Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem szeretek lassan utazóra gyorsulni. 7000-nél kettes, ejt 6000-re váltáskor, megint 7000-nél hármas. :D
Akkor meg ne akarj gyorsan menni... máris nem fog zavarni az átlagautók dinamikája
Ha nekem jól van beállitva a lánc, az jó 2 személyre is? Nem tudom megítélni mert ha rajta ülünk nem tudom megnézni.
Mert a jogsim pontosan egy idős a motor vásárlásával és bnőm is velem volt = majd ha lesz tapasztalatom.
Miért állsz be egyáltalán a kocsisorba?
Azér gurultunk egyet. http://www.kephost.com/images4...

agyamra megy a pirostól tetű lassan induló kocsisor.
A sok szegmenses jeladó megvan ..de..
Vagy egy régi 60-ig kalibrált kicsi sebességmérőt hebregálnék át..természetesen a mutató ugrálna a fokozatok között..
Vagy egy szöveges panel...hülye feliratokkal...hátulról megvilágítva..(ez az egyszerűbb...de a méret zavar.)
Mindezek az egyediség kedvéért..
Aztán lehet ,hogy ötletek a kukába és sima ledes vackot építek be.
...van egy egész telem rá..
..bár az ember tervez....oszt pff
Mi gurulunk vhova bnőmmel, de még nincs uticél. Tinnye már megvolt. Sok a turist bárhova megyünk.
*büntettek
Komolyabban engem is csak olyan 20 éve büntetek meg közlekedési kihágásért. A járművet elkobozták, engem meg őrizetbe helyeztek...

Biciklivel száguldoztam az óvoda udvarán
Azt hiszem tanítható kijelzőt lehet kapni hozzá, de nem vagyok benne biztos, a prop-tech gyárt ilyeneket.
Hétvégén valami gurulás?
Ohh semmi!
Az már megvan! Dipshit 450-eséből átmentve..
Mi ebben a gyöngyszem számodra végül is? Mert amúgy nem vágom.. Azon kívül hogy a srác rakott rá egy nem oda való műszerfalat. És?
A fokozatkijelzőre én is kiváncsi lennék.
Gondolom kell hozzá egy 37720-45100 cikkszámú alkatrész, meg az elektronika, mert GS alapból csak az üreset jelzi.
Gondolom ez lenne a hagyományos, mi lenne a nem hagyományos?
Irreleváns.
Ez a válasz jött a szervertől:-)))

Kedves Zoltán,

köszönjük levelét.
Az elkövetkező 1-2 napon belül gyorsítani fogjuk a szerverünket.
Kérjük, figyelje továbbra is az oldalak működését és tájékoztasson minket a változásról.
Megértését köszönjük.

Tisztelettel
Dataglobe zrt

Szerintetek?
A sebességnek mi köze van ahhoz, hogy le se jön a videó?
Köszönöm! Már megszereztem..és magolom!:)
Most azon agyalok,hogy miként oldjam meg a gs fokozatkijelzőjét :(
...persze nem hagyományos módon....de lehet ,hogy marad a hagyományos :(
Lakott területen belül én is. Azon kívül meg... Nos, az egy más téma.
Ganja,
ez lehet érdekes lehet számodra.
Bár ide kicsit OFF.
Gáz!
Fekszik!
Marad!
ooookos!
Helyedre!
Belezavarodtam................. ...................
Ma nagyon genya vagyok...

..öööö nem csak ma....de ma különösen..

ER-5 fórumban találtam ezt a gyöngyszemet..

Demcar
[20836] ma 14:14
Üdv.
Nekem az én mocomin szintén digitális műszerfal van és én egyszer mentem vele dombról lefele a műszerfal szerint 178,4km/h-vel és a digitális fordulat pedig 13.500-at mutatott mondjuk a fordulat az nem reális de a km az lehet. De azóta rendes körűlméynek között olyan 165-173-ig van a végsebessége én egy kicsit kevesellem. Vagy ennek igy kell lenni? (állitólag a műszerfal GPS szerint mutat, mert amik vannak a faluba a asebesség mérők attól csak 1-2km/h eltérés van csak.) A mocin sport dob van. kb 24ezer km van benne originál, mert még csak mostanre került oda a láncszett hogy cserélni kell. Ilyen végsebesség reális vagy kevés? Vagy valamit csak állitani kellene a karbin? Mert néha megcsinálja azt ha adok neki egy gázparancsot padlóra pl 3-as-ba olyan 80km/h sebességnél akkor úgymond köhhent egyett a motor és mint a kit kilőttek úgy elkezd húzni, de nem mindig csinálja ezt néha szépen simán elkezd húzni.
A válaszokat- tanácsokat-segitséget előre is köszönöm.

válasz erre előzmény

Konkurenciában a gps jeladós sebességmérő titkos fegyver...a gáznak pedig parancsoljon a fene....a hülye fejem elég ha csak a kezemnek szól,hogy "léccci léccciiiii"
A többi pedig úgy "királyság ahogy van.

asszem új hobbit találtam (nem hobbitot)....gyűjtöm az ilyen hozzászólásokat