Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Samara öninditó a GS-be?
Érdekes:-)
BÁRÁNYBŐŐŐŐR!
vagy JUHHÉÉÉ(j)
Megdupláztam működő járgányaim számát!

(a másik klubból vettem önindítót, beraktam, és..... PÖCCRÖFF)

Lehet h keveseket érdekel, de ez is egy jó klub

Már csak egy lendkerék lehúzó hiányzik, és a "kicsi" is beindulhat a héten (vagy a következőn)!
Nyilván....

ui: fáradta nyúl. annyi a meló, mintha 2 hétig szabin lettem volna.... (és szabiról sehogysem jó visszajönni)
Ez nem volt valami frappáns válasz, úgy látom már fáradt vagy nyuszi.

Vagy ha tépkedi is, érjen haza szépen.
izéééé

Na, Goliat már úton van hazafelé.... Remélem ő sem tépkedi a szarvát.
De áruld már el nekem, minek ilyen szar úton, beláthatatlan kanyarban ennyire húzni a bajszát? Macskajános....

ja, végre le tudtam tornászni a fogyasztásom3,8-ra. De ma 4.00 volt tankoláskor a mérce...
Ezen én is csodálkoztam, hogy úgy megindult. Komolyan mondom, hogy a szombat 420 km-ből az a kb. 40-50 km-nyi rész volt a legszarabb az 51-esen, és mindenhol máshol 110-120-at ment (kivéve M7, M8).
Ilyen alacsony átlagfogyim sem volt még soha, mint szombaton (~5,3 l), inkább 7 l körül szokott lenni.
Ráadásul minél kisebb a kerék, annál inkább számít az útminőség.
Csak mi vagyunk ilyen nagyon rendesek.
Főleg én.
De annyira gonosz, hogy mingyárt el is megyek venni 3 m kenderkötelet és "felkötöm" magam!
Csak annyira, hogy az újságpapír beférjen a talpam alá...
Há nemtom.... A burgmanra emlékszem, h tolta neki. Csodálkoztam, h milyen merészen veszi a beláthatatlan kanyart, meg rád, h mögöttem csorogtál egy darabon, aztán láttam, h ki fogsz előzni, ekkor dobtam ki kecsesen a bal kacsómat feléd....
Ugye-ugye? mindenki olllan gonosz. Ez az egész világ olllan gonosz!....
Nem, csak egy kicsivel. Azért előztünk meg. Na meg a legelöl menő burgonyát kellett üldözni.
Színes mocc ment leghátul. De pont ott körülötted bejött a képbe egy outsider enduró(?), aki nem velünk volt.
Semmi rosszra nem gondoltam. Sőt ...

Mindjárt megsajnállak Te kis védtelen Nyuszi!
Pedig nemisis voltam lassú! Szentem!
Lehet.
Akkor lehet, hogy azért tűntél lassúnak.
ezt a színes mocit nem láttam annyira.
Minnyhármany!
Változatlanul "lüke" vagyok a kérdéshez. De segítenék, ha tudnék...
Azért körbekérdezek.
Háát vagy én, vagy Martinus haverom, vagy a 400-as Burgonya.
Egyébként tényleg megy 150-et a Burgmann .
Rossz az, aki rosszra gondol!

Olyan csúnyákat képes itt fórumon mondani esSO, h néha a könnyeimet törölgetem, és a párás szememtől nem látom a monitort! ( )
Na jól meg szoptam!

Se közel, se távol SEHOL nincs HOLUX kábeles vevő......

Szóval GYORS tanácsot kérnék SD kártyás GPS vevőegységhez.......MINIMUM 128-256mb memóriával....de az 512-es már ideállis....

A lényeg hogy memóriás kell, és SD vagy MMC kártya csatlakozású
Na..... szép vagy mondhatom!
NEM-É? Há ki szágúdott el mellettem 150-el?
Nemisigaz!