Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most szedjem szét?
F...sz tudja.
Tény hogy osztrák importos.
De volt rá bőven utólagos alvázvédő szórva.Ami konkrétan szart se ért.
No tökmindegy saccra vagy ötmilis az alváz anyagvastagsága úgyhogy mire kileheli szegény a lelkét addigra mire átrohad.
Zavarni néha zavar, de igazából jobban zavar az hogyha lemosom és másnap piszkos lesz. Így inkább ritkán mosom

Ez a fajta rozsdásítás perpill nagyon bejön
Mondjuk nem mindegy hogy sima piszok, vagy sós hólé az a mocsok.
Ne tedd.
Van egy H100-asom.
Az alváz retektömege alatt már elfogott a vázszám.
Az enyém olyan júni vége, júli eleje körül volt lemosva. Bízom a kosz konzerváló erejében.
hja lérem akinek fussa...
Óra szerint akkor sose foglak utolérni, mert egy év múlva jó esetben karcolom alulról a 63 ezret , ami engem minősít inkább Bankokkal nem közösködöm, hálistennek nem kell
Ha úgyis májusban mostad utoljára, és nem zavar túlzottan a dolog (ha zavarna, mosnád, gondolom), akkor minek még plusz pénzt kiadni arra, hogy csúfítsd a motort?
neeem !
1,- még egy évig "dolgom" van a bankkal.
2,-mire az enyém lesz min. 70e km lesz benne , és hiába a jó állapot áron alul tudnám eladni ,nem lesz zsém "minőségi" cserére.
3,- 5-ik szezon , 60e km után kialakult a felhasználási szokásom, és amire használom tökéletesen megfelel. persze szeretnék erősebb, nagyobb, (nem magasabbat ! )gyorsabb vasat de ez már csak f...rokhosszabbítás lenne...
más : azenyim GS E 2006-os "spanyol" , a fényezésen kívül igazából hibamentes. 2007-es forgalombahelyezés és 35 KW a forgalmiba.
...vagy valami mattzöld homokszínű feliratokkal, csíkkal. Akkor nem kell forgalmit cserélni
Kéne egy másik tank*, azt rozsdásra lehetne marni, az idomokra meg mehetne valami homokszínű fólia.

*..azért az nem teljesen mindegy hogy 100k forintért vagy 4-500ért tudom eladni 1-3 éven belül.
Le kéne hányni azt a tengernyi plasztikot.
Van az a pénz amiért akár már holnap is, de egyébként nem morfondírozok a cserén mostanában, így nem is hirdetem.

Egy utcai motortól úgyis ősszel a legkönnyebb megválni...

Egyébként elgondolkoztam azon hogy patkányosítani kéne...és akkor még ennyire se kéne lemosni. Idén asszem májusban látott legutóbb olyan vizet, ami nem egyenesen felhőből jött Sajnos láttam egy rozsdásra mart Passátot a körúton, és kurva jól nézett ki
A tied is vihető?
Mintha azt írtad volna múltkor, hogy megint mászkálsz vele. Azt hittem, a "jelzés" után le is raktad
Hát még az enyém... mivel ez majd minden tekintetben egy megduplázott GS
De vihető.
És lehúzol egy gyertyapipát máris 450-es lesz

Picit drága de pöpec narancsszínű.
A tied mióta GS 500-as?
1,9 ért vihető az enyémis.
Az enyém meg nem eladó
Hát, amennyiért a "vevők" keresnek motort, úgy néz ki, csak az enyém rúghatna labdába
Engem viszont senki se győzköd, hogy adjam el
Mi van itt, mindenki megválik a motorjától!
Még ez enyém is eladó
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-7180288
Értem, semmi gond.