Szerintem Dokin meg rajtam kívül nem sokan motoroznának szívesen az ittlévők közül azzal a géppel huzamosabban. Minden tekintetben megosztó motor. Mondjuk szerintem jó cucc.
Ez egy olyan történet, hogy a motorral vizsga nélkül, elrakott állapotban találkoztam. A gazdája szerelő, megegyeztünk, összerakta-leszervizelte vizsgakészre, részéről a dolog kész. Mivel nem magyar papíros a gép, ezért az átírásához némi utánajárás kéne, amire nekem nincs most elég szabadságom (hetekkel előre ki kellett íratni, akkor még nem volt szó erről a témáról), viszont akad rá ember, aki ezt megoldja. Ettől még valószínűleg nem gurulhatok a géppel idén, mert az ország ugyan "jobban teljesít", de ezt a bürokráciára nem terjesztették ki tudtommal.
Szóval, ha addig otthon akarsz ülni, amíg én arra nem gurulok, akkor neked idén szép hosszú karácsonyod lesz, készülj sok ennivalóval és jó társasággal
Na ez az, senki nem látta még...ez is olyan rejtélyes motor mint Lovié volt...elhittem hogy meg van neki amikor már láttam (ő házhoz jött vele, ne fogd vissza magad te se)
Ezért írtam, hogy magamnak veszem, és nekem tetszik.
Aki motort vesz, annak irány Móni.
Szóval, ha addig otthon akarsz ülni, amíg én arra nem gurulok, akkor neked idén szép hosszú karácsonyod lesz, készülj sok ennivalóval és jó társasággal