Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most vettem autót kp.-re...
...mire taxi lett belőle az több pénz volt mint a boci ára...
..szóval elég rendesen nullán vagyok..
Csináld úgy mint Perik: marad a GS és megveszed mellé a nagyobbat! Több előnye is van, de a legjobb, hogy ha az egyik "megfárad" a másik még mindig elhord a hátán...
A haverom narancs bocijára gerjedek...de elkótyavetyélni nem fogom a motort....
..ha jobban belegondolok... az idei 2500 km konzekvenciája ,hogy a motorom az életem végéig kitart
Én ott leszek!
Ganja, úgy látom Te is a beszámítással járnál a legjobban
Hát sajnos csak 350k-m van a motorra (plusz papír, szerviz költség)...
De ha neked oké, én nem leszek minden jónak elrontója
ne garasoskodj...vegyél 2003-ast.....mondjuk az enyémet
Egyébként mennyiért érdekelnek a 89-99 közötti GS-ek?
Szombati program:
Streetfighter nap
Ja, hogy venni akarsz? Hmm. Nem hirdetem mondjuk...
Kép van az adatlapomon, meg lakhely is.
Ha van róla hirdetésed, vagy képed, akkor elküldheted!
Ha nincs messze (Dunántúl+Bp), érdekel.
Egyszer majd...
Csak nem te is cserélsz?
Nekem '89-es van, az belefér?
Helló, mindenki!
Keresnék egy 1990 és 1999 között készült GS 500 E-t.
Ha valakinek lenne ilyen, írjon, aztán megbeszéljük!
98% ,hogy megyek AKMT
urban legend
Hiába...2005-től semmilyen változtatást nem fogadnak el az első üzembehelyezés után...ezért nem lehet pl. oldalkocsit tenni utólag egy motorra azóta......nem fogadnak el pados mérést stb....semmit...sőt most már az eu-ból behozott járműveket is csak az előző ország által kiállított papírokban lévő adatok alapján helyezik forgalomba, ott sem lehet variálni...
És ha olyan helyre viszi ahol van fékpad, és le tudják mérni?
Egy 13-14 éves motornál előfordulhat hogy 38 helyett már csak 35 kW-ra képes.
Csak pletyka...már nagyon rég nem lehet.....
Üdv!
Kinéztem egy 2001-es GS500-ast, minden jó is lenne, csak az a gond hogy nekem A2 jogsim van csak, és ennek a forgalmijában meg 38Kw van ami ugye sok mert csak 35-ig mehetek. Viszont olvastam neten hogy átírásnál (eredetvizsgán?) meg lehet oldani, hogy csak 25Kw legyen a papírban mert ugye ebből ilyen is van. Mondjuk az se lenne gond ha 35Kw lenne mert az a + költség már nem lenne nagy dolog, a lényeg hogy használhassam nyugodtan. Nem tudom ez csak pletyka vagy valóban megvalósítható.
Megnéztem Mór-Bokod szakaszt...egy kapavágás nem történt még.
Lányok Fijúg!
Van valamelyik típustársnak egy elfekvőben lévő gyári kipuffancsa 2004 utáni E-hez? Az sem baj, ha leömlőkkel mindennel együtt. Szóval egy ilyet keresek, ha tudtok valakit akinek vanátvenném jópénznek a feléért....