Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én viszont benzint tudok sütni és piskótát venni.
Nem nagy dolog.
naná
Azóta is bánom! Egyszer bepótolhatjuk?
Én nagyon szar alak vagyok. Fúú ne tudd meg. Egy jó tettem sincs az életben.
neked fel volt ajánlva a piskóta, még sem jöttél be érte
Szar alak lehetsz....talán már kontrasztossá vált ,hogy utálom a nyalógépeket....mégis ezzel traktálos szegényt...ehh
te is megpróbáltad.....nem jött be
Annyira várom a szájba rúgást az irányodból!
Na figyelj te csíra....az aki képtelen alap dolgoknak utána nézni...az aki fölösleges faszságaival henceg....annak szerintem még az az idióta törli a seggét aki felnevelte...de meg nem nevelte.
Mint már jeleztem a harmadik beírásod után ,hogy troll a stílus...ezt nem fogtad fel....a tizedik beírásod után úgy viselkedtél mint aki már személyesen is ultra bratyi mindenkinek..A főnökösdi beírásod volt a csúcs...amely antagonisztikus ,undorral átitatott,ellenséget csinált belőled.
Szeretnék veled találkozni...oszt beszélgetünk kicsit az élet dolgairól. mit szólsz hozzá?
Nem a térded kell letenni, hanem a tankot! Nem figyelsz? Ülj le, egyes!
Te meg nyaljál neki, addig lehet velük/vele jóba lenni. Hidd el nekem. Én 8 közel nyugdíjassal vagyok egy légkörben. ;)
Valamikor 1-2 évvel ezelőtt elhangzott tőlem egy mondat a munkahelyen, hogy "50 felett mindenki idióta!". Sokat hirtelen megszerettek, mert ez a "cég" 99%-át tette ki. Ez rád maximálisan igaz.
Örülök neki, hogy ezzel elvagy, csámcsogsz a témán. Jókora gyökér lehettél fiatalon is. Az a tipikus akit ha meglát az ember azt éri szájba kell rúgni. Nem tudja miért, de kell.
Ez vajh jó ár?

Kell vennem mert a régit balfék módon eltörtem
Ohh dehogy....nálunk a nyugger tempó okoz közutálatot..
És ha nem tudom minden kanyarban letenni a térdem az már kizárást jelent a túráról?
Ohh..majd az első gurulásodon megkapod az intsrukciókat
..háát változnak az idők..eddig hugi voltál.....mostantól Öcsi!:)
Köszi :)
Elesni? Azt azért nem terveztem Gondolom lemaradtam valami kötelező előismeretről
De! Aki gurul a GS-e után, na az lesz drága Mónikánk!
Bocsi!
Ha nem vagy olyan ostoba,gyökér IQ fighter mint a kolondrum nicken trollkodó seggfej...akkor bátran jöhetsz velünk gurulni.
Egy feltétel van..és az kőbe vésett....a túravezető instrukcióinak a betartása..
...ha Ataa vezeti akkor majdnem kötelező elesni
Én a piskótára bukok! Benzint tudok venni, de piskótát sütni.....
Ilyenre szeretném mint a farok idom.
Sziasztok! Festette már valaki itt át a GS-t? Milyen költségbe lehet egy tank átfestése? Hozzávetőlegesen, hogy legalább be tudjam lőni árban.
De gonóóóóóóóósz!
A hirdetésben levő képhez képest?