Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, végre valami értelmes koncepció. 100 Le, 100 Nm, 178 kg, mindez burkolattal.... Ha adnak hozzá legalább egy GS kezelhetőséget és mondjuk 7-10 éven belül kapható lesz, lehet elgondolkodom...
Tudod ilyen adok érte 300at meg egy kecskét elég sűrűn megtalálnak :)
De nem sietek ha nem megy el megmarad, költeni úgy sem kell rá :)
köszönöm!
http://www.tesztmotor.hu/hirek/ujabb_turbokorszak_jon
Volt egy időszak amikor nem kaphattak rendszámot (amit egy rövid időszak előzött meg amikor igen), de most ha jól tudom, bár még mélyebben nem néztem utána, de megint lehet rendszámozni őket..és az 50-esek se mentesülnek a rendszám alól!
A quadok általában nem kapnak idehaza műszakit, forgalmit - vagyis papírok nélkül.
Mivel nincs papír, így csak magánúton, vagy magánterületen lehet használni hivatalosan.
Illetve olyan "magán" területen ahonnan engedélyed van.

Tehát rosszabb a használhatósága mint egy robogónak.....és utaznak rá a yardok.

De írtam a sajátba is.... 100-120-ért egy átlagos robogót se kapsz....vagyis ez az összeg szinte kizárt.
Szóval ennyiért egy nagyon nagy zsákbamacskát vennél. Én nagyon nem ajánlom!
Ráadásul nem olyan egyszerű ám megülni egyet!
ez jól hangzik
Papír nélkül játszhatsz vele a kertben meg zárt krosszpályán. A legális lehetőségek itt ki is merültek.

Rendszámos quadot ennyi pénzért biztos nem találsz.
100-120 e ft-ért esetleg van valakinek, vagy ismeretségében megunt, eladó, múködőképes quad-ja ? min. 125ccm . "gagyi" is jöhet
( a hirderésekben mit jelent a "papírok nélkül" ? a KRESZ szerint rendszám nélküli quaddal hivatalosan hol lehet egyáltalán KÖZLEKEDNI ? ha zümmögőkkel lehet menni a kövesen...
...nem kaptam feleletet...
Cbr 600f a magasabb fordulatokra lett kalibrálva, alul jobban tol egy kevesebb Le-s naked, ami mindennapokra 5000 körül eljárkálva sokkal jobb. DL650 nem tetszik külsőre, az új igen, de azok még nagyon drágák.
Móni, itt a vevőd!
Gyárilag csutkakormányos,bár nem olyan hasalós mint a kőkemény sportmotorok,át lehet alakítani túrakormányosra,kevés költségből,inkább ilyenre költs mint sportkipufogóra.
sziasztok! mostanában érdekelne Suzuki GS500F 500.000 ft körül a lényeg, hogy normál állapotban, és Győrtől egy olyan maximum 200-220 km-re legyen. Akinek lenne eladó az dobjon egy e-mail-t a simonnagy996@hotmail.com-ra! köszönöm
Pálinkás jóestét!
Az F4i-k nem sportkormányosak.
Szia
BKing
ez így igaz, valóban menőbb, de vhogy félek a sportkormánytól...vagy csak meg kell szokni
béka?
jól láttam, hogy Szotyi azt írta van túrakormányos is?