Nem fiaskó és nem is lopás...kóperáció....akkoriban pár típust egymás blokkjával gyártogattak mint ez is mert az ezres SV blokkja van benne illetve inkább a DL-é.....nm rossz gép.
És az mi?
Valami Kawa fiaskó?
Ha rákeresek olyan mint egy DL. Gondolom itt is másolták a konkurenciát, mint a GS-nél. De hiába az azonos forma, az M16 nem lesz AK47.
Köszönöm a segítséget. Igen már megtaláltam a gyári könyvében csak el volt rakva nagyon. 16-39 ez a gyári és a leggyorsabb áttétel is. A lánc 110-es. Én is gurultam me délelőtt legalább kipróbáltam a nagyszervíz után. Én használtam ER-5 ös de merev keményebb a Suzukinál, és hátul dobfékes, szóval a Suzuki jobb fejlesztés ha tetszik ha nem. A tank ha rozsdás a szívás, mindig teli tankal kell letenni télire meg ha tudod érdemes telin tartani. Nem iszonyú drága egy új tank hozzá és egy karbipucolás aztán 10 évig megint rendben lesz.
A Törp, Ogre, Tunde, Goblin... Mind humán létformának számít, de igazad van kihagytam az állatokat es a moszatokat is, meg a virágokat, sír is a sarokban a fikuszom, de kegyetlenül
Igazad van, jogos. Tehát minden humán létformának, legyen az gyík, Ogre, törpe, vagy bármiféle szerzet (törpe tartó létforma), kellemes karácsonyt es boldog új évet kívánok
ha csak vékonyan rozsdás a tank akkor 60g/l oxálsavat oldani literenként vízben és be zsírtalanított a tankba
gyönyörű szépen kiszedi a rozsdát
kiszedi a vastagot is de akkor jó eséllyel eléggé el van vékonyodva a lemez alul
ja és melegben aktívabb a sav, a vasat nem bántja
Valami Kawa fiaskó?
Ha rákeresek olyan mint egy DL. Gondolom itt is másolták a konkurenciát, mint a GS-nél. De hiába az azonos forma, az M16 nem lesz AK47.
:-)
Így ok?
gyönyörű szépen kiszedi a rozsdát
kiszedi a vastagot is de akkor jó eséllyel eléggé el van vékonyodva a lemez alul
ja és melegben aktívabb a sav, a vasat nem bántja