Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne fikázd a tokikóimat
Az egy klasszikus kortalan szépség.

A fás az a szar tokico 2 dugós úszó nyereg amit mindenre ráaggattak a köcsög japok ahol spórolni akartak 200 jent.
nekem a 2-től volt olyan érzetem mintha odaragasztottak volna a betonhoz...
...bár az arrowmax után bárminél ezt érezném
Valójában épp a sima nem jön be- Fás fék? Hát biztos, ezt mire érted? Fejidom meg bejön azt kész! Látod van, akinek az a gülü szemű triumph is tetszik!
TV2 megyek..mert benne leszek a TV-ben
A pr3 első guminak a szélén a legpuhább puha rész 25-25 százalék, míg a pr2-nél ez csak 20-20. Egyébként az első gumik középső "kemény" része az ugyan az a keverék mint a hátsók szélsői.

Ennyi a különbség a mintát leszámítva.
NA várj még, nem biztos hogy lesz abból valami! Sok a ha.. De amúgy maradok ott, nem leszek hűtlen ne aggódj!
Köszi!

Persze hogy adok, mert nálad úgysem volt olyan amiben ne találtál volna hibát!
Zoli nem esett pofára jelesül PR2-vel csak majdnem.

Pofára mással esett.De azok legalább nem hozták rá a frászt.A PR2 igen.
Nem csoda, hogy átjársz hisz a "FOS MOTOR" sótlan fórumon nem sok minden történik.
bocsánat...de a nagy spórolásban az ER% nem spórolta meg a nagyobb árát?
Micsoda dolog ez?
Nekem egy autó árát spórolta meg a GS..
Amúgy mi lesz az ER fórummal nélküled?
Hűtlen dög!
Jahh amúgy tényleg jobb lett a nagy kerékkel...de szerintem a Pilot road 2 miatt.
Az átfaragás pedig az olyan emberek sajátossága akik kísérleteznek,próbálkoznak....mert valami késztetést éreznek...
..hátha bejön alapon.
Má csak mert a Z750R egy igen jó külsejű kicsit túlsúlyos vagány gép.

De a régebbi botlábú kicsit fás fékű igen nem szép fejidomos darab.

És túrára kissé nehezebb felpakolni.
Bár tény hogy a szerelem vak de ennyire?
Szerintem semmi különbség anyagát tekintve.
A véleményem jó. De a 2-ről is. Igazából a 3 abban jobb lényegesen, hogy nem csak esőben dolgozik jól, mint a pr2, hanem akkor se érhet akkora meglepetés ha például csak enyhén nedves az út, vagy vízátfolyás, locsolókocsi utáni nedves felületre hajtasz szárazról. De nekem nem volt, ezeket csak különböző topicokból meg tesztekből tudom. Meg olyat is hallottam hogy a mikrolamellák, ha nem kizárólagosan aszfalton használják a motort hajlamosak telemenni kicsi kavicsokkal. Nekem pl ezért nem PR3 van, hanem "csak" 2.

Egyébként mi ez a kérdés? Adsz a véleményemre?

Zoli meg megmondja majd úgyis hogy ő lazán pofára tud esni bármivel aminek PR2 van az elején... de igazából akkor is ha nem
Köszi ataa!
Azt hittem jobb mint a PR2 ,ezek szerint nem?
Én már csak ilyen- hadd idézzem "meg nem értett hülye" maradok!
Az egy összevagdalt Road2.
Szélsőséges esetekben (vizes, poros aszfalt) lehet jobb, de láttam róla képeket, hogy egyeseknek a vágások mentén darabokban vált le a minta. Gondolom nagyobb tempónál.
csaba600!

Komolyan, miután lenyomtad anno azt a 200 motoros életmű dumát- és még rátromfoltál a sok hülyeséggel, amit az Er- ről írtál, amit azóta se tapasztalt ilyet senki, nem gondoltam volna, hogy ezt még valamivel meg bírod überelni!

Ez a kémsztori nem semmi, gratulálok!

Na jól van vár a műszak , nem érek rá tovább örültem hogy végre felrázódott az unalmas őszi élet- itt is!

Széles utat, meg gumifákat nektek!
Hogy megmaradjon a folytonosság...
Ezres nem lesz, igazából a ZRX -re hajtottam volna, de ezt te is tudod.. Az nem jött össze, nem anyagi okokból. NA ha már előkerültél, meg amúgy kurva okos vagy mindig, turbékold már el nekem hogy mi a véleményed a Michelin Pilot Road 3 gumiról?
Nem így gondoltam.

Elnézést hogy nem szó szerint idézek. De az ER-5 az már nem belépő a nagymotorok világába, hanem maga a nagymotor.

Szóval ezek után akkor mégis minek a Z?
És mért pont a Z?
Abból is a rondábbik?
Jók a megérzéseid! Kolondrum nem őszinte, taktikázós figura, de most elszámolta magát. Nagyon nyomulós! Megpróbál olyan hangot felvenni mintha már évek óta köztünk volna és megpróbál olyan kapcsolatban lenni velünk mintha már évek óta barátok lennénk. A fának előbb a törzse nő csak utána a koronája és nem fordítva. Rendkívül visszatetsző a magatartása. Kolondrum egy kém, aki befurakodott ide és azt próbálja elhitetni velünk, hogy egy időben ismerkedtünk meg és régóta barátok vagyunk vele. csak azzal nem számolt, hogy észrevesszük az akcentusát.
Egy sör lesz!
Azért te cumifejű mert lehet az lesz a következő vas.

Még mielőtt bele élnéd magad- ha elmegy megmondom miért adtam el. NEM rejtett hiba, vagy ilyen okok miatt. Ha nem akkor meg marad, nincs vele gond!

Kolondrum- doki húzzatok bele addig feltartom őket!