Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát különben milyen unalmas lenne egyébként ha simán ment volna minden. Ráadásul most többen jelen vagytok és olvastok itt is, nem csak az öcccázasok kavarodnak össze
Jóhogy... 2006 óta ide van beállítva a SportMotor kezdőoldala. Megszokás. Meg legalább nem kell visszaolvasni.
Egy feladatod van. Blue után te leszel a második motoros a sorban. Így tud alkalmazkodni a túravezető. És mindig te leszel a második! Az egészséges önkritika kevésbé zavaró, mint a megállás-várás-holvagymá'...
Jó ez az útvonalas káosz Rászokhatnátok a motolog.hu-ra.

Pl.: Ha csináltok egy AKMT felhasználót, és ti tagok barátnak jelölitek akkor tudtok útvonallal meg egyéb funkciókkal úgy kiírni AKMT túrát (AKMT felhasználóként) hogy azt akár csak ti (AKMT felhasználó barátai) lássátok, senki más nem. Az útvonal meg nem fog elb.szódni.. meg ezer más előnye is van
Blue Főninél mindketten jelentkezünk vasárnap az ellenőrzőnkkel. "Ülj le egyes!" Majd még szét is ültet minket, hogy az eddig tökéletesen világos szervezést az utolsó órákban "szétkűűűdtük". Őrület, hogy mik vannak...
Az én tempóm nem éri el a light szintet, kérdezz meg bárkit innen

Mindid a Főninek van igaza !
de lehet csak Teddy perverz örömöt élvezne ahogy elképzeli a kóválygó Gs-eke... t
Ha nem esik valószín elmegyek énis vasárnap, gyere te is
Nem hiszem, hogy lemaradsz. Nagy falkával megyünk. A tempó light már ilyenkor. Vagy tudsz valamit, ami miatt mégis...?
szerintem nem maradnál le
Maga kerem jon vasarnap?
Ez tűnt nekem is a legegyszerűbbnek onnan belinkelni...egyikünknek sem sikerült igazán
Egyébként csak azért kérdeztem, mi a végleges útvonal, mert elgondolkodtam, nem lenne-e jobb, ha veletek mennék. Mármint egy darabig, amíg le nem maradok
Teddy én mondtam, hogy teljesen összekavarod a két társaságot
Frászt! Minden a Blue féle, csak a linkelésnél ugyan ott hibázik a "valami". Móninál is baromságot hozott és nálam is...
Na egyre többen tekintetek ide vissza?
Szóval ez egy körültekintően és alaposan megtervezett túra lesz. Értem.
Maci! Változott az útvonal? Ez nem egyezik a Blue által kiírttal!
Az túl egyszerű lett volna
Ott is van több...

A 35-ösben a "végleges"...
Nagyon úgy fest, hogy ugyan arra a "fantomra ugrottunk".
... és ha csak simán ráböktetek volna az akmt.hu oldalon arra a szóra, hogy "térkép"?
ataaa nyugtass meg, hogy nem megy el Győrig!
hááát....
Akkor nézd meg jó alaposan még 1x