Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most te mondod hogy nem rossz aki passzóból egy teljesen szétcseszett úton vitt tavasszal.
Kilométerben tán 20km-el több. No tényleg érdekel a dolog. Igazándiból leszarom, h szarok az utak, jó időt mond, legfeljebb nem a lábtartó letétel lesz a cél. Szóval menjünk, használjuk ki a jó időt, ki tudja hány hétvége lesz még hasonlóan kedvező.
Arra Galyatető felé óvatosabban kell közlekedni, mert dzsuvásabb az út, meg néhol szar is az aszfalt, de összességében nem olyan rossz.
Legalább is tavaly nem volt még annyira oda. Igaz az egyik kanyarban hiányzott az aszfalt fele, cserében enyhén vizes és olajos volt...
Ez lenne az alapkarika lényegi része.
Engem kínoz a vágy, hogy C ponttól fel Hangony irányába Ózdig, és úgy lejönni a teljes 25-ös úton. Az fasza út, viszont Ózdig egy darabig jó, aztán nagyon tré. Aki volt arra mostanában az elmondhatná hogy valójában mennyire is motorozható.
Aztán D pontban választhatnánk hogy Lillafüredet célozzuk meg, vagy a Szépasszony-völgyben akarunk valamit enni-inni.
Pécsen csak uránt tudnék venni.

Ez van.

Bár mindegy.A vállam még mindíg szar és van még 1500-am nagyszervízig.

Lassan elérem az SV Km számát.
Érdekel, dobjál fel útitervet. Bár már régen voltam a Mátrában, elég szar volt Pásztó-Gyöngyös, gondolom azóta se lett job.
Még ha Pécsre, vagy Mátraházára kéne menni...
Igazad van, egyenlőre kiderítem van-e méretben.
Ceredes, Mátrás történet nem érdekelne a hétvégén?
Holnap rácsörgök haverokra is, úgyis a múltkor emlegette a dolgot.
Tavasszal és ősszel jönnek a házivásárok.

Jövő héten van egy nagykanizsa oda-vissza meg egy Nemesnádudvar oda-vissza.
Még szerencse hogy a Vasvári kimarad.És van pesti pár.

Régen több volt és halál unalmasok.

Mindenki elmondja milyen fasza minden és milyen hatékonyak lettünk ez meg ez változik ez meg ez az új trend oszt vegyé minnél többet.
Cbr-t meg kéne járatni, júli végén mentem vele utoljára.
Ilyenkor méreteket veszel a helyszínen?
Jövő héten nyomok le egy 5-600-at munkaügyben.
Én megfogadtam hogy egy darabig nem iszom...
Motorozni senki nem akar?
Aki keres az talál!
Na abból én is tudok rendesen zabálni hányásig, főleg ha sütve v. grillezve van.

Sanyinak: http://ridebike.hu/termekek/ru...
Látnád menyit bir enni calamariból.

A multkori eset olyan volt mint a csóri magyarok kiszabadultak a vasfüggönyön túl film.
Az esőcsimmma is motoros!

Majd mindjárt belinkelem a kerékpáros kamáslit, amit most rendeltem, na az tényleg off.

Baszki, majdnem egy rekesz sört vettél, elég jó a huzatod!
Mé a csillivilli méregdrága táskácskám nem motoros?

Amúgy meg várom a mozdonyvezetőt hogy reflektál e.
Ej, ez a mindenféle offtopic fanyalgás, mi lenne ha végre igazi motoros dolgokról beszélnénk?.....elfogyott as zámolyi söröm! ...venni kéne még...
Igazából a minimál cuccolást kezdem gyakorolni.
Szelektálom a tapasztalatok alapján a csomagot azokra amiket valóban használok és azokra amik csak ballaszt.A végén KB olyan kicsi cucc jön össze mint a DRZ-s csókáknak.
Hmmm már most is tudok.

103 euro+6,5 pk plusz míg ideért.

ő az.
Ez egy korszak... egyszer lehet hogy kinövöm. Meg mostmár nem lesznek festékesek az oldaldobozaim a forgalomban, csak a bukócsövet kell majd néha újrafesteni ha már túl sok autót meghúztam vele
Azért ha leütötted én kiugranék a helyedben piliscsabára megnézni és felpróbálni v. behozatni az emberrel pestre. Postaköltség se sokkal olcsóbb.