Szia!
Nézd meg azadatlapomon a GS-em történetet, mert ő van a te ár kategóriádban, minden másik szebb, de ez motorikusan megkérdőjelezhetetlen, ha érdekel írj a krissal@freemail.hu-rá es megbeszéljük, dobj számot is. Ha nem neked való es nem ezt keresed, nem fogom tukmálni, mert nem éri meg a fórumon égnem, vérszívók ezek, majd megtudod.
Meg nem rakom fel hirdetni, de hamarosan igen, ha nem is kell, annál jobb.
Minden fórumlakó gyíknak boldog karácsonyt es kellemes ünnepeket!
Törésnek nem nevezném, mindkettő hajlott egy picit, az enyém durvábban (fékezésnél hozzáér a kipufogóhoz a sárvédő)... Ezek szerint kivitelezhető, szervizben erre is azt mondták, hogy értelmetlen foglalkozni vele. :) Nyilván egyszerűbb nekik megvetetni a méregdrága alkatrészeket... Így elsősorban esztergaműhelybe viszem majd el, van protekció . Ha ott nem megy, jöhet a b verzió! Anyacsavarra nem is gondoltam, ha lesz időm kipróbálom, úgyis van itthon pár száz hatosanya, azokat még könnyen ki lehetne piszkálni a benzincsap nyílásán. Simson tankját már takarítottam sóderrel, de ott ugye más a helyzet, ha fejre fordítod kijön minden. Köszönöm! :)
A görgőzés csak akkor lehetséges ha nincs éles törés benne.
Amúgy a görgőző ember mondta ha van bármiféle passzoló átmérőjű crom csőve akkor tudnak csinálni belőle megfelelőt.
Sziasztok! Elsősorban kívánnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt. Másodsorban, köszönöm a segítőkészséget és a gyors válaszokat, 130015 hozzászólásban kérdeztem egy donormotorral kapcsolatban. Tegnap sikerült hozzájutnom 250ért. Kellemeset csalódtam, ugyanis azt hittem le lesz élve, de csak az eleje tropa (villa,kormány,idom) azon kívül minden jó rajta, a lánc, féktárcsák nem hullámosak, egyenletesen van kopva, festése majdhogynem karcmentes, gumik jók rajta, akksi is újszerű. Csavarokat elnézve még hozzá se nyúltak a blokkhoz. Nem folyik, nem csöpög és még sorolhatnám. 46ezer km van benne elvileg. Kitakarítottam a karburátort, utána pöcc-röff indult. 5 perc járatás, kis gázhúzgálás után sem hallottam semmi szokatlant. Egyedül ami szíven szúrt az a tank, ugyanis az lett volna a legfontosabb. Sajnos rozsdás egy kicsit. Levettem és ahogy mozgattam hallható az aljában csúszkáló gané, illetve tanksapkánál szemmel látható a korrózió. Ebből adódóan elgondolkoztam rajta, hogy nem szedem szét, hanem megcsinálom mindkét motort az állapotukra való tekintettel. Szerintetek, ha 'kigörgőzik' a teleszkópszárat az mennyiben fog gyengülni, jó lesz egyáltalán? A horpadt tankomat meg elviszem majd egy ismerőshöz és rákérdezek hátha lehet neki ártani valamit, bár szervizben azt mondták a vastagsága miatt nem lehet javítani, de ezt nem hiszem el. Nem szívesen raknék fel rozsdás tankot, csak a baj lesz vele... Egyébként utóbbira van megoldás? Előre is köszönöm válaszotokat!
Boldogat itt is Neked is!
Bódottcság minden ...-nek! Szabadon választott behelyettesítés.
Gyerekek?
Nézd meg azadatlapomon a GS-em történetet, mert ő van a te ár kategóriádban, minden másik szebb, de ez motorikusan megkérdőjelezhetetlen, ha érdekel írj a krissal@freemail.hu-rá es megbeszéljük, dobj számot is. Ha nem neked való es nem ezt keresed, nem fogom tukmálni, mert nem éri meg a fórumon égnem, vérszívók ezek, majd megtudod.
Meg nem rakom fel hirdetni, de hamarosan igen, ha nem is kell, annál jobb.
Minden fórumlakó gyíknak boldog karácsonyt es kellemes ünnepeket!
Válogathatsz.
Van még komplett hidakkal együtt is.
Törésnek nem nevezném, mindkettő hajlott egy picit, az enyém durvábban (fékezésnél hozzáér a kipufogóhoz a sárvédő)... Ezek szerint kivitelezhető, szervizben erre is azt mondták, hogy értelmetlen foglalkozni vele. :) Nyilván egyszerűbb nekik megvetetni a méregdrága alkatrészeket... Így elsősorban esztergaműhelybe viszem majd el, van protekció . Ha ott nem megy, jöhet a b verzió! Anyacsavarra nem is gondoltam, ha lesz időm kipróbálom, úgyis van itthon pár száz hatosanya, azokat még könnyen ki lehetne piszkálni a benzincsap nyílásán. Simson tankját már takarítottam sóderrel, de ott ugye más a helyzet, ha fejre fordítod kijön minden. Köszönöm! :)
Amúgy a görgőző ember mondta ha van bármiféle passzoló átmérőjű crom csőve akkor tudnak csinálni belőle megfelelőt.