Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új fényezésből ítélve vagy nagyon régi lehet, vagy buktak vele, de minden adatot (motorszám, vázszám...stb) nézzetek össze a papírokkal!

A km óra állás több 100ekm-nél lehet valódi, ha a korához képest kevés, akkor az átfordult (átforgatták), de mindegy is ennyiért, a lényeg, hogy rendben legyen...

A REMUS dobban én azért kételkednék...

Ha a látható kopó alkatrészek rendben vannak, és a hangja is O.K., felültök, mentek egy kört, és ha nincs gond, nem szitál már el is lehet hozni...

Ha kiírod mennyit ér Neked egy "szaki" biztos lesz jelentkező, bár szerintem az útnak megfelelő benzinárért is elvállalják...
Meg ahogy más motornál olvastam valahol, ha már rajta ülsz, nem látod, hogy ronda-e a motor, az meg kit érdekel, hogy (a te esetedben) 160-nal elrongyolva egy alföldi tanya előtt a szemlélő mit észlel abból az elmosódó zöld foltból
Persze megértelek hogy véges a kereted.
Jól néz ki amit kinéztél de a csutka kormányról a Doki tudna mesélni
Félig-meddig ismerem a hirdetőjét, lebeszéltem vele hétvégére a talit...
Csak eléggé agódok, mert sem én, sem apám nem egy motorszerelő isten, addig még kell szereznem egy "szakértőt", aki esetleg megsúgja, h mennyit kell még költeni rá...
VALAKI ESETLEG PÁPA KÖRNYÉKÉN?
A fekete slankít. Nem mondták még?
Nekem tetszik a színösszeállítása.

Persze nekem könnyű a zöld alapon lila csíkjaimmal . Mondjuk simán megszokható, főleg ha elvonatkoztatunk a mai divattól
Szemüveget mindenképp vegyél!

Ennyiért meg ezt a vasat (ha műszakilag is tényleg jó) VEDD MEG!
Marhára sajnálom, de egyszerűen nem tudok többet adni 350nél, ilyen költségvetésnél sajna nincs sok mozgásterem...
Te most fényezed Biankát?
Úgy látszik az új vasam nagy érdeklődés övezi! Vagy csak aggódtok a tegnapi Harakiri-s kép után?

MEGJÖTTEK A VÁMPAPÍROK!

Ma este hívott a szalonvezető, ha minden jól megy holnap elhozhatom...
Igen, tervezem. Majd még egyeztetünk.
Hát, most hogy így jobban megnéztem, talán nem is, de mondjuk ennek
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...
(nem bezzegelés) mintha egy kicsit keskenyebb lenne a hátsó idomrésze... De lehet, hogy megérős nekem is az új szemüveg
Ez nagyon egyszerre sikeredett
Lovi van már rendszámod?
Van már rendszám?
Uram, Ön jól döntött!
Alapjáratod jól be van lőve? Nekem akkor csinált hasonlót, mikor a szerelőtől elhozva tapasztaltam, hogy rosszul állították be. Igaz az enyém piros lámpánál is felpörgött meleg motorral. Fórumtalin állítottam be az alapjáratot és meg is oldódott a problem. Ha tudtam volna, hogy Tby-ék teliberöhögnek, lehet előbb nekiesek...
Ha nem megy el ennyiért vagy ekörül akkor megmarad
Az az ár és évjárati kategória amiben halászhatsz mind ugyan ilyenek már ami az idomokat illeti, csak a színösszeállításban lehetnek különbségek.
Lila-rózsaszín-ezüst, vagy türkizzöld alapon fehér csíkos például... a menő '90-es évek Ennél a fehérnél talán csak a Tby motorjának eredeti fekete-ezüst, meg a krissal féle gs piros alapon fekete-fehér csíkos gyári színösszeállítása lehet mutatósabb.
Höhö, nem tudja, mit hagy ki
Lóf...t tologatom a nappaliban, csak ráüllök és brummogok rajta
Hát mivel neked sajna nincs ekkora kereted, én meg nem akarok túl sokat engedni belőle így azt hiszem elmarad az egyezség
No, akkor a kérdés meg is oldódott.
Ülést kell emelni
Amúgy a többi GS-en másféle idomok lennének?
Ha sikerül eladnod, próbálj ki egy 750-es SuperTenerét!
Magas embereknek az valami istentelenül király gép lehet. (alacsonyaknak is..persze csak ha nem kell vele megállni, mert az nagyon melós) Kb ugyan úgy megy mint a GS (na jó, kicsit jobban, de azért nem sokkal, viszont nyomatékos mint egy traktor), ellenben ezekre az utakra a futóműve közel ideális. A te vezetési stílusoddal szerintem 5-5,5 közötti fogyasztással meg is lennél, az meg nem vészes.
Bocsi, de sajna nem nagyon tetszik a színe, meg az idomok...
(Tudom, kukacoskodás, de ha már megveszi az ember, tetsszen is neki teljesen...)
Továbbá sok sikert kívánok az eladáshoz!