Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég sokat jártam az elmúlt időszakban Érdre a városon keresztül tudom mennyi idő átérni, de így hogy kész az új szakasz nem gyorsabb.
Használtan meg kb a tizede
Vadi újonan 242 ezer forint.
Fogadjunk elobb erek oda.
A nap első jó híre
Amikor a túrakormányhoz vettem a kormánybefogót, Ricsit kérdeztem, kb. 25 ezerre emlékszem, persze ez használt cucc, újat nem árulnak. Csak persze pont az a baja a bontottnak is, ami az eredetinek: az idő és a rozsda, rossz karbantartás esetén főleg.
Jaja, főleg mióta kész az új rész az M5 és a régi M0 között
ugyan annyi idő alatt ott vagyok a 0-on is, mint ha városon keresztül mennék Érdnek és onnan Batta
Ha adás-vételnél történik a színcsere, akkor azt hiszem nincs pluszköltség.
Ahogy a hirdetésben is írtam, a németektől lett behozva 2 éve 53.500 km-rel, elvileg láttuk a kinti előéletét is futólag, és állítólag arrafelé amúgy sem szokás az óra-átállítás. Akkor rögtön olajat-olajszűrőt-gyertyát cseréltettem rajta, nem sokkal később légszűrőt is, Gyálon lett rendberakva Német Istvánnál (szerinte a vezérműláncot még ki kéne cserélni, erre még nem került sor). Azóta kapott új láncszettet (1 éves, 2.500 km-es), akksit nyáron vettem bele, meg lecseréltem a gumikat 6-7 évesekre (a 14 és 17 éves gumik már kezdtek zavarni).
ja, meg volt egy sima igazoltatás 2011 őszén Romániában is.
Na, akkor már tényleg csak egy tankot kell vadásznom (persze még midig csak elméleti síkon)...
Ötlet, hogy nagyságrendre mennyi egy GS 500as tank?
- Határ átlépésnél, ha a schengeni övezeten kívülre mentem.
- Aztán volt egy darab kék villogóval utánam jövős akció, mert a rendszámomból kereken 0 (nulla!) karakter volt olvasható.
- Meg volt egyszer egy traffipaxos büntetéses helyszíni bírságos megállítós.
- Sima igazoltatás az csak egy volt, reggel fél 7-kor Jaltában
Bezzeg Boszniában sosem felejtem el a CBR-es csávót sisak meg rendszám nélkül. Félcipő, rózsaszín póló...
A nullason kerulo.at a varoson erdnel meg skera battara.
Lófaszt, nem vagytok elég tökösek!
Téged hányszor állított már meg rendőr motorral?
Viszont az állapota elvileg nem jobb, mint a mostani tankomé. Meg annyira nem érdekelt ez a része, mert az oldalidomokat még csak-csak lecserélem feketére, de ha a tankot is, az már papírmunkával jár, nemde?
Összességében még mindig úgy vagyok vele, hogy amíg az állapota közel gyári (+ évek), addig nem bántom, vagy nem bántanám (kivéve a túrakormány ugyebár, meg ha megmarad, akkor az ülés is).
Mittomen.valami dimarson szar.
Én a 0-on megyek végig
Jogos, ataaa biztos megint beivott!
Csak hát a lelkiismeret...
Engem így neveltek, sokszor szívok is emiatt... (a puskázás sem volt sosem az erősségem Ö
Ez így nettó hülyeség. Érvényes kategória nélküli vezetés lesz..és az nem két forint
Szerintem lecsordogálok.
Miért? Neked kerülő lenne ha becsatlakoznál az én útvonalamba.