Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügyesen használja az íveket,kanyarba befelé érzésre többet elbírna,meg picit lassan veszi át egyik oldalról a másikra,persze valójában nagyon jó tempót megy,kamerában mindig picit lassabbnak látszik,hajrá Ataaa!
Anak van tetje.

Amugy ido a gond.
5000 Ft-ot megér fél napra hogy formába hozd magad. Mégis jobb a füvön csúszni, mint a sziklafalról a tengerbe.
En hamar meguntam a korozest de ra kene fekudni a temara.
Csaszi4 52.1-et ment CBF500-al.
Ezt kell megdönteni, utána lehet feljebb lépni.
Talan 1:10 kornyeke de nem tuti.

Egesznap meloztam nincs kedvem visszaolvasni.szoljatok ha befejeztetek.

Utirat............megvan az indian kiscsaj gyilkosa a halgatag indian csaj baltat dobott a fejebe es a kiugrott amis csaj megdugta az igazi seriff fiat.
Én tudom hogy még vannak távlatok a GS-ben.
Nem tudja valaki mennyi az 500-as körrekord a Kakucson?
A pöcsért nem tudtok elférni itt egymás mellett?
Bevallom, én mindenki érdemi hozzászólását szívesen olvasom - kivéve a személyes vitákat. Azokat egyszerűen kihagyom.
Nem tetszett a Fisivel kapcsolatos vita sem, nem is vettem részt benne - és most sem keresek vétkest, hogy ki kezdte, meg ilyenek. Örülök annak, hogy talán normalizálódik a helyzet, hiszen mind motorosok vagyunk. A fórum arra van, hogy beszélgessünk, hülyüljünk, tapasztalatokat osszunk meg - és hogy elolvassátok az agymenésem a témával kapcsolatban.
azokat szeretjük meg a fakitermelők útjait, ott van kihívás, de még gond nélkül teljesíthetőek
ez a vörös agyag egy katasztrófa, nyúlik mint a rágó
az egyik ismerősnek meg biharrósán (rosia) van vendégháza fenestől nem messze oda vittem fel utánfutón a dr650-et meg egy flextuningon átesett etz250-et volt minden szép vörös agyag , hószitálás gázolás a patakba elcsúszás a vizes füvön hegyi utak akkora kövekkel mint egy gyerek feje
Nem neked küldtem anno egy első gumit?
Nagyvárad mellett Biharon (Biharia) 15 km a határ a hegyek meg kb 100 km úgyhogy nekem belefér egy kis kanyargás akár vasárnap délután is
estefelé eddig én mindenhol találkoztam tehenekkel
bár mi inkább a terepet részesítjük előnyben, így nem igen járunk főutakon, csak a mellékutakon-kis falukon át
belényes mellett fenesen szoktunk elég sokszor táborozni
Egy cikk azoknak, akik azt hiszik, hogy ki tudják motorozni a GS-t:
AX rekorder.
Hol laksz egész pontosan?
Jahh az energiavámpír körülményes faszfej....haha...mindenkinek nagyon hiányzik
Ezt nem tudom, utána kell nézni.
Mennyiért lehetne eladni az idomokat?
én ezt így vettem
Az oldala miért szürke?
Mert te nem, legalábbis a szememben.
Más szemében is aki nagyon csendben van most.
jajjj...na de ganja!
Meg is nézem még egyszer az apródon.
All in one
Szöszit is kap mellé?
Ki nem szarja le a fordított oldaladat? Itt már bemutatkoztál.