Ez valahogy nem jön be... az Aprilia viszont tényleg közel van, meg nem is néz ki rosszul. Lehet, hogy betervezem hétvégére.
Valaki hozzáértő nem kísér el?
A keret ok, de itt ugye most nem fél millió pluszról beszélünk....
Ha meg azt nézed, hogy hozzá dobsz 1-200.000-ret, és évekre veszel motort. Vagyis sokkal több értelme van, mint szintén olcsón venni egy 24 helyet egy 20 éves motort.
Vagy olyat amibe szintén ölni kell.
De tessék:-)))
És ez még nincs is messze - és 400 az ára
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_pegaso_650_ml-72
81403
Nem terveztem a motorozást, legalábbis a múltkori gurulás előtt biztosan nem. Közben viszont úgy tűnt, nem annyira kibírhatatlan. Azóta kicsit állandósult az időjárás, én meg rájöttem, hogy jó dolog a termobélés... tavaly még csak egy sima cordura-kabátom volt, meg plusz térdvédő a farmerre. A mostani szerelés elvagyok még egy ideig, ezért is hozom el a haverom Transalpját pénteken, és ha kicsit is hasonló marad a hőfok, akkor pár hétvégébe még biztosan belefér, hogy a környéken motorokat nézelődjek, motoron ülve.
A pénz-hozzádobálásról is írtam, hogy mivel ez nekem egy hobbi, kikapcsolódás, ezért meghúztam egy keretet, ami fölé nemigen mennék. Mondjuk abba már azért pár jelöltem belefér, szóval nem aggódom.
Az Apriliás részt csak idéztem, még egyet se próbáltam, és csak egyetlen Scarabeo-ra emlékszem az utóbbi fél évben, ami füstöt és olajat okádva rohadt le a Nyugati előtt
De Én most is azt mondom, hogy ha (főleg mivel mint írod a 10 fok már nem a Te időd) akkor ezek szerint április-májusig nem ülsz motorra.
Addig van 6 hónap....
A mostani pénzedhez dobj hozzá annyit, amennyit elmotoroznál szezonban és akkor máris kitárul a világ.
De most is azt mondom: TE DÖNTS! Ne más tippjére menj.
Olvastam, hogy írod: aprilia így-úgy....
Én is így voltam vele. Megvettem - szendvedtem - eladtam nagyon rosszul.....
DE! Az egy 125-ös szétgyilkolt gép volt. A nagyobb motorokat azért már nem 16 éves "az összes mérnök hülye -Én vagyok a fő szerelőmaister" gyerek hajtja....
Szóval azért jók....
A Pegasot Én is tudom ajánlani.
A csapatban is van egy Tomikának. Már jó pár éve megvan neki.
Ererkilencszázqrvarégen az oviban a legnagyobb király az volt, akinek volt ilyen Matchbox a birtokában. Lehet, hogy még megvan... citromsárga-zöld váltósban.
De ha nekem adod az EGYIK ( ) töröttvégűt akkor önként lemondok róla.