Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tippet, de egyelőre úgy néz ki a hétvégém, hogy a szombati egyéb túra is épp csak beleférne, az ottani tempó elvileg jobban is fekszik nekem, mint az ittenieké , no meg nem is döntöttem még el, hogy cserélek. Nem hajt semmi, ha megmarad a gép, az is jó nekem, csak akkor ülést kell igazíttatnom, aztán remélhetőleg jó lesz a gép. A műszakim meg így is, úgy is lejár október elején, és nem tervezek idén több gurulást, a kerékpáron is fázom reggelente, nem hogy motoron
Mindenki jöhet! Vasárnap 9-kor tali a battai Sparnál.
Egyéb infók az akmt oldalon, külön topicban. Mondjuk nekem tök mindegy, merre megyünk, csak menjünk.
Doki! ha jönnél, ráülhetsz egy csomó motorra, hátha valamelyik megtetszik. DL-re is.
Én a III. kerületből indulok, útközben összeszedhetek bárkit, aki ezen a vonalon jön: budai rakpart, M0, M6. Érd a maga 100 db körforgalmával kimarad.
Csak szólok, hogy elvileg nekem kerestek motort
Én viszont egy dolgot hiányolok a videóból: az aszfaltot
A GS fórum csak vendég, nyugodtan jöhetsz szerintem bármivel, aminek 2 (vagy 3) kereke van...
Ja es csak gs vagy lehet mrgjelenni ismeretlen angollal is.
Namostakkor elevenitsuk fel.
AKMT gurulas mikoris es hol?
Szazhalombatta vasarnap az megragadt de talan kilenc es valami elelmiszeres parkolo ma csak dereng.
Lovi: Szerintem jól be van állítva az alapjárat. Mikor bemelegszik, utána szépen ketyeg 1200-1300-as fordulaton, nem ugrál.
http://www.youtube.com/watch?v...

Szerintem ez izgibb lehet mint egy DL. Az ára is jó. Neked való motor lenne, bika erős, gyors és terepen is ok, a magasságot pedig félreülős technikával, vékonyított üléssel lehetne kompenzálni.
Csak így egyben az extrákkal adod el? Mennyi lenne az ára?
Lehetne a végleges útvonalat és a programtervet még1x? Pls, pls, pls!
Ez legyen benne!
C és D pont között kisebb hiányosságoktól eltekintve igazi élmény szakasz. Héreg és Tát között széles, tükör sima zsír új aszfalt sok kanyarral!
De jót nevettem így este :D
Csak még idöbe! Péntek 8:00 tol az itiner fix ha valaki utanunk jonne megtalaljon.
A csúcson kell abbahagyni!
Van 1 olyan érzésem , ha doki eladja a GS-t akkor sokáig nem lesz neki másik?!
Lealkudod Te a különbözetet!
Mondasz valamit... de mire átírja az ember, máris kicsit több, meg már hó vége van, a hó elején meg másra is kell a pénz... szóval azért ez MAJDNEM olyan, mint ha negyed kellene hozzá
Számolj rá egy 100-ast. Az ország másik felén van és át is kell írni. Megvan az a negyed..
A túráról amúgy is le lehet csatlakozni előbb-utóbb, és én eleve úgy terveztem, hogy hazafelé Székesfehérvár körül lelépek a bolytól.
Akkor legföljebb már Veszprémnél dobbantok.
Vagy eljössz a hegyestűi akármihez a C-pontba, ott elvileg hosszabb pihenő van tervezve.
480-340 az nálam csak 140, nálad nem?
Biztos, de a köztisztviselők csak akkor, ha kellően magas szintre veti őket a jószerencse... meg még ez meg az
A Tenere valóban épkézlábnak tűnik. És már nem is fél milla kell hozzá, csak egy negyed...
Az ügyvédek jól keresnek, nem?
Drága.
Még el se kelt a motorom, jó esetben 340-ért, de már toljak hozzá még egy fél millát?