Amikor a túrakormányhoz vettem a kormánybefogót, Ricsit kérdeztem, kb. 25 ezerre emlékszem, persze ez használt cucc, újat nem árulnak. Csak persze pont az a baja a bontottnak is, ami az eredetinek: az idő és a rozsda, rossz karbantartás esetén főleg.
Ahogy a hirdetésben is írtam, a németektől lett behozva 2 éve 53.500 km-rel, elvileg láttuk a kinti előéletét is futólag, és állítólag arrafelé amúgy sem szokás az óra-átállítás. Akkor rögtön olajat-olajszűrőt-gyertyát cseréltettem rajta, nem sokkal később légszűrőt is, Gyálon lett rendberakva Német Istvánnál (szerinte a vezérműláncot még ki kéne cserélni, erre még nem került sor). Azóta kapott új láncszettet (1 éves, 2.500 km-es), akksit nyáron vettem bele, meg lecseréltem a gumikat 6-7 évesekre (a 14 és 17 éves gumik már kezdtek zavarni).
- Határ átlépésnél, ha a schengeni övezeten kívülre mentem.
- Aztán volt egy darab kék villogóval utánam jövős akció, mert a rendszámomból kereken 0 (nulla!) karakter volt olvasható.
- Meg volt egyszer egy traffipaxos büntetéses helyszíni bírságos megállítós.
- Sima igazoltatás az csak egy volt, reggel fél 7-kor Jaltában
Viszont az állapota elvileg nem jobb, mint a mostani tankomé. Meg annyira nem érdekelt ez a része, mert az oldalidomokat még csak-csak lecserélem feketére, de ha a tankot is, az már papírmunkával jár, nemde?
Összességében még mindig úgy vagyok vele, hogy amíg az állapota közel gyári (+ évek), addig nem bántom, vagy nem bántanám (kivéve a túrakormány ugyebár, meg ha megmarad, akkor az ülés is).
Ötlet, hogy nagyságrendre mennyi egy GS 500as tank?
- Aztán volt egy darab kék villogóval utánam jövős akció, mert a rendszámomból kereken 0 (nulla!) karakter volt olvasható.
- Meg volt egyszer egy traffipaxos büntetéses helyszíni bírságos megállítós.
- Sima igazoltatás az csak egy volt, reggel fél 7-kor Jaltában
Összességében még mindig úgy vagyok vele, hogy amíg az állapota közel gyári (+ évek), addig nem bántom, vagy nem bántanám (kivéve a túrakormány ugyebár, meg ha megmarad, akkor az ülés is).
Engem így neveltek, sokszor szívok is emiatt... (a puskázás sem volt sosem az erősségem Ö
Miért? Neked kerülő lenne ha becsatlakoznál az én útvonalamba.