Lehet, hogy elavult a formavilága, de nekem pl. gixxerekből is a K4-K7 köztiek tetszenek, ezért tetszik a GSXF-nek a formavilága is. A K7 utániak egyáltalán nem jönnek be. Előtte meg szintén randa volt a "szívlámpás" is. A 80-as 90-es évek kockamotorjairól ne is beszéljünk...
A Banditnak pont az az ormótlan busafejidoma nem tetszik, ezért nem Banditot vettem.
Azért abban az 550-ezerben benne van vastagon a GSXR K5 1000 életérzés is.
Mondjuk nekem felettébb furcsa hogy egy olyan piacon, mint az idomos motorok világa 5 (mostmár 9) év után is el lehet sütni tök ugyan azt a formát, és meg is veszik.
Mondjuk te is megvetted, de nekem a Suzuki oldaláról sem világos a törekvés. Mert egy 5-9 éves forma az már rég nem friss, de még közel sincs akkora kultusza (mivel idő se volt rá), mint mondjuk egy 15..de inkább 20 éves már beérett formának..amihez bátran vissza lehet nyúlni. Lásd GS1200SS.
Szerintem semmivel se lett volna kevesebb akkor se a kicsi se a nagy GSX ha csak a sima bandit kapott volna a gyárban oldalidomokat
(Kicsit késői válasz, de utaztam ma 600+ kilométert)
"Valamikor 1-2 évvel ezelőtt elhangzott tőlem egy mondat a munkahelyen, hogy "50 felett mindenki idióta!". Sokat hirtelen megszerettek, mert ez a "cég" 99%-át tette ki."
by Kottondrumm
Amúgy ez igazán jellemző volt a kis köcsögre..sokan szerethetik
A talált kutyával néha elmérgesedik a bunyónk...ha hagyom ,hogy megharapjon..csórikám odakap...ráeszmél a tettére..és zavartan elkezdi nyalogatni a kezemet
ha nem is ma,de rajtad kívül is van mazohista. én se téliesítettem. néha lustiból motorral megyek a dolgozóba ( 1 azaz egy km-t. )
a vas nem szereti. akkor inkább tescójárat. akkor legalább fel tud melegedni.
A Banditnak pont az az ormótlan busafejidoma nem tetszik, ezért nem Banditot vettem.
Mondjuk nekem felettébb furcsa hogy egy olyan piacon, mint az idomos motorok világa 5 (mostmár 9) év után is el lehet sütni tök ugyan azt a formát, és meg is veszik.
Mondjuk te is megvetted, de nekem a Suzuki oldaláról sem világos a törekvés. Mert egy 5-9 éves forma az már rég nem friss, de még közel sincs akkora kultusza (mivel idő se volt rá), mint mondjuk egy 15..de inkább 20 éves már beérett formának..amihez bátran vissza lehet nyúlni. Lásd GS1200SS.
Szerintem semmivel se lett volna kevesebb akkor se a kicsi se a nagy GSX ha csak a sima bandit kapott volna a gyárban oldalidomokat
(Kicsit késői válasz, de utaztam ma 600+ kilométert)
Jól mondom ganja bácsi
http://youtu.be/jtlNdIA5SZA
by Kottondrumm
Amúgy ez igazán jellemző volt a kis köcsögre..sokan szerethetik
A talált kutyával néha elmérgesedik a bunyónk...ha hagyom ,hogy megharapjon..csórikám odakap...ráeszmél a tettére..és zavartan elkezdi nyalogatni a kezemet
a vas nem szereti. akkor inkább tescójárat. akkor legalább fel tud melegedni.
Asszen Ganja nem esik bele ebbe a kategóriába.
http://youtu.be/Fdq37DLVd6g