Hmm. Megnéztem a forgalmimat, és abban bizony 34 kW van. Nem sérült, gyári fényezésű (bár kicsit karcos, de mit várjon az ember egy 24 éves géptől).
Csak hát fehér ugyebár
Én ha A2-es lennék, szerintem nem fosnék ennyire. Eddig egyszer állított meg rendőr, és az is a lepencei kanyargós végén volt, kimondott motorosvadászat. Persze minden rendben volt.
Lehet nem is cseszegetnének, azért a pár kw-ért...
Ugy tervezem.van valami tever dughato doboza ocsinek.pendrive ot eszik.elvileg fel is vesz.
Nezni nrm nezem mert a szobamat akarom kifesteni szombaton.
Vasarnap meg motorozni kene. igy eltaraznam telire.
Egyébként meg a GS-em ára dobozokkal-konzollal együtt értendő, szóval ha az nem kell, akkor csökken az ár is. Csak persze akkor meg miafenét kezdek a cuccal
Én is ezzel a problémával küzdök.
Amiket kinéztem és jó lenne az 38Kw, ami ez alatti az meg a legtöbb vagy nagyon messze van, vagy már képről láthatóan leharcolt...
Na akkor én is kiíron nekem a keretem 450k. Viszont nekem kikötés, hogy ne legyen sérült, újrafényezett és ugye 35Kw-nál több ne legyen papíron.
Akinek lenne eladó az írjon.
A tankja már nincs meg, becserélte az újabbra. Az oldalidomokat meg már elkértem a kormányváltásnál, csak még nem jutottam oda, hogy ezzel is foglalkozzak (az ülés fontosabbnak tűnik, a gumik már megvannak, szóval az esztétika marad a végére)
Egyébként mesélnél valamit a motorikus részéről is (javítások, eredetiség, stb)?