Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit tudtok tsanyi szlovák újévi rendhagyó gurulásáról?
Egyébként mondasz vmit. 2 napig nem voltam fórum közelben és 3 oldalon keresztül mást sem olvastam vissza, mint blablablabla...
Azt azért nem mondanám, nekem már egy kicsit elegem van-volt ebből az adok-kapok oviból.

Szeretem ezt a képsort visszanézni, nagyon király volt!
Még sok-sok ilyet!
Most miért mondasz ilyet...uncsi lenne nélküle!
Pár hete valaki kérdezte tőlem, hogy hol lehet venni jó minőségű, utángyártott úszóháztömítést GS 500-hoz. A válasz nem titkos, csak elfeledkeztem a dologról, és most pótolnám a dolgot.

http://www.sealring.hu/index.h...

Én az Üllői úti boltjukban szoktam vásárolni. Az említett úszóháztömítést kicsit macera először betenni, mivel sima "O" gyűrű és nincs profilra alakítva. Kis ügyességgel berakható, és tökéletesen ellátja feladatát.
De zsíros deszka már nektek sem jutott... ...
..és ez csak egy része....páran már akkor bőven fönt voltunk!
Hagyjuk most már Fisit. Lassan többet foglalkozunk vele mint a saját édesanyja, miközben folyamatosan kellemetlenkedik itt, meg se érdemli. Majd ha nem herótozza a GS-t visszajöhet egyszer-egyszer mértékkel, de most mindenképpen tartson szünetet.
Tematizáljuk át a dolgokat, mert már uncsi.

http://mno.hu/sport/tovabbra-i...
Fisi, ne szopass, eddig azt mondtam, Kawa buzi vagy es ez ok, de most kezdesz ciki lenni. Nekem semmi bajom a kilométeres hozzászólásaiddal, de ne legyél mar fasz, égeted magad, már a Kawasok is szégyellnek.
OK! Kiegyeztünk.
Most erre mit mondhatnék? Úr sose voltam, de vedd úgy- nem válaszoltam...
Nagyon jó, akkor e-mailben sem fogsz zaklatni minket. Ha most egy úr vagy, akkor erre már nem válaszolsz. Rajtad áll!
Írkáljon nektek priviben emailt a vacogós cápa- ekkora úr azért te se vagy barátom!
Ezek a hivatalos tesztekben olavashatóak, nem fogom kikeresni neked, ha az úttörő becsület szavam nem elég, akkor nem érdekel tovább. Most pedig egy jó ideig maradj csöndben, ha akarsz később valakivel közülünk beszélni, e-mailben keress minket. HELLO!
Ezek olyan infók mint a 150 ezer forintos műszerfal, a befagyó hólé- meg a büdös hűtő, a jobban megy a stopper szerint de a valóságban nem- megállapítás?, nyikorgó hátsó dob, rettentes fogyasztás( ez nálad visszatérő motívum már az Er5- nél ezt szajkóztad), ott is kemény volt az ülés, és nem volt jó a nyomatékgörbe- a futómű is először jó volt, most már szar,szivató berohad stb..? Nem tudok neked hinni- hidd el!
Olyan vagy mint az a postás, amelyik az ugató kutyák ellenére átmászik a kerítésen, hogy letegye a csomagot az ajtó elé. Ne lepődj meg, ha neked esnek. Nekünk ne mondd meg a frankót, te modern kori HŐŐS.
A motorodról: a Z750 idom nélkül még kinéz valahogy, de így idommal egy hányadék, visszasírhatod még az ER5-t is. Úszkáló, pattogó hátsóján az sem sokat segít, ha felültetsz nehezéknek valakit hátulra. Az oda nem illő zörejeken ne lepődj meg, mert az a jajgatásotok lesz a sajgó ülepetek miatt a kínpadon. Ha az ideális ívet nem találod, az se baj, hiszen nem te tehetsz róla, hanem a puha első futómű. Persze te eleve kanyar mentes utakon használod, mint írtad, úgy ez nem is probléma. A vibráció se zavarjon, se az, hogy az igazi erő 8000-nél ébred és 10000-ig tart, addig pedig langyos sör a természete a hangtalan villanymotornak, pláne neked aki 2 hengereshez szoktál.
Ne zavarjon a kemény kuplung és a kuplungoláskor megtorpanó teljesítményleadás sem, se az említett nyihogás sem kuplungoláskor. Külön gratulálok a "4órás" gyertyáidhoz is. Testápolót ne használjon a barátnőd a láncról felcsapodó zsír szükségtelenné teszi. A lábad úgyszintén dzsuva lesz az ER5 höz hasonlóan nem jól funkcionáló sárvédő miatt. A váltó nem ritkán meghibásodik, nem lehet olcsó javítani. A fogyasztásról sem túl jók az infók. Remélem a vázat megvizsgáltad, mert azt írták, hogy olyan gyenge, hogy vásárláskor érdemes leszedetni a tankot, megnézni nem sérült-e a váz. Talán az sem véletlen, hogy ujabb szériákon éppen ezért kellett erősíteni a vázon.
Ezt a GOOGLE dobta ki, neked is lehetőséged lett volna utána olvasni. Többen javasoltuk neked az FZ6-ot, ami terápiás célból is jól jött volna, hogy kigyógyulj a Kawa komplexusodból. Most már Baxhatod.
Most pedig van egy Z750-ed, ami valószínűleg több számmal nagyobb méret az anyagi helyzetedben sejtésem szerint mint az ER5 volt és ha nem vigyázol, ezért Z rabszolga leszel: több túlóra, hosszú hétvége stb. Ennnél már jobb az ER5 is pláne, hogy amint az ábra is mutatja, nem tudsz leszakadni róla még mindig. Különben nem kevernéd itt a szart. Erre vagy annyira büszke, hogy aztán idejössz és oltogatsz minket? És belemenj olyan vitákba, ami már nem is aktuális rád nézve?

A GS500 fórum neked 404---- a keresett oldal nem található. Nem mondhatod, hogy tendenciózusan átmentünk, ha fikáztátok a GS-t. Akkor te se gyere, nem érv, hogy nem te kezdted. A fikázásban pedig ha átlagoljuk, akkor ti vezettek, nem véletlenül haldoklik az oldalatok, mert a rosszindulatba csak bele lehet fulladni, aminek főként te vagy az oka és nem Dipshit, aki nagyon régen nem járt ott, vagy normális hangot ütött meg. Te is írod. Hasonló cipőben jártok, ő is eladta az ominózus motort, te is, ő képes volt váltani,... te mire vársz? Vegyél példát róla.
Szóval: Csernobil, Hirosima, 220, DANGER, mit akarsz még kedves barátom?!? Menj el az oldalról, és akkor nincs harag, még dícsérni is fogjuk az új jövevényedet, csak menj el, ne okosíts minket.
legyen már fontosabb a "cél" mint az eszköz !
https://www.youtube.com/watch?...
Majom? Jah- belenéztél a tükörbe a szilveszteri buli után- vágom már..
Hogy jön ide a Hayabusa, Te majom! Szóba sem került, másrészt komolyan azt hiszed, hogy rajtad múlik a fórum élete?! Tényleg szánalmas vagy! Nem olvassuk a kommentjeid és ennyi. Igaz, amilyen terjedelemben ontod a hülyeséget elég lesz csaj egyel többet lapozni
Udvarolni? Nyalni? Nem az én stílusom...
Ha valaki olyat tesz amit becsülök, azt akkor is megjegyzem ha előtte, utána szidtuk egymást, mint a bokrot. Ebből látszik mennyire ismersz.
Én nem fogom azt csinálni, ha láttad mint te hogy veszek vmit , bajom van vele, aztán utána meg stikában egy másik fórumon panaszkodom el magam, baromságokkal- meg röhögök a másikon.
Szánalmas, ahogy próbálsz behúzni egy udvarló szálat is a kábelkötegbe.
Nem az én fórumom.

És nem fog ez befejeződni úgy látom.

Neked mindíg az utolsó szó kell?
Jól van ne ríjjá- lassan itt hagyom ám a fórumotokat. Annyira nem nagy szám ,csak kis ízelítőt kaphattatok kis barátotok anno mit is művelt amott, szépen ki is halt a fórum, kimondhatjuk- miatta.
Nos a álláspontokat mindenki tudja, talán annyira tiszteljük meg egymást- hogy ha valakinek valami baja van a másikkal meg beszólogat, akkor azt ott tegye.
Ettől függetlenül ha valaki megszólít- beszólogat vissza nézek ide. Ezt megígérem ,ha tetszik ha nem...
Hasonló fiatal versenyzőket pedig a ti stílusotokban fogom felvilágosítani odaát, mit vegyen, aztán majd eldönti mit is akar..
No ha abba fejeztétek a pocskondiázást -akko Isten megáldja kendteket.

Csab600 utoljára!
Anno is leborultam a szaknemértelmed előtt, csak felhomályosítalak mielőtt neki kezdenél hülyeségeket összeírkálni a chopper súlyú nakedemről:
1 az S nem naked hanem félidomos
2. chopper súlyú- egész pontosan 224 kg- szemben lovi pehely könnyű -sosem fikázott 247 kg- os nyolcvanhatlóerősmégislegyorsulomveleaHayabusát kivitelű -őőőőő- nakedjával?
3 a kuplung nem a gyári mivolta miatt nyihaházik, lehet épp egy ilyen szakértő kezében volt előtte mint te vagy
Na isten áldjon téged is szerencsés barátom!