F...sz tudja.
Tény hogy osztrák importos.
De volt rá bőven utólagos alvázvédő szórva.Ami konkrétan szart se ért.
No tökmindegy saccra vagy ötmilis az alváz anyagvastagsága úgyhogy mire kileheli szegény a lelkét addigra mire átrohad.
Óra szerint akkor sose foglak utolérni, mert egy év múlva jó esetben karcolom alulról a 63 ezret , ami engem minősít inkább Bankokkal nem közösködöm, hálistennek nem kell
Ha úgyis májusban mostad utoljára, és nem zavar túlzottan a dolog (ha zavarna, mosnád, gondolom), akkor minek még plusz pénzt kiadni arra, hogy csúfítsd a motort?
neeem !
1,- még egy évig "dolgom" van a bankkal.
2,-mire az enyém lesz min. 70e km lesz benne , és hiába a jó állapot áron alul tudnám eladni ,nem lesz zsém "minőségi" cserére.
3,- 5-ik szezon , 60e km után kialakult a felhasználási szokásom, és amire használom tökéletesen megfelel. persze szeretnék erősebb, nagyobb, (nem magasabbat ! )gyorsabb vasat de ez már csak f...rokhosszabbítás lenne...
más : azenyim GS E 2006-os "spanyol" , a fényezésen kívül igazából hibamentes. 2007-es forgalombahelyezés és 35 KW a forgalmiba.
Van az a pénz amiért akár már holnap is, de egyébként nem morfondírozok a cserén mostanában, így nem is hirdetem.
Egy utcai motortól úgyis ősszel a legkönnyebb megválni...
Egyébként elgondolkoztam azon hogy patkányosítani kéne...és akkor még ennyire se kéne lemosni. Idén asszem májusban látott legutóbb olyan vizet, ami nem egyenesen felhőből jött Sajnos láttam egy rozsdásra mart Passátot a körúton, és kurva jól nézett ki
Tény hogy osztrák importos.
De volt rá bőven utólagos alvázvédő szórva.Ami konkrétan szart se ért.
No tökmindegy saccra vagy ötmilis az alváz anyagvastagsága úgyhogy mire kileheli szegény a lelkét addigra mire átrohad.
Ez a fajta rozsdásítás perpill nagyon bejön
Van egy H100-asom.
Az alváz retektömege alatt már elfogott a vázszám.
1,- még egy évig "dolgom" van a bankkal.
2,-mire az enyém lesz min. 70e km lesz benne , és hiába a jó állapot áron alul tudnám eladni ,nem lesz zsém "minőségi" cserére.
3,- 5-ik szezon , 60e km után kialakult a felhasználási szokásom, és amire használom tökéletesen megfelel. persze szeretnék erősebb, nagyobb, (nem magasabbat ! )gyorsabb vasat de ez már csak f...rokhosszabbítás lenne...
más : azenyim GS E 2006-os "spanyol" , a fényezésen kívül igazából hibamentes. 2007-es forgalombahelyezés és 35 KW a forgalmiba.
*..azért az nem teljesen mindegy hogy 100k forintért vagy 4-500ért tudom eladni 1-3 éven belül.
Egy utcai motortól úgyis ősszel a legkönnyebb megválni...
Egyébként elgondolkoztam azon hogy patkányosítani kéne...és akkor még ennyire se kéne lemosni. Idén asszem májusban látott legutóbb olyan vizet, ami nem egyenesen felhőből jött Sajnos láttam egy rozsdásra mart Passátot a körúton, és kurva jól nézett ki
És lehúzol egy gyertyapipát máris 450-es lesz
Picit drága de pöpec narancsszínű.
Engem viszont senki se győzköd, hogy adjam el
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-7180288