Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra nem.Ott full szabálytalan vagyok.
jobbára én is....
..na de balára?
te most azért szóltál hozzá ,hogy ennek apropóján reklámozd a cégedet?

..hmm a szimpátiagyilkos húzások közé tartozik..
Én is jobbára szabályosan megyek.
Miért van az, hogy minden ilyen stikli kiderülésénél előkerül valaki, aki aztán totál szabályosan közlekedik és életében soha nem szegett meg egy kresz szabályt sem, vagy ha mégis, az legalább 30 éve volt...
Ez a "titingelés" már más fórumokban is szállóige lett!

www.darazsgarazs.hu
..hát igen ilyen ez a motorozás nyomja a seggünket cúg van rajta....az autóülés kényelmesebb
Nevezzük inkább köldökzsinórnak. Akár Sziámi-értelemben, akár annak ellenére.
ahhha értem...hö hö igazán logikus..
...de legalább a titing-el fennmarad a neved..egy ideig..
...aztán már csak a titing lesz emlékezetes..
Jól látom hogy kezd elszakadni a cérna?
A dobozok nem teszik kényelmessé az ülésemet, viszont a túrakormány javít az üléspozíción, a plexi a szélvédelmen. Mindhárom tényező jó volt alkualapnak. Mindenesetre nem neked számolok el vele, mit miért teszek.
... de részemről is mindegy, satöbbi, satöbbi.

Kárdezd meg tőle.
...akkor én most hülye vagyok?
nem idén vettél hozzá dobozokat?
Mindegy....
Nekem spec. nem hiányzol majd..
Zoli32!

Kopasznak ment a kamerája a hétvégén?
Ad1 Nem kell kamera ahhoz, hogy ha megállsz a rendőröknek, akik ott ácsorognak, és meg akarnak állítani (te írtad) elmondod, hogy lombtakarás miatt nem láttad az ötvenes táblát. Nem fognak megbüntetni, és megköszönik az infót. Tudom, mert jártam már így.
Amúgy meg honnan tudod, hogy 50-es tábla volt, ha lombtakarásban volt?

Ad2 Nem a te dolgod, valóban, mint ahogyan az sem, hogy felülbírálj egy kihelyezett táblát, hogy az jogos, vagy nem.

Ad3 Ez van, ez sem jogosít fel semmire.

Ad4 a Ha ettől nyugodtan alszol, egészségedre. A többi blabla.

Majd felnősz, és rájössz hogy ez az út, még ha pillanatnyilag megoldás is, sehová sem vezet. Tudom, miről beszélek. Soha nem volt a rendszámom se felhajtva, sem sehogy manipulálva. Kábé 20 éve fizettem utoljára, mert szemből mentem be egy benzinkútra, ezek meg ott kávéztak...
1. Az utóbbi pár hét és az azt megelőző két év "csipkelődései" után elgondolkodom.
2. Meg tudtam indokolni, kényelmetlennek éreztem, amióta megvolt, és nem akartam költeni rá (a csipkelődések is jórészt ezért voltak)... és ki mondta, hogy nem tudom, milyet akarok helyette, illetve, mi van, ha már meg is találtam, csak az 1. pontban foglaltak miatt kerülöm a céltáblává válás lehetőségét?
3. Azt már leírtam Móninak.
jók az indokok...
Több okból is neked kellene rendezned:
1. Nincs gs-ed mégis közénk akarsz tartozni
2. jóvátehetnéd azt csúnya dolgot, ahogy megváltál a gs-től...ugyanis nem tudtad megindokolni, hogy miért is tetted, mivel azt sem tudod milyet akarsz venni helyette.Persze a lehet már neked kevés volt
Itt többen megváltak tőle de legalább volt okuk rá vagy legalább gyártottak hozzá okot
3. Miért ne!
http://www.youtube.com/watch?v...
Tanulságos bukások
Végül is, most, hogy már GS-em sincs, pont én? A nappalink is kicsi, a terasz is épp csak kész... a 3/4 csapat a kertben ácsorogna
Viszont bort meg pálinkát tudok szerezni
Kinyittatjuk a régi autós mozit ott jó sokan elférnénk :)
köcce
simán...te meg biztosítod a helyet mindehhez...
... Móni sütött volna valamit, tsanyiék hozzák az innivalót... vagy ilyesmi