Hali
Ahogy látom az olaszok motorjai vélhetöen télen nem állnak fűtött garázsban, mint némelyikünké. Itt rengetegen használják a motorjaikat napi rendszerességgel. Ezzel szemben Bp. en nem látok annyi közlekedö motorost. Továbbá eléggé meglepett hogy több nagymotort latok mint robogót.
Az utóbbi két évben a kisasszony se esett le, vagy ha igen, visszamászott. Most is megpróbálta, de csak félig sikerült, ott már feltűnt neki, hogy valami nem stimmel
Mennyiért árulsz olyat?
Szerintem ne legyél kíváncsi
Persze bele lehet jönni a dologba, de kell is a rutin ahhoz, ha mondjuk éjfélkor arra ébredsz, hogy a gyerek sír, mert álmában leesett az ágyról, az ügyelet meg továbbküld, akkor kocsiba ülj, és elvidd a Balesetibe, ahol megröntgenezik, és közlik, hogy eltört a kulcscsontja.
Valahogy csak feltalálom magam.
Ahogy látom az olaszok motorjai vélhetöen télen nem állnak fűtött garázsban, mint némelyikünké. Itt rengetegen használják a motorjaikat napi rendszerességgel. Ezzel szemben Bp. en nem látok annyi közlekedö motorost. Továbbá eléggé meglepett hogy több nagymotort latok mint robogót.
Bár tény ezt nagyon szívesen megnézném...felvenni és mehetni is a youtubra...
Mennyiért árulsz olyat?
Amúgy én se estem le az ágyról soha..............magamtól.
De ha leestem is akkor visszamásztam és aludtam tovább.
Pedig nem volt leesésgátlós ágyam.
mondjuk ez jól jön......................árulok olyatis.
Nekem soha semmim nem tört el még, bár gyerekkoromban minden esélyem megvolt rá...mondjuk amióta motorozom, azóta is.
Persze bele lehet jönni a dologba, de kell is a rutin ahhoz, ha mondjuk éjfélkor arra ébredsz, hogy a gyerek sír, mert álmában leesett az ágyról, az ügyelet meg továbbküld, akkor kocsiba ülj, és elvidd a Balesetibe, ahol megröntgenezik, és közlik, hogy eltört a kulcscsontja.