Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Nyuszi vagy McFly"
Lovi ritkán nyilatkozik.
Kolondrum és Lovi viszont még nem reagáltak.
Egy hátat fordítással, következő emeleten kiszállással
Csak kattintok és dől a tesztoszteron a monitorból.
Hát mivel indítanál- mondd csak!?
Pedig összeállhatnál vele... ellenségem ellensége a barátom alapon
Még edzéskor sem?
6-7 emeltnél kezd el izzasztó lenni a lépcsőzés...emberek között meg nem jó izzadságban úszni.
Egyébként nem vennék arra mérget hogy most perpill hosszú hajjal civilben megismerne. Mondjuk arra viszont mérget vennék, hogy nem egy önkéntes bemutatkozással indítanám a nagy találkozást
Miért pont a 7.?
Mindegy mi lenne, ha beszóltok visszaszólok, de nekem senki ne mondja nem merek kiállni a szeme elé. Azt hogy Kolondrumot hogy osztjátok, leszarom, de nekem ne ugasson be senki hogy nyuszi vagyok.
Lehet eldumálnánk, igen, de ha lovi csak egy szóval mondta volna hogy no öcsém itt és itt várlak ,aztán legyek ott , és van időm tuti nem szarnék be tőle, akárhogy is végződne!
Csak akkor szoktam liftezni ha 7 emeletnél magasabbra kell menni, szerencsére csak 1 olyan ismerősöm van aki olyan magasan lakik...
Vagy az egyik kielégülne.
Érdekes lenne, amikor egy elromlott liftben kéne egymásra találnotok, amig jön a liftszerelő... megbeszélnétek a motoros dolgokat. Még a végén összehaverkodnátok.
Te se lassítottál... meg egy szerencsém van, hídon megállni tilos
Hamar el is húztad a csíkot kisfiam!
Na bassz, gondoltam olvasgatok még, de má nincs is kedvem.
Pedig én rohadt bátor vagyok.. egyszer ugye megközelítettelek kb 3 méterre, úgy hat századmásodperc erejéig
Te meg dugulj el kis házitörpe!
Mit mondtál meg ugyan?
Nekem ne magyarázzon egy olyan ember aki nem is ismer. Azt meg főleg ne mondja hogy nyúl vagyok találkozni vele. No persze egyszer sem említette. Majd lesz valami, nem különösebben érdekel, de ne magyarázzon nekem egy olyan aki azt se tudja milyen vagyok, főleg ne nyúlbélákhoz hasonlítgasson....
Nem hinném hogy tűrnöm kéne akárkinek is a suttyó beszólásait, ja és hát ugye persze most is csak egy kis hú de vicces kijelentésre írtam ide?
Okos enged, kawás szenved
Nemmegmondtam.