Az van, hogy az F a burkolt es van neki olajhutoje is, mert ugye burkolt a drága es akkor nem hutene eléggé az olajat ehh.
Kevesebbet eszik a Szentem, mert ugye burkolt es elvben több a vége, nem 187, hanem akar 192 is....
Az E a naked, ... Más a lámpa, nincs burkolat, olcsóbb vele esni, több szél azt ennyi.
Azt vedd, ami tetszik es ami a stílusod. Zoli naked buzi, én mar burkoltat akarok, de valljuk be a meztelen néha bizony szebb
Azt hittem valami nagyon elvont lesz, úgy titkoltad.
Gratula hozzá!
Szerintem ha tényleg olyan jó a fogyasztása, és vigyázol rá, elleszel vele az idők végezetéig. Az meg hogy az újabb könnyebb, az inkább a kanyarvadászósaknak számít.
Gratulálok, érdekes választás. Valaki mesélt, hogy faszán eszik, 5 körül lehet vele eljárni, viszont kanyarban furán viselkedik, nem egyforma a két oldal, majd figyelj rá.
Hiba, mert nem Japán, szopas esélye ne elhanyagolható, de gratulálok, kurva szép gép.
U.i.:
Buzi BMW, szarfoshugy. Nekem is kene ;)
Nem álltam neki huligánkodni, ha erre gondolsz , maga a motor meg elég jóindulatúnak tűnt, többek között (nekem szokatlan módon) elsőre meg tudtam fordulni vele az úton, kicsi gázzal, padkától-padkáig. A GS-nél nem emlékszem ilyenre.
Én is ilyet nyüstölök, és bizony nem kímélem. Szerintem kényelmes, még úgy is, hogy nagyon széles a lábfejem. Ja és valszeg vádlim is van, pár évig triatlonoztam....
az enyém eladó!