Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem ez minden karbis 4 üteműnél így van. Hirtelen nyit a pillangószelep és üzemanyag szegény lesz a keverék egy pillanatra.
HellÓ! Érdeklődnék, hogy valaki találkozott e már olyannal, hogy magas fordulaton jellemzően hirtelen gázadásra a motor meg meg torpan. Miért? Karbi szinkron és sz.hézag állítás volt rajta elvileg 1 éve. Ha nem barom módjára hajtják nincs a jelenség.
A SZ.F. KincsesB. szakasz már a nyáron kész volt, mentem is rajta. A Mór Bokod szakasz is be volt tervezve, örült is a fejem, de kb. 1 hónapja gurultam arra, és annyit láttam hogy fel vannak rajzolva a jelek a régi aszfaltra...az már csak jövőre lesz kész. De az is jó lesz.
Most néztem meg, idénre nem volt betervezve. Jövőre - ki tudja. Azt még nem harangozták be akkora dobpergéssel, mint az idei munkákat.
Nálunk a Székesfehérvár-Kincsesbánya szakaszt csinálták meg (illetve Iszkaszentgyörgy után lehet, hogy még mindig büzmölik, arra ritkábban járok). Mór-Bokod utat nézte valaki? A télen mentem arra utoljára, eléggé ráfért, helyeseltem is, mikor láttam a tervekben... tudnék még mondani pár olyat, amit igazán bevehetnének a programba...
Igy van gyerekek. Kb. olyan az út, mintha a horvát 8-ason mennétek a tengerpart mellett. Nagyon király. Pestről 40 perc alatt elérhető. Azt is lehetne mondani, hogy kötelező tananyag.
Szóval nagyon király. Lehetne egy kicsit hosszabb... Na de ne legyünk telhetetlenek.
Mennyünk az azutáni hétvégén Dózerelni.
Ma akkorát kanyarogtunk Dundival a felújított szakaszon (Héreg-Tát), mint az állat.
AKMT-t is lehetne arra terelni, majd lebeszélem Blue-val.
Nálunk a Székesfehérvár-Kincsesbánya szakaszt csinálták meg (illetve Iszkaszentgyörgy után lehet, hogy még mindig büzmölik, arra ritkábban járok). Mór-Bokod utat nézte valaki? A télen mentem arra utoljára, eléggé ráfért, helyeseltem is, mikor láttam a tervekben... tudnék még mondani pár olyat, amit igazán bevehetnének a programba...
Legalább megismernélek téged is
Megnéztem az első kereket itthon. Úgy van az alátét, ahogy neked. Szóval ne piszkáld, jól raktad össze,
Szóval nagyon király. Lehetne egy kicsit hosszabb... Na de ne legyünk telhetetlenek.
Remélem Lovi is már nem nyünyörög evvel a motormizériával.
Ma akkorát kanyarogtunk Dundival a felújított szakaszon (Héreg-Tát), mint az állat.
AKMT-t is lehetne arra terelni, majd lebeszélem Blue-val.
Bár az necces.
Ja, a szombat nem jó neked...
vagyonőrplussz.
ignác.
sex4
gixxer
girhesöccáz.
Igaz a GS-re is gerjedtem, még 7 év után is...