Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a királyhágón igen de pádis fele nincs egy szál se , mondjuk ott megvan a rizikófaktor ha keményen fekteted a gépet és véletlenül becsúszol egy kamijony alá az nem tesz jót a bélműködésnek
meg a kurva sok 40el közlekedő kamion mindenfelé
Te már nem s vagy klubtag .... mint ahogy én sem.
ja vannak fasza helyek tavaly a pádisi szerpentin volt a sláger sok a magyar rendszámos gép, zsír az aszfalt, állítólag a királyhágót is újraaszfaltozzák idén úgyhogy lehet csapatni
Ugyan csaba600!

Épp te mondod ezt aki annak idején szintén keresetlenül ide írtad az Er-5 műszerfal árát, sacc per kábé? Először 80 ezer volt majd 150 ezer, igaz csak a belsejét kellett kicserélni, aminek a pontos tavalyi ára 24 .800 ft- javítása meg 2 ezer ft. Ezek után, nem tudom mi bajod?
Másrészt ataa naaayg poénjára- miszerint a GS- be kevesebb alkatrész kell (hahaha) írok egy rövid hasonló stílusú hsz.-t erre mgint támadsz..
Azt meg hogy ferivagyok honnan rendeli az alkatrészt (lévén erdélyi), nem tudom, én leírtam a saját tapasztalataimat, erre megint fáj neked vmi.
Stílusról meg inkább ne vitatkozzunk, bemutattad már te is hogy milyen stílusban tudsz írni néha...

No jóccakát...
Üdv a klubban.
Jól választottatok.
Mielőtt még közösen gurulnátok a pároddal...ellenőrizd a hátsó lengőkar himbarendszerét...pontosabban kezeld le (jó sok zsírt a tűgörgők alá..fölösleg letakarít) Mivel gondolom ketten mentek a rugó előfeszítését húzd föl max-ra..és a lánc feszességét két személyre állítsd be. Javaslom továbbá az első teló folyadékát 15w-re cserélni..és ha még nincs megoldva az első rugó előfeszítő csövét 2-3 cm-el megtoldani.
Az első gurulásig bőven van idő ,hogy lekezeld a vasat.
Ha jó gazdája vagy akkor a gép meghálálja.

Ui: Kolondrummal pedig ne foglalkozz...igazi seggfej.. sokat fölöslegesen és legfőképp baromságokat pofázik.

Balesetmentes kilométereket kívánok nektek.
Az előzménylánc elején lekaptad a mit sem sejtő Japcit, hogy a GS 500 drága alkatrészben. ----- nem tudom, miért kell pont a GS oldalon ezt belinkelned?! Nem elég, ha mi tudjuk? Köszi, de nem kérünk külső segítséget ennek elbírálásához. / Az árakat különben nem vizslattam mostanában, nem tudom, hogy igazad van-e, azért nem lennék meglepve... /

A másik meg, amit írtál, hogy Ferivagyok mikor álmodta, hogy nem jön időben a kawa cucc. " mikor álmodta "-- érted !?....a stílus. Ráadásul kiderült, hogy nem álmodta, mert szerelő, és tényleg lassabban jön. De különben is van ennek jelentősége, hogy ilyen váratlanul és kissé lekezelően neki menj?

Végül is ez már áldásos az edigiekhez képest, csak azért írtam ezt le, mert megszólítottál.
Te előzményeket nem olvasol amúgy!?
Tegnap egész normális voltál. Ma már megint kezded?
Jé! Egy bihari motoros.
Sűrűn járok felétek, kedvelem azt a környéket. Meg próbálom elcsalni az ittenieket is. Úgy látom, az idén lesz is rá hajlandóság...
Gondolod te..
Akár...
Vagy kettő..................esetleg három.
Persze, már a múltkor mondtam hogy még tuti egy szezon lesz vele.
Akkor ezek szerint marad a GS.
Most hozott nekem a haver 3 L Castrol olajat, olajszűrőt, 2 NGK gyertyát, Ferrodo hátsó és Brembo első fékbetétet. Összesen volt 17 090. Szerintem ez nem drága.
Na jó, de a Suziba ritkábban kell cserélni őket.
Sok a sör.
Mekkora hülye vagyok! Mivel képről volt szó, ezt is akartam írni. Nem tudom, hogy lett belőle pdf.
mindig 2-3 hetet mondanak a kawa alkatrészekre persze extrém eset van mikor zzr600 dugóra vártam több mint egy hónapot de pl a honda 1-2 nap szinte bármi yamaha is megvan 3-4 nap alatt suzuki vagy megvan 2-3 nap vagy csúszik de egy héten belül az is megvan de akármeik lehet 2 hét hogyha japánból hozzák a cuccot
Szerintem nincs gond vele, még jó hogy nem tartják a teljes modellpalettát neked raktáron. AZ egy hét még vállalható dolog. Igen tudom, a légszűrő nem egy nagy dolog, persze. Ezért írtam utána hogy amit most rendeltem az is szerintem elég hamar megjött. Itt lett volna egy hét alatt csak volt még pár dolog amit kellett hozzá rendelnem.
NA de hát mindegy..
álmodozni te szoktál ne már egy légszűrőre nem kellett várni jó hogy nem olajra vagy gyertyára leggyorsabb a honda rendelésre utána yamaha majd a suzuki és utolsó a kawa javítottam már párat tudom mi mennyi idő
Ezt mikor álmodtad?
Megvettem a Zé-t szar volt a légszűrő, telefon az Ivanicshoz délben. Másnap délelőtt ott volt a cucc. Most rendeltem még cuccokat, nem mondom bele telt két hétbe egy két utánrendelés, és apróság miatt. De itt volt.
Ugyanez volt az Er5- el is annak idején.
kb ugyanott van árban mint a suzuki viszont egy suzukihoz megjön a cucc be is szereled nyomsz pár túrát de a kawához még sehol semmi ...