Ügyesen használja az íveket,kanyarba befelé érzésre többet elbírna,meg picit lassan veszi át egyik oldalról a másikra,persze valójában nagyon jó tempót megy,kamerában mindig picit lassabbnak látszik,hajrá Ataaa!
Egesznap meloztam nincs kedvem visszaolvasni.szoljatok ha befejeztetek.
Utirat............megvan az indian kiscsaj gyilkosa a halgatag indian csaj baltat dobott a fejebe es a kiugrott amis csaj megdugta az igazi seriff fiat.
A pöcsért nem tudtok elférni itt egymás mellett?
Bevallom, én mindenki érdemi hozzászólását szívesen olvasom - kivéve a személyes vitákat. Azokat egyszerűen kihagyom.
Nem tetszett a Fisivel kapcsolatos vita sem, nem is vettem részt benne - és most sem keresek vétkest, hogy ki kezdte, meg ilyenek. Örülök annak, hogy talán normalizálódik a helyzet, hiszen mind motorosok vagyunk. A fórum arra van, hogy beszélgessünk, hülyüljünk, tapasztalatokat osszunk meg - és hogy elolvassátok az agymenésem a témával kapcsolatban.
az egyik ismerősnek meg biharrósán (rosia) van vendégháza fenestől nem messze oda vittem fel utánfutón a dr650-et meg egy flextuningon átesett etz250-et volt minden szép vörös agyag , hószitálás gázolás a patakba elcsúszás a vizes füvön hegyi utak akkora kövekkel mint egy gyerek feje
estefelé eddig én mindenhol találkoztam tehenekkel
bár mi inkább a terepet részesítjük előnyben, így nem igen járunk főutakon, csak a mellékutakon-kis falukon át
belényes mellett fenesen szoktunk elég sokszor táborozni
Amugy ido a gond.
Ezt kell megdönteni, utána lehet feljebb lépni.
Egesznap meloztam nincs kedvem visszaolvasni.szoljatok ha befejeztetek.
Utirat............megvan az indian kiscsaj gyilkosa a halgatag indian csaj baltat dobott a fejebe es a kiugrott amis csaj megdugta az igazi seriff fiat.
Nem tudja valaki mennyi az 500-as körrekord a Kakucson?
Bevallom, én mindenki érdemi hozzászólását szívesen olvasom - kivéve a személyes vitákat. Azokat egyszerűen kihagyom.
Nem tetszett a Fisivel kapcsolatos vita sem, nem is vettem részt benne - és most sem keresek vétkest, hogy ki kezdte, meg ilyenek. Örülök annak, hogy talán normalizálódik a helyzet, hiszen mind motorosok vagyunk. A fórum arra van, hogy beszélgessünk, hülyüljünk, tapasztalatokat osszunk meg - és hogy elolvassátok az agymenésem a témával kapcsolatban.
ez a vörös agyag egy katasztrófa, nyúlik mint a rágó
bár mi inkább a terepet részesítjük előnyben, így nem igen járunk főutakon, csak a mellékutakon-kis falukon át
belényes mellett fenesen szoktunk elég sokszor táborozni
AX rekorder.
Más szemében is aki nagyon csendben van most.
Szöszit is kap mellé?