Köszi a tippet, de egyelőre úgy néz ki a hétvégém, hogy a szombati egyéb túra is épp csak beleférne, az ottani tempó elvileg jobban is fekszik nekem, mint az ittenieké , no meg nem is döntöttem még el, hogy cserélek. Nem hajt semmi, ha megmarad a gép, az is jó nekem, csak akkor ülést kell igazíttatnom, aztán remélhetőleg jó lesz a gép. A műszakim meg így is, úgy is lejár október elején, és nem tervezek idén több gurulást, a kerékpáron is fázom reggelente, nem hogy motoron
Mindenki jöhet! Vasárnap 9-kor tali a battai Sparnál.
Egyéb infók az akmt oldalon, külön topicban. Mondjuk nekem tök mindegy, merre megyünk, csak menjünk.
Doki! ha jönnél, ráülhetsz egy csomó motorra, hátha valamelyik megtetszik. DL-re is.
Én a III. kerületből indulok, útközben összeszedhetek bárkit, aki ezen a vonalon jön: budai rakpart, M0, M6. Érd a maga 100 db körforgalmával kimarad.
Namostakkor elevenitsuk fel.
AKMT gurulas mikoris es hol?
Szazhalombatta vasarnap az megragadt de talan kilenc es valami elelmiszeres parkolo ma csak dereng.
Szerintem ez izgibb lehet mint egy DL. Az ára is jó. Neked való motor lenne, bika erős, gyors és terepen is ok, a magasságot pedig félreülős technikával, vékonyított üléssel lehetne kompenzálni.
Ez legyen benne!
C és D pont között kisebb hiányosságoktól eltekintve igazi élmény szakasz. Héreg és Tát között széles, tükör sima zsír új aszfalt sok kanyarral!
Mondasz valamit... de mire átírja az ember, máris kicsit több, meg már hó vége van, a hó elején meg másra is kell a pénz... szóval azért ez MAJDNEM olyan, mint ha negyed kellene hozzá
A túráról amúgy is le lehet csatlakozni előbb-utóbb, és én eleve úgy terveztem, hogy hazafelé Székesfehérvár körül lelépek a bolytól.
Akkor legföljebb már Veszprémnél dobbantok.
Vagy eljössz a hegyestűi akármihez a C-pontba, ott elvileg hosszabb pihenő van tervezve.
Egyéb infók az akmt oldalon, külön topicban. Mondjuk nekem tök mindegy, merre megyünk, csak menjünk.
Doki! ha jönnél, ráülhetsz egy csomó motorra, hátha valamelyik megtetszik. DL-re is.
Én a III. kerületből indulok, útközben összeszedhetek bárkit, aki ezen a vonalon jön: budai rakpart, M0, M6. Érd a maga 100 db körforgalmával kimarad.
Én viszont egy dolgot hiányolok a videóból: az aszfaltot
AKMT gurulas mikoris es hol?
Szazhalombatta vasarnap az megragadt de talan kilenc es valami elelmiszeres parkolo ma csak dereng.
Szerintem ez izgibb lehet mint egy DL. Az ára is jó. Neked való motor lenne, bika erős, gyors és terepen is ok, a magasságot pedig félreülős technikával, vékonyított üléssel lehetne kompenzálni.
C és D pont között kisebb hiányosságoktól eltekintve igazi élmény szakasz. Héreg és Tát között széles, tükör sima zsír új aszfalt sok kanyarral!
Akkor legföljebb már Veszprémnél dobbantok.
Vagy eljössz a hegyestűi akármihez a C-pontba, ott elvileg hosszabb pihenő van tervezve.
Még el se kelt a motorom, jó esetben 340-ért, de már toljak hozzá még egy fél millát?