Na szerintem én elindulok erre...
Mivel visszajelzés ne mjött, ne megyek fel Dobogókőre, hanem a Táti úton fogok motorozni. Ha valami van csörgessetek.
Nem mellesleg ez esetben még kezességet is tudok vállalni, lévén az előző motorom, amit beszámíttattam. A Budakalászi Suzukiban kiállítva megtalálod, érdemes elmenni egy mustrára, ha másért nem legalább azért, hogy testközelben megnézz egy szerelő által átvizsgált tipp-tobb verziót
ilyennel mosogasd
de ne innen vedd mert ez kurva drága sőt még annál is drágább
az első pár akció nagyon fog fájni utána nem
kb fele idő alatt begyógyul, nem fog begyulladni
égésre is kitűnő(pl kipufogó)
én minden vacokot evvel kenegetek, még a vérnyomásom is beállította kb jó értékre
Ronda borús idő van, viszont ha nem fog esni, akkor én egy ilyesmit fogok ma gurulni.
Héreg és Tát között igény szerint többször is...
Mondjuk 15:30 Dobogókő.
Nálunk most szakadt le az ég, szerintem Dkő tiszta nyálka.
15:30-kor fent!
Mivel visszajelzés ne mjött, ne megyek fel Dobogókőre, hanem a Táti úton fogok motorozni. Ha valami van csörgessetek.
Nem mellesleg ez esetben még kezességet is tudok vállalni, lévén az előző motorom, amit beszámíttattam. A Budakalászi Suzukiban kiállítva megtalálod, érdemes elmenni egy mustrára, ha másért nem legalább azért, hogy testközelben megnézz egy szerelő által átvizsgált tipp-tobb verziót
de ne innen vedd mert ez kurva drága sőt még annál is drágább
az első pár akció nagyon fog fájni utána nem
kb fele idő alatt begyógyul, nem fog begyulladni
égésre is kitűnő(pl kipufogó)
én minden vacokot evvel kenegetek, még a vérnyomásom is beállította kb jó értékre
Full benne vaN AZ ÉL profil a húsomban...és nem vérzett...ellenben kissé fáj..
Nem látok benne narancssárgát
..mondjuk Pl. az enyémet is....
..és szép is..
Ronda borús idő van, viszont ha nem fog esni, akkor én egy ilyesmit fogok ma gurulni.
Héreg és Tát között igény szerint többször is...
Mondjuk 15:30 Dobogókő.