Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motort még bevallom nem fogtam kötélvégre, de arra emlékszem micsoda perecek voltak ilyenből gyerekként biciklivel
Nekem is csak az első 19 MB jön le. A yútyúbra nem e lehetne e?
Jó pár km-en és településen túl vagyok már húzással mindkét végén a kötélnek. Nem annyira gáz az, a lábbal tolás szerintem veszélyesebb, szélesebb a szerelvény, imbolygósabb és sokkal fárasztóbb.
A Weltautoval szemben van egy kávéház? Ott?
ha soltvadkert akkor fagyi
de ne a körforgalomnál hanem a kiskőrös felőli oldalon a kis ernő utcában
Motort motorral húzni nem szerencsés... ha nincs más, akkor tolni lehet a másikat a lábtartójánál fogva
Ha akarod feldobom a platóra a géped és dokival leviszitek mecsekre.
Ha már gurulás..

Nagy valószínűséggel ehét pénteken késő délután... vagy szombaton délelőtt, hazamotorozok Szegedre. Ha van valakinek kedve összebeszélhetünk. Vagy a 6-oson megyek Dunaföldvárig és utána Soltvadkert felé, vagy a Kiskunság közepén, végig sokszámjegyűn
Persze addig még találnom kéne vkit aki kicseréli a hátsó fékbetétemet.
Messze van, de akár...
Mecsek go.Jó a burgerük.
Akkor ezt még kitaláljuk, "merre, kivel, hány méter" legyen.
Ez csak egy terv, lehet ezen még alakítani, bár a keresztfiam találta ki az útvonalat.
Ha jó idő lesz és nem dobnak meg a beígért melóval, akkor én is gurulnék egy rövidet. Aztán lehet kedden megint elhúzok egy hétre vissza a tengerre.
Én is gondoltam vmerre még menni egyet, de ez kicsit nagy kör lenne nekem...még meglátom
Ez attól függ kiről is van szó!
Köszi próbálom.
Ha valaki esetleg feldobná a jutyubéra az király lenne
Mozillával, VLC plug-innel megy.
Irigy vagy Móni, még ezt a látványt is megtagad az öregemberektől.
Profi vagyok a platóra feltolásban.
És ki hoz engem haza a világ végéről egy kölcsönmotoros bóklászás miatt? Talán hazahúzol?