Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csúcs! Komolyan mondom! Azért azt lássuk be, lassan"má csak azé is" csináljátok! Ez a csákó meg ugrik mindenre, mint bika a vörös posztóra!
Hagyjátok!
Lehet, hogy ez az egyetlen szórakozása, hát hagy játsszon!
Különben is mindjárt BUÉK
Nem, de befért egy kappan!
Vajon ki kezdi folyton, azt nézed néha!?
Köszönöm itthon minden rendben!
Húzzatok bele...mert a GAS GAS fórumot utol kell érnünk!
Én csak azt nem értem, hogy miért van mindig vita körülötted? Otthon is ez megy, Fisi?
Hát hogy agyban ki a törpe, meg kinek mekkora a cerkaja apró fa.. u barátom ezzel a pár hsz.- el be is bizonyitottad...
Jössz itt a Klv -vel hogy idezzelek te szerencsétlen , de másra fogod hogy hülye, pedig te nem neztel utána, mi hogy volt a Klv-vel, és az M 1600-al anno.

Szal, ha sutyuki sárga vagy az irigysegtol, a takony színű Kawasakira, akkor azt másképp add elő.
Köszönöm
Ja, azt kihagytam, hogy a GSX-f az meg 1250-es!
Hát...............a színről így nem törpöltem még.
Én is így voltam ezzel! Megnéztem elférnek a gombok, na hajrá! Nálam is az volt a helyzet, hogy ilyen kaliberű jelenleg 30píz.
Féldisznót mikróztál benne?
Az enyémnek is ez volt a baja, ami miatt ki kellett dobni! Nagyon sajnálom, mert 38 literes volt, és ilyet már nem kapni!
Hát tudod a
-Ferrari az piros,
-Porsche az szürke,
-Subaru Impreza az kék,
-Kawa az meg zöld, mint a takony!
Ha valamelyiket más színben veszed az olyan, mintha az Adidason csak két csík lenne! Nem igazi!
Ződ?
Előtte kék volt neki.

Most picurkát belezavarodtam.Bocsi.
De a ződ az!
Ez a z750 fekete nem takonyszín.
Valszeg. Lóerőkkel szeretné pótolni a rövid cerkát, nagy hanggal a le nem gurult km-eket, és óvodás szinten vitázik...
Mert ennyi program van benne! Szét ment az eredeti fólia gombsor.
Külön kapcsoló van a húsleveshez,babgulyáshoz, töltött káposztához....stb...
fisi is törpe?...pedig ő törpézi "D" betűs vitapartnerét.
Minek egy mikroba 20db kapcsolő?
Na jah! Csak akkor legyen mán dizájnos, és 7 ledes!