sajnos nem dokumentáltam az átalakítást...fényképem sem sok van..csak ami a galériában található...a lánckerék hézagolásának az alátét méretét sem tudom...de az biztos ,hogy tolómérővel állítom a lánc feszességet...hogy szimmetrikus maradjon..és a lánc ne érjen a gumihoz...a bandit féktámasz nyomási pontját is csak akkor tudnám bemutatni ha leszedném....
..bár aki belevág a cserébe...talán látja ,hogy hol kell alakítani.
Egy biztos a GSX-F750 agy,menesztő..tehát a tengely szélessége passzol. Mivel nálunk a hátsó tárcsa 5 ponton fekszik..érdemes az X-F-ét átmenteni...és a gs betétjének fölső részéből kb. 1 milit precízen lecsiszolni. Vagy gyártatni egy 5 pontos nagyobb tárcsát.
Fékhatásban nem érezhető a jelentéktelen betétfelület vesztés hiánya.
A melóban sok támpont volt a fórum és az igény....Ezt magyaráztam Istinél is. Mivel 6 éve nincs GS-em, így nem tudok új dolgot betenni.
Ellenben a lehetőség megvan...
Pl. ha leírod hogy csináltál hátulra nagyobb kereket, akkor azt is felteszem.
Ha Tibi (ha jól emlékszem a nevekre - hiszen hirtelen sok név) csinál pár képet, hogy a régi idomos Gs-re, hogy aplikálta fel az újat - azt is felteszem....
Nem én vagyok a túraszervező, de szerintem valami ilyesmi lesz.
A visszaút attól függ, hogy fagyizni akarunk, vagy Zámolyi sört.
Tegnap Soltvadkerti fagyizót írtam rosszul. Azt hiszem Dombováron van az a fagyizó, amit Sanyi mondott. Ha jó idő lesz, mehetünk arra is hazafelé, de én nem bánnám ha Siófoknak mennénk, aztán a 7-esen, majd Szfehérvárnál fájdalmas búcsú.
Mentél már GS-el? Vagy te is GS tulaj voltál ezelőtt?
Szállítás,felszerelés megoldható Pesten,Szegeden,és az M5 ös autópálya környékén.
20/2614429
És plisszentkereszen át jutunk Sopronba.
De akkor is te leszel a túravezető.
De igaz, legyen 9:30 Widi!
Pláne ha siófok-bombóvár felé kerülünk.
Szerintem 9:15 körül leszünk ott.
..bár aki belevág a cserébe...talán látja ,hogy hol kell alakítani.
Egy biztos a GSX-F750 agy,menesztő..tehát a tengely szélessége passzol. Mivel nálunk a hátsó tárcsa 5 ponton fekszik..érdemes az X-F-ét átmenteni...és a gs betétjének fölső részéből kb. 1 milit precízen lecsiszolni. Vagy gyártatni egy 5 pontos nagyobb tárcsát.
Fékhatásban nem érezhető a jelentéktelen betétfelület vesztés hiánya.
A melóban sok támpont volt a fórum és az igény....Ezt magyaráztam Istinél is. Mivel 6 éve nincs GS-em, így nem tudok új dolgot betenni.
Ellenben a lehetőség megvan...
Pl. ha leírod hogy csináltál hátulra nagyobb kereket, akkor azt is felteszem.
Ha Tibi (ha jól emlékszem a nevekre - hiszen hirtelen sok név) csinál pár képet, hogy a régi idomos Gs-re, hogy aplikálta fel az újat - azt is felteszem....
STB.....
Vagyis az új dolgokat TI tudjátok adni.
Egyébként most jóval 400 alatt van a benzin, legalább is a jobb helyeken.
Ami most van fent, azt szemétből raktam össze pár óra alatt:-))
(2 dobozos tartó, platni nélkül)....
A túraszett meg le van szedve, szóval méricskélhetsz is.
majd jövőre
A visszaút attól függ, hogy fagyizni akarunk, vagy Zámolyi sört.
Tegnap Soltvadkerti fagyizót írtam rosszul. Azt hiszem Dombováron van az a fagyizó, amit Sanyi mondott. Ha jó idő lesz, mehetünk arra is hazafelé, de én nem bánnám ha Siófoknak mennénk, aztán a 7-esen, majd Szfehérvárnál fájdalmas búcsú.