Te írtál neki mailt? Mert azt mondta valaki írt. Én kértem képet róla, küldtem mail címet, ígéret volt rá, méretekkel. Napokat vártam, aztán jött valaki akitől tudtam, h meg is kapom. Már itt is van. Nincs meg az elérhetőség. Jópár oldallal korábban megtalálod.
A bontásra váró GS-re utalsz?
El is felejtettem. Nekem kellene a középsztender, mert az enyémnek lepittyedt a karja amikor ráléptem.
Megvan az elérhetősége az illetőnek? Egyszer beszéltem vele telefonon, de nem mentettem a számot.
Ha nem rozsdás nagyon, akkor jó lenne.
Ma megkaptam, hogy nagyon "simulékony" a stílusom, de ha hirdetésre jelentkezem, akkor elmúlik minden probléma velem. Ennek ellenére nem sikerült a másik félnek rendesen "működni". Legalább annyit, hogy böff vagy valami. Elkelt a sztender vagy mivan. Igaz itt nics tiltólista, de megjegyeztem a felhasználónevet.
Utálok szervezni, csak belepofázni tudok, szóval ha rám bízzátok, akkor abból nem valószínű, h lesz vmi.
Síelést is mindig úgy szerveztem, h ide megyek ekkor ennyi pénzért, érdekel vkit? Ha igen utaljon ennyi pénzt, ha nem jön, bukta a lóvét.
Na, azért ne tessék már azt is rám fogni, hogy végül csak ketten maradtatok , mivel ha jól emlékszem, a sok mindenki közül egyedül gaben jelzett úgy, hogy neki jó a mostani hétvége
Amúgy meg nem én vágok. Legföljebb elgázolom a Bimmerrel, sok az a 2.5 - 3 mázsa súly bármelyik disznónak
Akkor szerintem ezt most elnapoljuk, mert senki nem ér rá így az év végén. De nem adom fel, januárba újra próbálkozom!
Illetve nem is, mert Perik intézi az ott alvós, főzős, eszem-iszom, dinom-dánom féle bulit ha jól emlékszem.
úgy gondoltam 2 sms elég volt h tudassam: kell.
Mindegy.
El is felejtettem. Nekem kellene a középsztender, mert az enyémnek lepittyedt a karja amikor ráléptem.
Megvan az elérhetősége az illetőnek? Egyszer beszéltem vele telefonon, de nem mentettem a számot.
Ha nem rozsdás nagyon, akkor jó lenne.
Síelést is mindig úgy szerveztem, h ide megyek ekkor ennyi pénzért, érdekel vkit? Ha igen utaljon ennyi pénzt, ha nem jön, bukta a lóvét.
Amúgy meg nem én vágok. Legföljebb elgázolom a Bimmerrel, sok az a 2.5 - 3 mázsa súly bármelyik disznónak
Részemről mondjuk egyre inkább úgy néz ki, hogy jó lett volna No mindegy, aki szervez, az dönt.
Akkor szerintem ezt most elnapoljuk, mert senki nem ér rá így az év végén. De nem adom fel, januárba újra próbálkozom!
Illetve nem is, mert Perik intézi az ott alvós, főzős, eszem-iszom, dinom-dánom féle bulit ha jól emlékszem.