Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóól van naaaa...
ataaa te jössz a hétvégi GS500 karikára, amit Blue szervez? Mert akkor már lefele is betársulnék ne kelljen egyedül menned Battára.
Neked a második nekifutás az már sokadiknak számít?
Tologatod a nappaliban?
Ezért írtam, hogy jó kérdés. Egyelőre azért dobtam fel, mert lentebb volt egy motor iránt érdeklődő, aki hirdetést kért. Ezen ne múljon a dolog, bár egyedüli okom az eladásra tényleg csak az, hogy hosszabb távon kényelmetlennek tűnik az ülés a hosszú lábaimhoz. Most vagy költök még az ülés átszabására (emelésére), vagy keresek egy kényelmesebbet.
Hát azért nem tettem le véglegesen , óvatosan használom még
Nem is gondolja ezt komolyan...vagy igen!?
5-10k-ból megvan. Műszaki nélkül meg úgyse írják át. Ha van komoly érdeklődő, és már lejárt akkor érdemes megcsináltatni, nehogy ezen múljon.
itt viszont sokadik nekifutásra már igen
hmm itt még nem sikerült a művelet
Magamtól nem terveztem idén vizsgáztatni, szóval ez egy jó kérdés
340-ért gondolom le is műszakiztatod
Na akkor még egyszer:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-726
0154
Na, tessék, én is föltettem a poén kedvéért

https://admin.hasznaltauto.hu/gyorsnezet/motor/7260154
Most lebontottuk a bal oldalat s ott semmi kulonos nincs. Minden oknak tunik.
A nagy fogaskerek amit az onindito forgat meg ami a generator magnes mogott vanazbmozog tengely iranyba egy ket mm et . szoval most passsz .:-(
nem hinném ,hogy csapágyas...vagy csapszeges lenne...
Sajna nekem ekkora keretem már nincs rá...
bár az állapota jónak tűnik, de kicsit húzós a 400.
Ha meg tudnánk egyezni, akkor akár a hétvégén megnéznénk.
Jaj de okos vagyok ...
Szoval kicsereltuk a hibas porlaszto szovato dugattyut de a kopogas tovabbra is megvan.
Szoval nem a tobb benzin okozta ...:-(
Szia
Köszönöm de a nagyvasba csak a kuplung oldalit talaltam.
Vagy csak en vagyok bena ?
? Mi kopog..öööö szivattyúdugattyú?
Veszel prespánt..én lemásolom az eredetit...kivágod...és csáááá
...vagy a nagyvasban megrendeled..
Nem a szívató lehet a gond...karbi tömítésre gyanakszom..
Hali Szép estét !
Hol kaphatnák én ball oldali oldalso burkolat tömitést ahol a generátor van illetve a kuplung oldali tömítést? És hogy hívják hivatalos nyelven?
Amugy a szivattyú dugattyú csere után is kopog :(
Szerintem nem jó a szívatóm vagy legalábbis túl érzékeny.

Indításnál be kell húznom kb. félig. Ekkor egy pár másodperc után felpörög olyan 3500-4000-ig. Hagyom járni egy darabig. Ha picit is visszatolom (nem tövig) akkor lefullad. Ha csak szó szerint pöcögtetem az ujjammal, sikerül beállítani olyan 2000-re de akkor fel-alá ugrál a fordulat és valamikor akkor is leáll. Nem lehet csinálni vele valamit hogy ne legyen ennyire érzékeny vagy járassam 3500-on 2 percen keresztül ? Nem sok az úgy ?
az enyém konkrétan mosva soha nem volt.....hö hö...folyékony vaxal pucolom....és esőt is is csak talán 5-6 alkalommal látott...
..kényes motoros vagyok...agyonbuzizott járgánnyal..