Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök,hogy nem egyedül vagyok hibbant!
Ha többet nézegeted,sztem nem rossz az,mondjuk a múltkor egy csajt láttam,kék-fehérrel,neki kimondottan jól állt.
Továbbra sincs értékelhető érdeklődő?
Fz6 helyett, cbr600f túrakormánnyal?DL650?
Nekem tetszik...igaz a kutyafejű fiat és a citroenek is tetszenek..
A gladius elég...............köhmmm................buzis.
Most furcsa, de megint nosztalgiázom a négy hengerre, esetleg megint egy FZ6, vagy pedig a V2 vonal és akkor Gladius. Az a fura, hogy teljesen más karakter és mégis mind a kettő vonz, azok után, hogy a négy hengerből egyszer már kiábrándultam.
Jelen leszek a fórumon és akkor tavasszal vissza térünk rá
Hanem?
Sajnos
Az enyém teljesen gyári fekete GS500 E 2006 05.havi karcmentes 28000km-rel, azért csak annyi mert használok egy veterán motort is. Tavasszal lehet, hogy eladó lesz 450-500000 Ft között. Attól függ , hogy tudom e kipótolni addig valami nagyobb másikra. Azt már eldöntöttem, hogy nem Inazuma lesz a következő.
Eladó az enyém is...SOS
Igen ám de annak március lesz a hónapja... még csak tájékozódok
Mondjuk ha jól látom 400e-ért már a Tiéd is lehet...
Visszabontja Neked, és úgy még olcsóbb is lesz...
Olyat mint samydawis- motorja
Megmondom az őszintét ganjaninja gs-e nem igazán jön be..... inkább gyárias állapotút keresek.
Emelkednek az árak akárcsak az életszínvonal
Olyan mint az enyém nem fog veled szembe jönni!
márciustól (kezdődik a szezon) emelkednek az árak!
..csak szólok!
Akkor Ganja nakedje lesz a Tiéd. Az F-esek, főleg a jó állapotúak egy 100-assal drágábbak. Exem pl. 650-ért van kitéve, 2005-ös és nagyon jó állapotú. Minden kopó alkatrész új rajta. A Ganjáé is pöpec és még ruhára vagy dobozra is marad pénzed a 650e-hez képest. Igaz az F-esnek jobb a szélvédelme, viszont a naked bukócsövezhető. Mindkettő jó választás, itt csak a pénz fog dönteni!
Bár, ha ataaa-val tudsz alkudni, lehet még az sem
Sziasztok! Mindkét változat tetszik, szóval mindkettő jó lenne. Hát amit rászánok az kb. 450-550 között lenne. De hagsújozom csak márciusban és csak jó állapotú érdekel.
Naked E -t keresel, vagy burkolt F -eset?
Mennyit szánsz rá? Naked, vagy idomos tetszik?
Köszönöm a segítséget! Már eldöntöttem, hogy gs 500 lesz és azt is hogy 2001 utáni évjárat, de csak márciusban veszem meg szóval ha valakinek addigra lesz ilyen típusú motor akkor az nyugodtan jelezze.
Szia!
A GS egyértelműen jobb választás, nem kérdés! A ganja nakedje nagyon jó, ha pedig fejidomosban gondolkodsz ott a volt motorom a Suzuki Budakalásznál. Mindent tudok róla, kérdezz, ha érdekel.
Általában a GS-ről:
- nincs típushibája
- nem hagy ott sehol
- olcsó és bőséges alkatrészutánpótlás
- jól pimpelhető
- alacsony fogyasztás
- jól irányítható
- kanyarvadász és natúr kiránduló szerepkörhöz is jó

Ha konkrét kérdésed van tedd fel és megválaszoljuk (Ganja link olvasása után értem).

Én az egyébként közel sem rossz megérzésedre hallgatnék a helyedben!