Azt ígérte a meghatalmazottam, hogy pénteken már nem ezzel fog foglalkozni, addigra lezavarjuk.
Akár mehetnék a motorral a hétvégi vacsorátokat megzavarni, amire gabennel neveztetek be
Egyből Robert De Niro ugrott be.
Talán a filmben is elhangzik, de szerintem láttam ezekről valami dokumentumfilm féleséget. Sokkal tartósabbak mint a többi széria kocsi, rengeteget elmennek. Azt hiszem valami 3 sebességes automata váltó van bennük...
Szvsz. szezononkénti csere elég lenne, tehát ha szükséges, én fel tudom ajánlani, hogy az általam választott motorokat egy szezonig tesztelem... nagylelkű vagyok, még fizut sem kérek érte :)
Pedig pont, hogy az őszinte kritikákat szeretjük, amikor megmondja a tesztelő a véleményét és kész... simán jó lennél, csak amin ugye nincs narancs az szar :)
...hö hö...én tesztpilóta...
..a fogyasztói társadalom részére készített..idő és értékállóságot nélkülöző...ellenben esetenként magas élményfaktorra kihegyezett ipari hulladékokról...a magam paraszt,puritán módján lerántanám a leplet.....vajon meddig adnának számomra tesztelni való motort?
Nem szóltam le.....kár ,hogy nem fér több motor a garázsomba....különben gyűjtő lennék!
Ha volna egy makulátlan matuzsálemem...sajnálnám a "napi" használatba befogni..
..csakis eső,víz,por...stb.. napokon hajtanám...azt is csak szájíz végett.
Móni kinézett egy hétvégét, ami csak Gabennek jó.
Akár mehetnék a motorral a hétvégi vacsorátokat megzavarni, amire gabennel neveztetek be
Kihagyhatatlan!
Talán a filmben is elhangzik, de szerintem láttam ezekről valami dokumentumfilm féleséget. Sokkal tartósabbak mint a többi széria kocsi, rengeteget elmennek. Azt hiszem valami 3 sebességes automata váltó van bennük...
..a fogyasztói társadalom részére készített..idő és értékállóságot nélkülöző...ellenben esetenként magas élményfaktorra kihegyezett ipari hulladékokról...a magam paraszt,puritán módján lerántanám a leplet.....vajon meddig adnának számomra tesztelni való motort?
Azért köszi
Probléma megoldva, azért köszi a lehetőséget.
Ha volna egy makulátlan matuzsálemem...sajnálnám a "napi" használatba befogni..
..csakis eső,víz,por...stb.. napokon hajtanám...azt is csak szájíz végett.