Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fiaskó és nem is lopás...kóperáció....akkoriban pár típust egymás blokkjával gyártogattak mint ez is mert az ezres SV blokkja van benne illetve inkább a DL-é.....nm rossz gép.
És az mi?
Valami Kawa fiaskó?
Ha rákeresek olyan mint egy DL. Gondolom itt is másolták a konkurenciát, mint a GS-nél. De hiába az azonos forma, az M16 nem lesz AK47.
Pont erre nagyjából. Fel is tettem nekik a kedvenc kérdést: KLV 1000?
Mit vártál?
Köszönöm a segítséget. Igen már megtaláltam a gyári könyvében csak el volt rakva nagyon. 16-39 ez a gyári és a leggyorsabb áttétel is. A lánc 110-es. Én is gurultam me délelőtt legalább kipróbáltam a nagyszervíz után. Én használtam ER-5 ös de merev keményebb a Suzukinál, és hátul dobfékes, szóval a Suzuki jobb fejlesztés ha tetszik ha nem. A tank ha rozsdás a szívás, mindig teli tankal kell letenni télire meg ha tudod érdemes telin tartani. Nem iszonyú drága egy új tank hozzá és egy karbipucolás aztán 10 évig megint rendben lesz.
Egy ER5 vásárlónak ajánlottam odaát a GS-t. A válaszok jellegzetesen parasztosra sikerültek!
Most indulok arra felé. Csak másik irányból. :)
Megajándékoztam magam, néhány karácsonyi km-rel (71) és még markolatfűtés sem kellett!
:-)
Na én meg nyakig benn vagyok a kocsiban...............Szó szerint.
Tényleg szép idő van, csak én már nem vagyok olyan állapotban...
Én nem adok vizet a növényeinknek... még hozzászoknak, azt' igénylik folyton
Perfect! =)))
Az én fikuszom már nem sír....összesedertem és messzire pöcköltem és már nem is annyira zöld.
A Törp, Ogre, Tunde, Goblin... Mind humán létformának számít, de igazad van kihagytam az állatokat es a moszatokat is, meg a virágokat, sír is a sarokban a fikuszom, de kegyetlenül
Humán?....és a zember legjobb barátai az állatok már smafu!? ...nem beszélve, hogy vajh' melyik humán létforma az ogre és a többi?
Igazad van, jogos. Tehát minden humán létformának, legyen az gyík, Ogre, törpe, vagy bármiféle szerzet (törpe tartó létforma), kellemes karácsonyt es boldog új évet kívánok

Így ok?
Belül is akad.
Velencei tó mostanság motorral? ...igen verőfényes az idő...
a fényezést miért bántaná? az a tankon kívül van
Jogos...ott a pont...
A fenyezest?
ha csak vékonyan rozsdás a tank akkor 60g/l oxálsavat oldani literenként vízben és be zsírtalanított a tankba
gyönyörű szépen kiszedi a rozsdát
kiszedi a vastagot is de akkor jó eséllyel eléggé el van vékonyodva a lemez alul
ja és melegben aktívabb a sav, a vasat nem bántja
Nem nagyon érek rá írni-olvasni, de boldog karácsonyt minden résztvevőnek!
A smile-t nem veszi a telóm, de ott volt nyugi =)
Ha már a gyíkoknak kívántál, Nekünk ogréknak és törpéknek is kívánhatnál! A társaságkerülésről nem is beszélve!