Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmmm, az fincsi!
Szép dolog a demokrácia, de ilyen esetben öngyilkosság.
Szerintem ennek az a vége, hogy mindenki más helyet írna és más időpontot.
Esetleg föl lehetne dobni szavazásra is, pl.

Kinek hol jó: vidék - külső kerületek - belváros?
Kinek mikor felel meg: szombat este - vasárnap délután - vasárnap este?
Milyen igények a helyre: étterem - pizzéria - borozó - söröző - díszkocsma?
Hátha ezekkel is szűkül a kör.
Pesten belül helyileg merre vagy található?
(mivel a motorosok jó emberek...)
Akkor viszont nem feltétlenül kell olyan helyet keresni, ami "motorbarát", elég, ha motorosbarát
neeem...én is autóval közlekedem már.
ez a kitétel igen beszűkítené a létszámot ... (szerintem)

mondanám hogy itt, de téli viszonylatban még nem alkalmas a menedék nagyobb létszámú összeröffenésre.
örülük,hogy a pozitív emlékek maradtak meg. ha igény lesz, sátoros időben ismételhetünk. már rutinnal, kis reklámmal exra programmal emelhetjük a létszámot is.
( ma sütöttem langallót ! jól sikerült )
Csak motorral lehet jönni?
5 ezer forint
Csak lenne vmi némber akivel ráznád oszt majd akkor az ő sejhaját vizslatnánk.
Ki tudja, még az is lehet ha annyit iszik a társaság még lehet be is jön nekik
Úgy értve, hogy szombaton még munka nap van hivatalosan. De nekem mindegy akár most is jó.
Ha ott rázom a seggem mindenki elszaladna.
Hogyhogy egynapos?
Olvastam, ebből most kimaradsz ha még is összejönne a társaság, de akkor januárra te összehozhatsz egy bográcsos, táncikálós bulit
Gondoltam, jövő hétvége nekem nem jó sajna.
Na igen ez sem hangzik rosszul
Én még mindig vmi kulcsos házra szavaznék a környéken, ahol akár ott lehet alukázni, bográcsozni, iszogatni, esetleg táncikázni, eldugott ásványvizes palack kereső versenyt rendezni stb.

Ez a beülünk, zabálunk 2 órán keresztül és bambit iszogatunk nekem annyira nem jön be. Persze nem a bebaszás a lényeg, hanem 1-2-3 ser v. finom bor mellett trécselni és kint néha megkevergetni a kaját a bográcsban, esetleg forralt bort szürcsölgetni, no annak van hangulata. Ha megfelelő az ivararány és a hangulat is magasba szökken, akkor segrázogatásba is fulladhat a dolog.

Vmi hasonlóra gondolnék, mint nyáron Istinél, csak mondjuk 2x annyian. Bár az is tuti volt. Thanks Isti again!
Mivel ez a hétvége csak egy napos, javaslom a jövő szombatot. Így aki szeretne jönni már így alakíthatja a dolgait.
Csak melegruha köll és elvannak nálam mint a befőtt a sötétben.
Jó ha jövőhét végére esne a választás akkor még tárgyalunk, mert gyerekeim vannak