Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahaha...nagggyon viccesek vagytok!
Téged mi tart vissza? Még nem kaptál kecskét a kecskéért?
Ne írigykedjetek hanem menjetek el ti is
Kicsit perverzebb hogyha befut doktorur.
Ez nem is motoros találkozó lesz, hanem randi.

Móni kinézett egy hétvégét, ami csak Gabennek jó.
Azt ígérte a meghatalmazottam, hogy pénteken már nem ezzel fog foglalkozni, addigra lezavarjuk.
Akár mehetnék a motorral a hétvégi vacsorátokat megzavarni, amire gabennel neveztetek be
Busszal?
na alakul ez doki...még az is lehet még is jársz majd felém még az idén
A műszaki vizsga már megvan, a többi is meglesz hamarosan
Egyből Robert De Niro ugrott be.
Talán a filmben is elhangzik, de szerintem láttam ezekről valami dokumentumfilm féleséget. Sokkal tartósabbak mint a többi széria kocsi, rengeteget elmennek. Azt hiszem valami 3 sebességes automata váltó van bennük...
Azok csak sima amcsi hodályok.De ezt kimondott taxi használatra csinálták.Spec kialakítással erősebb alvázzal masszívabb lökhárítókkal satöbbi.
Ja, kubában még az 50-ben gyártottak is futnak.
Szerinted az autógyárak miért nem adnak ki taxinak tesztautót?
Szvsz. szezononkénti csere elég lenne, tehát ha szükséges, én fel tudom ajánlani, hogy az általam választott motorokat egy szezonig tesztelem... nagylelkű vagyok, még fizut sem kérek érte :)
A rövid távú teszt nem sokat ér, még egy kínai gép is elmegy pár napot széthullás nélkül. ....ha évekig használhatnád az lenne a tartós teszt.
Pedig pont, hogy az őszinte kritikákat szeretjük, amikor megmondja a tesztelő a véleményét és kész... simán jó lennél, csak amin ugye nincs narancs az szar :)
...hö hö...én tesztpilóta...
..a fogyasztói társadalom részére készített..idő és értékállóságot nélkülöző...ellenben esetenként magas élményfaktorra kihegyezett ipari hulladékokról...a magam paraszt,puritán módján lerántanám a leplet.....vajon meddig adnának számomra tesztelni való motort?
Gondoltam!....ha már nem jelentkeztél!:)
Mihez kezdjek én ezekkel, az enyémen van konzol, hátsó doboz, meg két oldalsó is, azok már itthon figyelnek
Azért köszi
Ganja!
Probléma megoldva, azért köszi a lehetőséget.
eső,víz,por mentes.
Nem szóltam le.....kár ,hogy nem fér több motor a garázsomba....különben gyűjtő lennék!
Ha volna egy makulátlan matuzsálemem...sajnálnám a "napi" használatba befogni..
..csakis eső,víz,por...stb.. napokon hajtanám...azt is csak szájíz végett.