nyaaa...ma sem jó, ha egy kicsit lejjebb olvasol, most írtam samynek is, hogy hétköznap qv...ra de nem jóóóóó! Nem tudok semerre kitérőt tenni, rohanok haza a csajokhoz! (különben sincs nálam, otthon van)
De köszi még 1x
Köszike, csak én hétköznap nem tudok mozdulni a csajszik miatt.
Mi lesz a hétvégi karikával? Gaben is írta múltkor jönne ő is vmerre.
Ha Balassagyarmat felé mennénk, beugorhatnánk esso-hoz írt nekem vmelyik nap.
Arra véljed ,hogy te már kitapostad az utat. korrekten le van írva ,összegyűjtve egy elég komoly tudásbázis...ami valljuk be meló és idő is volt. Mivel itt mindenkinek leírjuk ,hogy hol keresse...szerintem egy ovisnak is menne...főleg ha már tud olvasni. Ha pedig infóra van szükségem...előbb keresgélek..teszek a dologért....azután kérdezek.
Amikor "megörököltem" a szaromat az volt az első ,hogy utána nézek. (már csak azért is mert éveket állt a garázsban...olyankor pedig nem árt tudni,hogy mihez nyúljon az ember ha menni is akar vele...no meg egyszerűbb mint kísérletezni..)
Sokkal előbb "magoltam" az AKMT oldalt mint ahogy az első beírásom itt szerepelt.
..tömören ennyi
szerintem rosszul látod ! ez egy komoy társaság. az igazi feledata Nimitz psztályú hajók online karbantartása, ill. szervízelése, csak néha elgurul a gyóccer...
Amúgy neked is azt tudom tanácsolni, mint bárkinek aki szükségét érzi......
Felülsz a motorra, eljössz hozzám (Százhalombatta) és mindent megmutatok, amit tudok a GS-ről. Ezt így leírva nem lehet....
Mivel most ültél fel gondolom - és nem szalonból hoztad - remélem az alapokat már megcsináltad:
- 2db új gyertya
- új olaj
- új olajszűrő
- új légszűrő
Az, hogy az eladó mit mondod, az egy dolog (kivéve ha haverod....legalábbis az Én barátaim biztos nem akarnának átcseszni). Az a biztos amit Te csináltál meg.
És akkor lehetsz benne biztos, hogy 6000km-ig nem lesz vele ilyen jellegű gond.
És szerinted - gyerekesen kérdezem:-)- egy szűrővel mit fogsz megoldani?
Elárulom: Max annyit, hogy a szűrőd lesz tele, és azért fog leállni a motor.
Tudom tanácsolni, hogy :
- szedd le a tankot
- tegyél bele sódert meg egy kis vízet
- kezd el shakelni....
(bölcsiseknek írom, hogy ezzel ledörzsölöd a rozsdát)
- öntsd ki.....
Ezt ismételd meg párszor......
Utána szárítsd ki (csapok nyitva, és akár hőlégfúvóval is nyomathatod....)
Utána benzines átmosás..........
Amúgy a tank rohadásának megakadályozása a legkézenfekvőbb....
NE HAGYD ÜRESEN......nem azért van:-)
Mikor elteszi az ember télen, akkor ugye alap, hogy középállvány, első kerék felbakkol...
Ekkor tökig kell tölteni a tankot benzinnel....így nem tud rozsdásodni. (benzinkúton nem tudod teljesen feltölteni)
De mint előttem írták. Ne csodálkozz ha ilyen alapvető kérésekre nem reagálnak az emberek. Bemész az első benzinkútra és veszel, vagy autósboltba....és akkor még a neten se kell keresgélni, valamint egy 3-400ft-os holmira 1500ft-ot fizetni a postásnak....
Olyan hogy GS500 benzinszűrő úgy se találsz, hacsak nem a tankban lévő szűrőt akarod cserélni kompletten a csappal együtt (mivel ugye ott is van egy csap)
Azt hogy az ismétlődő alapkérdésekre van egy oldal ami frappánsan megválaszolja a felbukkanó ilyen dolgokat.
Gumi,olaj,mit hogy tegyek szűrőcserekor satöbbi.
Tutin le van írva hogy kezelje egy friss újonc GS tulaj a dolgokat.
Nem kell minden dologért külön kérdezni.
Nyugi, már megszoktuk hogy várni kell rád!
Szerintem százanként így is úgy is megállunk. A múltkor is lefele megálltunk a paksi erőműnél...nem tudom melyik hülyének az ötlete volt...
Aztán a burgerest lent úgysem hagyjuk ki, visszafelé meg ha nem lesz hideg, fagyizunk abban a híres soltvadkerti cukrázdában.
Szombat is jó..egye mááána