Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem mindenestül érdekelne, mindkettőnk dolgát megkönnyítendő
Egyébként mesélnél valamit a motorikus részéről is (javítások, eredetiség, stb)?
Hmm. Megnéztem a forgalmimat, és abban bizony 34 kW van. Nem sérült, gyári fényezésű (bár kicsit karcos, de mit várjon az ember egy 24 éves géptől).
Csak hát fehér ugyebár
Én ha A2-es lennék, szerintem nem fosnék ennyire. Eddig egyszer állított meg rendőr, és az is a lepencei kanyargós végén volt, kimondott motorosvadászat. Persze minden rendben volt.
Lehet nem is cseszegetnének, azért a pár kw-ért...
Kódolja is a kütyü egyből, vagy utána kell tömöríteni?
Nem hiszem hogy olyan nagy pörgés lenne régi GS tank fronton... az is lehet hogy még megvan ott ahol becserélte, nem?
Ugy tervezem.van valami tever dughato doboza ocsinek.pendrive ot eszik.elvileg fel is vesz.
Nezni nrm nezem mert a szobamat akarom kifesteni szombaton.
Vasarnap meg motorozni kene. igy eltaraznam telire.
Egyébként meg a GS-em ára dobozokkal-konzollal együtt értendő, szóval ha az nem kell, akkor csökken az ár is. Csak persze akkor meg miafenét kezdek a cuccal
Ataaa, hogy tervezed vasárnap le jössz Battára az indulópontra vagy csatlakozol vhol?
Én is ezzel a problémával küzdök.
Amiket kinéztem és jó lenne az 38Kw, ami ez alatti az meg a legtöbb vagy nagyon messze van, vagy már képről láthatóan leharcolt...

Na akkor én is kiíron nekem a keretem 450k. Viszont nekem kikötés, hogy ne legyen sérült, újrafényezett és ugye 35Kw-nál több ne legyen papíron.
Akinek lenne eladó az írjon.
A tankja már nincs meg, becserélte az újabbra. Az oldalidomokat meg már elkértem a kormányváltásnál, csak még nem jutottam oda, hogy ezzel is foglalkozzak (az ülés fontosabbnak tűnik, a gumik már megvannak, szóval az esztétika marad a végére)
Megvagyok nélküle
Nézed Henry Cole-t? Nekem kellene az egész... Ha fel tudnád venni nagyon bevágódnál!
Nekem tetszik az a fehér GS.
Lehet, hogy mégis aktuális lesz a dolog...
De mennyi lehet egy tank meg az idomok?
350 plusz lesz a vége
Apropo a kedvenc motoros turistad maratont jatszik a hetvegen.Es meg megy delafrikaba hetfotol.
En felveszem memoriakartyara......kell?
Itt az adatlapja, nézd meg a képeit. A felső kép az eredeti összeállítás, amit fiatalítókúra miatt levett a motorról.
Meg kéne kérdezni Tby kollégát megvan e még a fekete tankja és faridomja. Azzal már egészen máshogy nézne ki doktorúr fehér GS-e..
A régi évjáratú GS-ek erősebbek ezzel a pár kW-al, mint azt már korábban írták itt.

Ha fojtás nélkülit akarsz nézni, az mind ilyen lesz ebben a korban és ebben az árban.

Ha fojtottat találsz (nem túl gyakori azért), az fiatalabb lesz és drágább...

Neked is kompromisszumot kell kötnöd valamilyen szinten...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJ, a mindenit!
A tulaj most nézte meg, és 38 kW van írva a forgalmiba...
MEGINT A MAGYAR RENDSZER, MI?
Na ja... a városban meg szinte többet használom éjszaka mint nappal, akkor meg minden motor fekete , szóval aztán tényleg 8 hogy milyen a színe
Olvass vissza...
Rendszam?
Persze, hogy aggódtunk már...
Arról annyit tudok mesélni, hogy nekem van egy eladó csutkakormányom, amit SOHA nem fogok már használni.