Hiányzik a szakma, de a mostani meló mellett élni nem tudok sokszor, már munkailag. Folyamatos 3 agyon vág mindent...
Látom, arra is megindult a minimál mint stílus- ami viszont nagyon tetszik az a nyílászáró rész, én sajna azt nem tanultam meg, és annyira nem is szeretem
Nem ez a baj te szakértő- hanem nem jó oldalon van a tárcsafék- tessék? Meg a dupla rugó oldszkúl, meg az acél váz is. Mégis- nem én mondtam hanem csaba 600 haverotok anno hogy a váz futómű fényévekkel jobb ez er-5- ön. Nem várom én azt , és nem is lehet azt várni hogy egy GS fórumon azt mondjátok az Er5 a jobb, nem is érdekel. Nem erről beszélek. Hanem hogy azt ne mondd már hogy a GS hűdejó- csak akkor miért folyamatos 3. ik az öszes teszten? Miért emelik ki mindenhol a szar futómű -és váz kombót?
Legyen jobb a GS- leszarom. De azt se mondd hogy az Er szarabb ernnyi.
Engem sem fogsz meggyőzni hogy a GS a jobb mert tudom hogy az Er z és fordítva.
Látod Fisi pont erről beszéltem. Nem azt mondod hogy szo-szo vannak tények, hanem visszaütsz a Hyper szuper kétszelepes blokkal. Ezért nincs itt értelme beszélni dolgokról. Igazad van. A Kawa az sokkal jobb mint a Suzuki.
Igyekszünk. Kezd beérni az üzletpolitikám, miszerint korrekt munkáért korrekt ár. No meg a határidők betartása. Ahogy látom, ezt értékelik a partnerek.
Manapság elég kukacosak a megrendelők, meg meglepően naprakészek szakmai dolgokban is, úgyhogy nem egyszerű szakma a miénk.
Pont a múltkor beszéltük Zoli32-vel, hogy nála is miféle kívánságokkal megfordulnak az emberek az üzletben... De hát szeretjük a kihívásokat....
Sziasztok. Nem szeretem a vitákat meg az ellenségeskedést, de ha reálisan nézitek a dolgot nem pedig haragból, akkor mindenki tudja még ha nem is fog mindenkinek tetszeni amit leírok. 1. A ER-5 sokkal elavultabb mint a GS500. A ER5 acél csővázas a GS négyszög Alu és torziós acél, nem síma csőváz mint az ER-5. 2. A hátsó központi rugó mérföldekkel jobb találmány mint a dupla hátsó teló mint az MZ-ken. 3. A dobfék szintén középkor a mai világban. 4. Az első tárcsafék pont a másik oldalon van mint kellene. Ha tetszik ha nem ez az igazság.
Az alázni szó bizonyítja a te "kicsit is normális "-sagodat is.
Alázatosan elhelyezheted az ízlelő bimboidat, tudod hol....
Érdekes, mindíg mást néztek hülyének, keresztes hadjáratot folytatónak, mégis-te, és pár emberke, mint most is, erőlködtök mint az a bizonyos véres hurka, hogy mégis a ti motorotok a legjobb, igaz van benne 80-par ló, de lassan egy 1000-es gixxert is le lehet ALÁZNI vele...
Ezt a dolgot jól jellemzi ez az Ér5- Gs 500 vita (!?)- ahol is detto ugyanerrol szól a dolog....
No addig is, ALÁ szolgája...
Tudod, ne vedd komolyan...
1. Igazad van, kezdj csak már most kifogásokat keresni
2. Ataaa-t nem tolom magam előtt, de Neki van az enyémhez hasonló GS-e, azzal lenne vitadöntő alázni...
3. Már sk is megdöntöttem ezt a 205-ös sztereotípiát, és még van benne bőven tartalék, hogy mennyi, majd szezonban száraz aszfalton kiderül, de a Mecsekben egyébként sem a végsebesség lenne a döntő, persze ez is igazolja a szenzációs lexikális tudásodat, köszi, hogy ismét értelmesen hozzászóltál...
Ha egy kicsit is normális lennél, egy smile mellett csak annyit írtál volna, hogy "Szívesen, legalább megismerkedhetünk végre személyesen is egy jó Mecsek burger mellett...", de számodra ez tényleg egy keresztes háború és mindegy ki, vagy mi, a lényeg, hogy útálhass valakit/valamit... Szar dolog lehet így megkeseredni, de sebaj, majd rájössz egyszer Te is...
Addig is keress követőket, de talán máshol, mert itt nem igen találsz... (ha valaki más fórumon szól be, annak talán ott válaszolgass)... Köszi!
Látom a Zé fórumon is kezdesz okoskodni...biztos szeretni fognak....nem telik el fél év és te leszel ott a legokosabb .....ezt a sok faszságot ott hintsd el.
A többieknek BUÉK.
Ezaz lovi! Légy tökös!
Told magad előtt ataat!
Tudod óvoda kiscsoport, Lovikat megcsupalja egy másik gyerek, megyek szólok apukamnak majd ő megcsupal téged emiatt. Szanalom, komolyan.
Esetleg te miért nem állsz ki ataaval!?
Hisz állítólag a teszteken 205 km/h-s motorod allitasod szerint majd 250 -el megy..
Hajrá.
Másrészt, szerinted hanyatt fogok esni, meg versenyezni ha ataaval együtt gurulnank, amire ahogy ganja múltkor mondta annyi az esély mint a párhuzamosok talalkozasanak az esélye..
Ugyan már..
De a minőségért sajnos pénzt kell adni.
Sajnos sokat vannak ahol igény akkora hogy nem fér be az ajtón pénzt viszont nem akaródzik adni.
Szóval nem egyszerű.
Mindenki motorozzon.
És nem együtt.
Ellenzem.
Látom, arra is megindult a minimál mint stílus- ami viszont nagyon tetszik az a nyílászáró rész, én sajna azt nem tanultam meg, és annyira nem is szeretem
Legyen jobb a GS- leszarom. De azt se mondd hogy az Er szarabb ernnyi.
Engem sem fogsz meggyőzni hogy a GS a jobb mert tudom hogy az Er z és fordítva.
Manapság elég kukacosak a megrendelők, meg meglepően naprakészek szakmai dolgokban is, úgyhogy nem egyszerű szakma a miénk.
Pont a múltkor beszéltük Zoli32-vel, hogy nála is miféle kívánságokkal megfordulnak az emberek az üzletben... De hát szeretjük a kihívásokat....
Alázatosan elhelyezheted az ízlelő bimboidat, tudod hol....
Érdekes, mindíg mást néztek hülyének, keresztes hadjáratot folytatónak, mégis-te, és pár emberke, mint most is, erőlködtök mint az a bizonyos véres hurka, hogy mégis a ti motorotok a legjobb, igaz van benne 80-par ló, de lassan egy 1000-es gixxert is le lehet ALÁZNI vele...
Ezt a dolgot jól jellemzi ez az Ér5- Gs 500 vita (!?)- ahol is detto ugyanerrol szól a dolog....
No addig is, ALÁ szolgája...
Tudod, ne vedd komolyan...
2. Ataaa-t nem tolom magam előtt, de Neki van az enyémhez hasonló GS-e, azzal lenne vitadöntő alázni...
3. Már sk is megdöntöttem ezt a 205-ös sztereotípiát, és még van benne bőven tartalék, hogy mennyi, majd szezonban száraz aszfalton kiderül, de a Mecsekben egyébként sem a végsebesség lenne a döntő, persze ez is igazolja a szenzációs lexikális tudásodat, köszi, hogy ismét értelmesen hozzászóltál...
Ha egy kicsit is normális lennél, egy smile mellett csak annyit írtál volna, hogy "Szívesen, legalább megismerkedhetünk végre személyesen is egy jó Mecsek burger mellett...", de számodra ez tényleg egy keresztes háború és mindegy ki, vagy mi, a lényeg, hogy útálhass valakit/valamit... Szar dolog lehet így megkeseredni, de sebaj, majd rájössz egyszer Te is...
Addig is keress követőket, de talán máshol, mert itt nem igen találsz... (ha valaki más fórumon szól be, annak talán ott válaszolgass)... Köszi!
És így kora reggel egy kis kedv csináló http://youtu.be/BL5azOBGgCc
A többieknek BUÉK.
(szavak, szavak...én MA már motoroztam . -vagy 1.2 km-t -)
Told magad előtt ataat!
Tudod óvoda kiscsoport, Lovikat megcsupalja egy másik gyerek, megyek szólok apukamnak majd ő megcsupal téged emiatt. Szanalom, komolyan.
Esetleg te miért nem állsz ki ataaval!?
Hisz állítólag a teszteken 205 km/h-s motorod allitasod szerint majd 250 -el megy..
Hajrá.
Másrészt, szerinted hanyatt fogok esni, meg versenyezni ha ataaval együtt gurulnank, amire ahogy ganja múltkor mondta annyi az esély mint a párhuzamosok talalkozasanak az esélye..
Ugyan már..