A sok szegmenses jeladó megvan ..de..
Vagy egy régi 60-ig kalibrált kicsi sebességmérőt hebregálnék át..természetesen a mutató ugrálna a fokozatok között..
Vagy egy szöveges panel...hülye feliratokkal...hátulról megvilágítva..(ez az egyszerűbb...de a méret zavar.)
Mindezek az egyediség kedvéért..
Aztán lehet ,hogy ötletek a kukába és sima ledes vackot építek be.
...van egy egész telem rá..
..bár az ember tervez....oszt pff
A fokozatkijelzőre én is kiváncsi lennék.
Gondolom kell hozzá egy 37720-45100 cikkszámú alkatrész, meg az elektronika, mert GS alapból csak az üreset jelzi.
Gondolom ez lenne a hagyományos, mi lenne a nem hagyományos?
köszönjük levelét.
Az elkövetkező 1-2 napon belül gyorsítani fogjuk a szerverünket.
Kérjük, figyelje továbbra is az oldalak működését és tájékoztasson minket a változásról.
Megértését köszönjük.
Tisztelettel
Dataglobe zrt
Szerintetek?
A sebességnek mi köze van ahhoz, hogy le se jön a videó?
Köszönöm! Már megszereztem..és magolom!:)
Most azon agyalok,hogy miként oldjam meg a gs fokozatkijelzőjét :(
...persze nem hagyományos módon....de lehet ,hogy marad a hagyományos :(
Demcar
[20836] ma 14:14
Üdv.
Nekem az én mocomin szintén digitális műszerfal van és én egyszer mentem vele dombról lefele a műszerfal szerint 178,4km/h-vel és a digitális fordulat pedig 13.500-at mutatott mondjuk a fordulat az nem reális de a km az lehet. De azóta rendes körűlméynek között olyan 165-173-ig van a végsebessége én egy kicsit kevesellem. Vagy ennek igy kell lenni? (állitólag a műszerfal GPS szerint mutat, mert amik vannak a faluba a asebesség mérők attól csak 1-2km/h eltérés van csak.) A mocin sport dob van. kb 24ezer km van benne originál, mert még csak mostanre került oda a láncszett hogy cserélni kell. Ilyen végsebesség reális vagy kevés? Vagy valamit csak állitani kellene a karbin? Mert néha megcsinálja azt ha adok neki egy gázparancsot padlóra pl 3-as-ba olyan 80km/h sebességnél akkor úgymond köhhent egyett a motor és mint a kit kilőttek úgy elkezd húzni, de nem mindig csinálja ezt néha szépen simán elkezd húzni.
A válaszokat- tanácsokat-segitséget előre is köszönöm.
válasz erre előzmény
Konkurenciában a gps jeladós sebességmérő titkos fegyver...a gáznak pedig parancsoljon a fene....a hülye fejem elég ha csak a kezemnek szól,hogy "léccci léccciiiii"
A többi pedig úgy "királyság ahogy van.
asszem új hobbit találtam (nem hobbitot)....gyűjtöm az ilyen hozzászólásokat
agyamra megy a pirostól tetű lassan induló kocsisor.
Vagy egy régi 60-ig kalibrált kicsi sebességmérőt hebregálnék át..természetesen a mutató ugrálna a fokozatok között..
Vagy egy szöveges panel...hülye feliratokkal...hátulról megvilágítva..(ez az egyszerűbb...de a méret zavar.)
Mindezek az egyediség kedvéért..
Aztán lehet ,hogy ötletek a kukába és sima ledes vackot építek be.
...van egy egész telem rá..
..bár az ember tervez....oszt pff
http://www.akmt.hu/sufnituning...
http://www.akmt.hu/su
fnituning...
Biciklivel száguldoztam az óvoda udvarán
Gondolom kell hozzá egy 37720-45100 cikkszámú alkatrész, meg az elektronika, mert GS alapból csak az üreset jelzi.
Gondolom ez lenne a hagyományos, mi lenne a nem hagyományos?
Kedves Zoltán,
köszönjük levelét.
Az elkövetkező 1-2 napon belül gyorsítani fogjuk a szerverünket.
Kérjük, figyelje továbbra is az oldalak működését és tájékoztasson minket a változásról.
Megértését köszönjük.
Tisztelettel
Dataglobe zrt
Szerintetek?
A sebességnek mi köze van ahhoz, hogy le se jön a videó?
Most azon agyalok,hogy miként oldjam meg a gs fokozatkijelzőjét :(
...persze nem hagyományos módon....de lehet ,hogy marad a hagyományos :(
ez lehet érdekes lehet számodra.
Bár ide kicsit OFF.
Fekszik!
Marad!
ooookos!
Helyedre!
..öööö nem csak ma....de ma különösen..
ER-5 fórumban találtam ezt a gyöngyszemet..
Demcar
[20836] ma 14:14
Üdv.
Nekem az én mocomin szintén digitális műszerfal van és én egyszer mentem vele dombról lefele a műszerfal szerint 178,4km/h-vel és a digitális fordulat pedig 13.500-at mutatott mondjuk a fordulat az nem reális de a km az lehet. De azóta rendes körűlméynek között olyan 165-173-ig van a végsebessége én egy kicsit kevesellem. Vagy ennek igy kell lenni? (állitólag a műszerfal GPS szerint mutat, mert amik vannak a faluba a asebesség mérők attól csak 1-2km/h eltérés van csak.) A mocin sport dob van. kb 24ezer km van benne originál, mert még csak mostanre került oda a láncszett hogy cserélni kell. Ilyen végsebesség reális vagy kevés? Vagy valamit csak állitani kellene a karbin? Mert néha megcsinálja azt ha adok neki egy gázparancsot padlóra pl 3-as-ba olyan 80km/h sebességnél akkor úgymond köhhent egyett a motor és mint a kit kilőttek úgy elkezd húzni, de nem mindig csinálja ezt néha szépen simán elkezd húzni.
A válaszokat- tanácsokat-segitséget előre is köszönöm.
válasz erre előzmény
Konkurenciában a gps jeladós sebességmérő titkos fegyver...a gáznak pedig parancsoljon a fene....a hülye fejem elég ha csak a kezemnek szól,hogy "léccci léccciiiii"
A többi pedig úgy "királyság ahogy van.
asszem új hobbit találtam (nem hobbitot)....gyűjtöm az ilyen hozzászólásokat