Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És igazuk van.....nem drágább (nem sokkal), nem eszik többet (nem sokkal), súlya sem több (nem sokkal), a szervizköltség ugyanaz....pár dolog viszont sokkal jobb benne....sosem növöd ki az erejét mert nagyon könnyen tuningolható, jobb a futóműve, fékje stb.....igazából a kisebbnek akkor lenne értelme ha sokkal, de sokkal olcsóbb lenne, de nem....mert egy százassal többért megvan a nagyobb.....
nincs mit
Na arra várok most már én is
Az már 40 éve oda.
A kavintont is elfelejtem bevenni.

Minden banditra vágyóval közlik odaát még ha 250-est is akar hogy 1250-es jobb.
Nekem aztán mindegy. Én jól elvagyok középúton a filléres motorommal
Na mi az? Annyira öregszel, hogy oda a memóriád?

Itt fórumon veséztük pont ki, mikor eredetileg 1250-et akartam, hogy a döntés előtt üljek mindkettőn (650 vs 1250).

A Hollós nyílt napján megtörtént, közvetlen egymás után, először a kicsi, majd a nagy...

Tipikus példája a "számok alapján ne dönts"-nek...

Röviden a miértre csak annyit: majd 50 évesen talán elgondolkodom a nagyon és nem a tapasztalatra utalok...
A hozzáértők már megmondták hogy jobb.És fejben dől el.
Ez van. Majd a tavaszi esőzésekig csak találunk valahol egy normális darabot.
Azért köszi!
GS500 után se biztos hogy érdemes 1250-et venni...
Lidl-ben nem lesz esőcucc mostanában?
"11-ben volt rajtam UTOLJÁRA."
Ez viszont jó! Nekem is ilyen van... bár valamikor 2010-ben vagy "11-ben volt rajtam. A GS-en kellett most már nem (mondjuk eladni nem akarom).
Csak 3 millió apró okom van.

Amúgy meg szerintem nekem még sok.

De ami késik az lassan jön.2-3 év mulva már emberi árba esik le a 12-13-as évjárat árai és lehet venni KB 2 milláért kevés km-est.

Az lesz az utolsó motorom.NO átalakítás.No festés.

Csak gyári.
Hát kicsit gyanús is volt, jól állt neki ezek szerint a távolság meg a műtermi fotózás.
Akkor hogy venne 4-5 év múlva újra motort?

Neked meg miért "csak" 675 és nem 1050...
Mé nem 1250?
Ma voltam megnéztem az esőcsizmát a praktikerben.
Hát egy nagy kalap szar volt az egész, úgy hogy ataaa nincs még esőcsizmánk!
Mert beteg vagy.
Az lenne már a fasza, ha az esőkesztyűt is a motor színéhez választanám!

Nekem ilyen van és bizonyított a szlovák túra alatt nem kis esőben. Ráadásul ha felhúzod rögtön urológusnak v. nőgyógyásznak néznek.
A tudat elég.
Ugyan már, ki lát esőben?!
Nem egy szépségdíjas termék