Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem egy kicsit elkanyarodtatok más irányba...
Végső elkeseredésben felrakná őket a platóra.
Tudom, de ez mégis viccesebb látvány lenne.
Olyan mint a biciklizés.............nem lehet elfelejteni.
Valahogy csak feltalálom magam.
Emlékszel még rá egyáltalán, hogy mit kell velük csinálni? Felismernéd még, hogy mit hova kell tenni?
Gögyögnék én annyit amennyi kell egy 20 éves hosszúcombú szőke ikerlány párnak ha az kell hogy a szőnyegen játszanak velem.
Hali
Ahogy látom az olaszok motorjai vélhetöen télen nem állnak fűtött garázsban, mint némelyikünké. Itt rengetegen használják a motorjaikat napi rendszerességgel. Ezzel szemben Bp. en nem látok annyi közlekedö motorost. Továbbá eléggé meglepett hogy több nagymotort latok mint robogót.
Szerintem nem éri meg. Csak azért, hogy a lányaid megálljanak a fejlődésben, képes lennél ilyesmire, egy youtube-os feltöltés kedvéért?
jól emlékszel
ataaa Drága nem csecsemőkről van szó akiknek még gügyögni kellene...
Bár tény ezt nagyon szívesen megnézném...felvenni és mehetni is a youtubra...
Az utóbbi két évben a kisasszony se esett le, vagy ha igen, visszamászott. Most is megpróbálta, de csak félig sikerült, ott már feltűnt neki, hogy valami nem stimmel
Mennyiért árulsz olyat?
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de Móni gyerkőcei mintha már nem ez a korosztály lenne
Mondjuk évjárat függő a dolog.

Amúgy én se estem le az ágyról soha..............magamtól.

De ha leestem is akkor visszamásztam és aludtam tovább.

Pedig nem volt leesésgátlós ágyam.

mondjuk ez jól jön......................árulok olyatis.
Ez megtörtént?
Nekem soha semmim nem tört el még, bár gyerekkoromban minden esélyem megvolt rá...mondjuk amióta motorozom, azóta is.
Én tudom. Gügyögne nekik, meg lehemperedne velük a szőnyegre játszani...
Simán ellennék velük.Imádnak a gyerkőcök.
Szerintem ne legyél kíváncsi
Persze bele lehet jönni a dologba, de kell is a rutin ahhoz, ha mondjuk éjfélkor arra ébredsz, hogy a gyerek sír, mert álmában leesett az ágyról, az ügyelet meg továbbküld, akkor kocsiba ülj, és elvidd a Balesetibe, ahol megröntgenezik, és közlik, hogy eltört a kulcscsontja.
Azért arra kíváncsi lennék, ha valóban odaállítanék a 2 gyerekkel és odaadnám neked őket, "hogy akkor tessék itt vannak" mihez is kezdenél velük!?
A tartósítás szempontjából ez lényegtelen. Önmagában "a műtét sikeres volt, csak..."
Mondjuk őt azért durván bántalmazták előtte testi valójában.
Univerzális problémamegoldó vagyok kérem.
Ezt gondolta Ötzi is, csak nem volt ideje kivárni a globális felmelegedést
Köszi, ismét nem csalódtam benned...minden gondomat megoldod ha a gyerekeimről van szó...
A tartósítás legjobb módja a mélyfagyasztás.
... és akkor az összeröffenés végén már nincs is gond velük, mert megfagytak... gratulálok, gond letudva