Meg ha mindenki "bennragadt" motort akarna venni akkor miből élne meg a gyár, meg a kereskedés.. Egyszer volt Budán kutyavásár, valószínű jó sok évig nem fognak beragadni akkora készletek mint 2008-2009-ben..
Más a hangja egy két és egy egy dobos motornak (ugyan azzal a blokkal is). A dupla kipufogó pedig jótékonyan hat a szimmetriára is, a szimmetria pedig gyönyörködtet. Szóval ezeket összeadva nem véletlen, hogy vannak olyanok akik nem elégednek meg a szimpla kipufogóval
Ez igen jó... ...akinek egy dobos van az kettőt akar és fordítva...az SV1000-en a nagy durranás az egydobos yoshi rendszer....a 650-en meg a kétdobos....
Sajna 1-1,5 hét az átfutása az egész procedúrának míg ráülhetek (érkezés, összeszerelés, átírás...stb.), de addig is van időm "elbúcsúzni" a GS-től
A hétvége még kétséges, ha már van fix időpont és túl vagyok az összes "csatán" itthon, tudok igent vagy nemet mondani biztosra. Szervezkedjetek, aztán majd meglátjuk...
A hangjában semmi extra nincs, csak szebben szól mint egy egydobos rendszer. A felfogatása viszont elég botrányos... nagyon durva mennyivel lejjebb van a kipufogó alsó vége mint a lábtartó, szép nagy zakózást lehet majd vele összehozni
GSX 1250 FA 2011-es modell ABS-el: 2.748.000
GSX 1250 SA ABS nuku.2.398.000 Ft
Ez perr pill számszakilag nem egy 100-as difi.
Ebből azért kijön KB 4-5 év motorkázás.
Csak mindenki a múltból él.
Amúgy dobok fel láncolajzós galériár.
Kész a fej prototipusa unalomból és nem tom jó lesz e vagy bedarálja és pofáraesek.
Én nemmek arra mert bálinttomek megint leugat hogy elege van a triumph fényezésétől.
Azok árából már vehetett volna egy másik GS-t is...
Vagizás?
Sajna 1-1,5 hét az átfutása az egész procedúrának míg ráülhetek (érkezés, összeszerelés, átírás...stb.), de addig is van időm "elbúcsúzni" a GS-től
A hétvége még kétséges, ha már van fix időpont és túl vagyok az összes "csatán" itthon, tudok igent vagy nemet mondani biztosra. Szervezkedjetek, aztán majd meglátjuk...
Lidl-ben láttam 100 méteres kacsaszalagot.
Simán fel tudod az oldalidomra kötni őket vizszintesen és nem lesznek súlyelosztási problémák sem.
Boccs magaslabda vót.