Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, megkérdezzem neked?
A kérdés lassan inkább úgy módosul, hogy "van itt még valaki rajtam kívül, aki nem árulja vagy adta el a vasat?"
Egyébként meg minden tisztelet a tiéd, hogy még ilyen kérdéseid vannak, reggelente a kezeimnek elég az a pár perc is, amit kerékpározással töltök, nem hogy még szélvédetlenül motorra üljek

Persze ezt megkönnyíti, hogy most motorom sincs
Ilyen drága a kecske?
És milyen motorja van? Hátha nekem jó lenne
1 srác volt, de előbb el kell adnia a másikat. Azt ennyi.
Érdeklődő?
ez van...
Egyébként ehun-e a részletek + elég sok hasznos infó van az akmt oldalon Bluenak és még sok más emberkének köszönhetően.
Szerintem is fojtott változat, de majd a többiek jól megmondják a karbi színéről stb.
Kézzsák v. kormányfűtés. Az első jóval olcsóbb, nekem az van fent.
Hogy hogy eladod?
Van még itt valaki rajtam kívül aki még nem rakta el a vasat? Nekem egyedül a kezem fázik egy idő után... Arra kellene vmi megoldás. 2 dologra gondoltam. 1.Vmi szél terelő spoiler a kormányra.. Amilyen az Endurokon is van. 2 . kézzsák a kormányra... Vélemény?
Szia Üdv a Csapatban :)

Hát nem tom neked miért nem megy jobban.. Mert nekem fojtott állapotban is vitte a 190et hasalva:) A fojtas kivétel után annyi lett hogy 6 ezertől húz az állat. Nekem is most ilyen 4 literes fogyasztásom van :)
OFF:

Na, ready az OS Partition Magic helyett tudtok valami profi progit win7 alá? Thx!
A nyakamat tenném rá, hogy a tiéd akkor fojtott.
4 alatt én is eljárkálok vele, de az a 3 liter amit írtál...lehet a fúvókákból is vékonyabb van benne.
Mikori a motorod, milyen kivitelű, és a forgalmiban hány kW szerepel?
Üdv. :) Ha már ilyen új tag befogadós napot tartunk, én is beszállnék a fórum életbe :)
Rögtön kérdeznék tőletek egyet, ha lehet. Netes videókon elég gyakori, hogy 180-190ig felhajtják ezeket a GS-eket... Természetesen én mindig 90-el közlekedek , de a múltkor szembesültem vele, hogy a mienk valamiért nem megy feljebb 155-nél, (oktatómotornál igazából tökmindegy, de) nem tudjátok miért lehet ez? Vadi új láncszettet kapott, mert az még gyári volt kb. 30 000kmnél.
Nektek milyen fogyasztást produkál a gép? Mert nálam városi agyoncibálással sem megy 4 fölé, ami eléggé meglepett, országúton a 3 liter inkább a mérvadó

Bocsi a litániáért!
Üdv!
Szép a gép, nekem a tükör is bejön, megyen a mocihoz.

"Hé paraszt, melyik út megyen itt Budára? Megyeeen, és én vagyok a paraszt? "

Tudom régi, de mindig röhögök rajta.
Le lesz fújva :)
Szia,
üdv köztünk!
Helyedben azért a kipuffot is lefújtam volna feketére. Jobban nézne ki
Sziasztok!

Igaz, hogy már ősz óta megvan a gép, de még nem írtam a fórumba, szóval csak jelezném, hogy én is GS tulaj lettem. :) A fórumot nyomon követem, olvasgatom még ha nem is nagyon szólok hozzá.
Itt van 3 kép a gépről :)
szerintem ezt pont nekem találták ki
Ez lesz ám a kanyarvadász masina!
Plusz a "Navi" menü is eléggé kíváncsivá tett. Szép műszerfal, nem is értem a maiakhoz miért nincs még legalább extraként digi műszerfal navigációval...