Bátorkodtam magamra venni az utolsó mondatodat, de jelezném, hogy egyrészt
- bár az Alföld csücskében élek, meg a nagyanyám Juhász volt, de ettől még nem vagyok birka , másrészt
- nem szóltam le a csizmát, csak szegény Mikulást sajnáltam, ha tényleg tojnia kellett ezt a csizmát , harmadrészt pedig
- az "akiknek még motorjuk sincs" helyesen úgy szól, hogy "akiknek még nincs motorjuk, de hamarosan lesz"
Dixi
http://bazismotor.eu/ Ami és amennyiért a Louis-ban az megvan náluk is. Szerintem elég széles vádliban is. Gondoltam, hogy az osztrák katalógushoz képest biztos megtoldják az árát egy kicsit, de nem.
Szerintem k.rva jó! Hol vetted ennyiért?
Nekem a vádlim miatt nehéz kényelmeset találni, de ez jónak tűnik. Lehet elmennék próbálni, ha megmondod hová!
Birka beszólókkal meg ne foglalkozz, főleg olyanokkal ne, akiknek még motorjuk sincs!
Jelentem, sikeresnek tűnik a fékkarmentő akcióm, kiszabadítottam a kézzsák rémuralma alól. Egy fűrészlapot fúrtam meg, görbítettem össze, és fogattam fel a kormányvégsúly csavarjával, az tartja el most a zsákot a fékkartól
A másik oldalon is lehetne ilyet, de a kuplungot szerintem nem tudja azért kinyomni a szél...
Úgyhogy ma simán, karácsonyfázó féklámpa nélkül jöttem melóba Éljen a zsák.
Szerintem a "nyuszitojás" is elég gáz, ha belegondolok, de hogy milyen állapotban lehet szegény Mikulás, miután ezt a csizmát "világra hozta"... na inkább nem vagyok rá kíváncsi
Egyébként meg valóban, de az "új géppel majd hazafelé jövet becsöngetek" ígéretemet legföljebb akkor tudom idén megtartani, ha a magyar hatóságok gyorsan dolgoznak , és az utak is legalább jégmentesek
Minden más esetben marad a január.
Elnézést az okvetetlenkedésemért, de tudnál nekem ajánlani olyan motort, ahol van mihez rögzíteni ezt a biztonsági övet?
A BMW C1-ese kiesik a körből, mert az nem motor
Vagy a motorra való biztonsági öv nem is a vállon és a derékon fut át, hanem a kezeket-lábakat rögzíti a kormányhoz-lábtartóhoz?
- bár az Alföld csücskében élek, meg a nagyanyám Juhász volt, de ettől még nem vagyok birka , másrészt
- nem szóltam le a csizmát, csak szegény Mikulást sajnáltam, ha tényleg tojnia kellett ezt a csizmát , harmadrészt pedig
- az "akiknek még motorjuk sincs" helyesen úgy szól, hogy "akiknek még nincs motorjuk, de hamarosan lesz"
Dixi
Nekem a vádlim miatt nehéz kényelmeset találni, de ez jónak tűnik. Lehet elmennék próbálni, ha megmondod hová!
Birka beszólókkal meg ne foglalkozz, főleg olyanokkal ne, akiknek még motorjuk sincs!
Ellenben a szárnyasok néha tojást is.
A másik oldalon is lehetne ilyet, de a kuplungot szerintem nem tudja azért kinyomni a szél...
Úgyhogy ma simán, karácsonyfázó féklámpa nélkül jöttem melóba Éljen a zsák.
Boldog Mikulást Mindenkinek!
Boldog Mikulást! Tartsa meg nekünk a GS-t ebben a "Magyarország jobban teljesít"-ben vagy hozzon előbb-utóbb jobbat- szebbet.
Minden más esetben marad a január.
A BMW C1-ese kiesik a körből, mert az nem motor
Vagy a motorra való biztonsági öv nem is a vállon és a derékon fut át, hanem a kezeket-lábakat rögzíti a kormányhoz-lábtartóhoz?