Baromi unalmas lenne egyébként, már kismilliószor megtettem ezt az utat, de hogy tele volt kocsival, direkt élveztem a kihívást!
Odafelé egész a nagykátai leágazásig versenyeztünk egy Passat-ossal, még ki is intett és le O.K.-zta a vasam! Jó arc volt, de nem tudott megszorongatni
nna...ideértem
reflektálni meg minek...a karaván halad, a kutya meg ugat.
egy gondolat csak. ez egy "befogadó" topic. (van még GS-es,)
lásd jobbra fönn a hsz. -számláló valamiért csak jól érzik itt magukat a fórumlakók, ogréstul, törpéstül szarostul bunkóstul(?), vésszívóstul stb... vagy megszoksz vagy megszöksz !
ja és néha GSöccázasozunk is
Jól van! Jól van! Viszont őszintén írom, hogy fontold meg, amit írnak a Z750-ről, hogy elkönnyül és beszitál az eleje. Csak azért, mert Kawasaki nem kell még rögtön megvenni. Meg ott van az a bosszantó rezonancia pont sokat használt ford.tartományban, ne hagyd figyelmen kívül. Ja és a fogyasztás is gyanúsan soknak tűnik.
Eleve kigyógyulhatnál ebből a Kawasaki őrületedből, most hogy másik motort veszel, egyből több barátod lenne és a motorokról alkotott világnézeted is végre kezdene közeledni a reálishoz, mert most egy homorú tükörből szemléled. Vannak más motorok is, felesleges ennyire leszűkítened a kört. Sok sikert a motorvásárláshoz.
Őőő... véletlen az a szar fás fék van az Er-5 ön is, de amúgy köszöni-egy ujjal húzva is akkorát fékez hogy megnyikkantja az első gumit..
Szal maradhat, jó lesz!
Baromi unalmas lenne egyébként, már kismilliószor megtettem ezt az utat, de hogy tele volt kocsival, direkt élveztem a kihívást!
Odafelé egész a nagykátai leágazásig versenyeztünk egy Passat-ossal, még ki is intett és le O.K.-zta a vasam! Jó arc volt, de nem tudott megszorongatni
nna...ideértem
reflektálni meg minek...a karaván halad, a kutya meg ugat.
egy gondolat csak. ez egy "befogadó" topic. (van még GS-es,)
lásd jobbra fönn a hsz. -számláló valamiért csak jól érzik itt magukat a fórumlakók, ogréstul, törpéstül szarostul bunkóstul(?), vésszívóstul stb... vagy megszoksz vagy megszöksz !
ja és néha GSöccázasozunk is
Megfontolom majd. Barát meg ne aggódj, van elég!
Eleve kigyógyulhatnál ebből a Kawasaki őrületedből, most hogy másik motort veszel, egyből több barátod lenne és a motorokról alkotott világnézeted is végre kezdene közeledni a reálishoz, mert most egy homorú tükörből szemléled. Vannak más motorok is, felesleges ennyire leszűkítened a kört. Sok sikert a motorvásárláshoz.
Szerinted az lenne?
Szóval szar és kész.Csak nézd meg a z fórumot.A fele ember 636-os elejét-hátát faragja bele.
Többi dolog egyben van köszi!
mire végigolvastam egy oldalt már tele a következő
viszont jól szórakozom
..még eredeti a gumid?
De ha beszáll egy ép ember is picsán lesznek rúgva.
Szóval ha neked jó az a tempódon is meglátszik.
Szal maradhat, jó lesz!