Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár hogy nincs szine.
Fejtsd ki pls, hogy én is utálhassalak!
Elég rég kölcsönözhetted ki azt a könyvet, amit visszavittél
Ja csak hogy témánál maradjak Kibaxott szép lovi fostalicskája Ja,dehogy is,szarja
Háát....Ismerem azokat a kiskőrösi vigyorgókat.....Bottal sem piszkálnám meg
Mai TT

Baromi unalmas lenne egyébként, már kismilliószor megtettem ezt az utat, de hogy tele volt kocsival, direkt élveztem a kihívást!

Odafelé egész a nagykátai leágazásig versenyeztünk egy Passat-ossal, még ki is intett és le O.K.-zta a vasam! Jó arc volt, de nem tudott megszorongatni
Ha gondolod, előkeresem a Kőrösi bukósisakomat, azt hordhatod akkor is, ha borostás vagy, nem kell cserélgetni
Szia Ja,meg lettem szólítva,és nem tudtam kihagyni egy ilyen szívélyes invitálást

nna...ideértem
reflektálni meg minek...a karaván halad, a kutya meg ugat.
egy gondolat csak. ez egy "befogadó" topic. (van még GS-es,)
lásd jobbra fönn a hsz. -számláló valamiért csak jól érzik itt magukat a fórumlakók, ogréstul, törpéstül szarostul bunkóstul(?), vésszívóstul stb... vagy megszoksz vagy megszöksz !
ja és néha GSöccázasozunk is
Szia Tutu, ma már emlegetve voltál, csak hogy ki ne maradjon Shrek se a kis csapatból
Bunkóóóóó Most miért kellett?L-es sisakot hordok.Amikor borosta van xl-est.Tök normális
Köszi!

Megfontolom majd. Barát meg ne aggódj, van elég!
Jól van! Jól van! Viszont őszintén írom, hogy fontold meg, amit írnak a Z750-ről, hogy elkönnyül és beszitál az eleje. Csak azért, mert Kawasaki nem kell még rögtön megvenni. Meg ott van az a bosszantó rezonancia pont sokat használt ford.tartományban, ne hagyd figyelmen kívül. Ja és a fogyasztás is gyanúsan soknak tűnik.
Eleve kigyógyulhatnál ebből a Kawasaki őrületedből, most hogy másik motort veszel, egyből több barátod lenne és a motorokról alkotott világnézeted is végre kezdene közeledni a reálishoz, mert most egy homorú tükörből szemléled. Vannak más motorok is, felesleges ennyire leszűkítened a kört. Sok sikert a motorvásárláshoz.
Végre én is faraghatok! Tudod, legalább nem lesz sótlan a dolog!
huzzál bele isti
Persze hogy eredeti- még a szőrök is megvannak rajta...
Szerinted az lenne?
Ennek se füle se farka.

Szóval szar és kész.Csak nézd meg a z fórumot.A fele ember 636-os elejét-hátát faragja bele.
Nem egyből nyikkan, csak ha akarod akkor.
Többi dolog egyben van köszi!
Ennyi csak mert ennyi ez!
azt a grafomán unatkózó formátokat ...
mire végigolvastam egy oldalt már tele a következő
viszont jól szórakozom
akkor vagy a teló vagy a gumi szar...ha egyből nyikkan

..még eredeti a gumid?
Hát míg csak féllábúak vannak a seggberúgó versenyen lehet nyertes.

De ha beszáll egy ép ember is picsán lesznek rúgva.

Szóval ha neked jó az a tempódon is meglátszik.
Nemábassazmeg- azonnal leszerelem ha a Gs- en is az van!
Őőő... véletlen az a szar fás fék van az Er-5 ön is, de amúgy köszöni-egy ujjal húzva is akkorát fékez hogy megnyikkantja az első gumit..
Szal maradhat, jó lesz!