Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó neked.
SV-vel mentem télen is mert kinyírtam rendszeresen a kocsit.
De mikor lelépett elém a néni oszt kacsáztam felé azóta nem nyerő.
Ez van.
nem leszek hóbagoly.
Csupasz motoron annyira nem is, de ezen az elég jól szélvédett Divin nagyon kellemes élmény a zúzmarás tájban motorozni.

A hóbagolyparti nem vonz, de egy hideg túra (hómentes utakkal) egyre jobban.
Mivel papírkutya vagyok télen nem megyek sehova.
Nyár/ősz amig jó addig jó a HH aláöltöző-bőr-esőruha combó.
Ha rákészülök pont rámegy a bőrre egy cordura kabát protik nélkül.
Az maxicomfort.
Nem viccből mondom. Kevesebből kijön mint egy motorosnak mondott aláöltöző, és elvileg akkor se tudok benne megfázni ha amúgy teljesen szétázok. Van neoprén louisos vesemelegítőm is, az is nagyon jól működik, úgyhogy télen nem lenne ez rossz, pláne hogy akkor nem kéne kordurában lenni, mert a bőrruha se lenne hideg
Szerdai deal-kedés függvénye, ill. most csajozós hétvégém lesz, ha lesz kedve főzőcskézni csajomnak, akkor tovább benzintyúkosíthatom a kislányát. Jövő héten viszont végig szabin leszek...
A palack nehéz lesz.
Széles út úgyhogy nincs god.

A fjord belső végén lévő visszafordítókban ért le először a spiccen lévő lábam.
Egyébként ha beválik szerintem veszek gatyát meg felsőt is..
Ott emlékeim szerint inkább a belső kanyarok az élesebbek, vártam hogy mikor puszilom meg a sziklafalat.
Láttam féknyomot ami egy kiütött betontömbben ért végett a szélén.
Jó lesz majd ha elmegyek egyszer a Senj-Starigrad kanyargósra és besokallok egy kanyarban
És ha motorral szabadtüdővel vadászol tengerben életet menthet.

Hétvégén egy Ózd túra? Nem voltam még arrafelé, itt az ideje.
Lesz benne Mátra, Galyatető, Cered, Ózdtól le a 25-ös úton, Eger. Ha jó tempót megyünk még Lillafüredig is elszaladhatunk.
Egyébként én ezzel a kesztyűvel próbálom kiküszöbölni az eső okozta kellemetlenségeket, bár elsősorban a téli hideg ellen szánom. Erre húzom rá a bőrkesztyűm. Melegen tart, de nem meleg..eddig a szobában jól működik
Az a laller törzshelye.
Na jó, legyen esztergomi hambi üdcsivel
A sarki hot dogosnál simán.
Inkább beszéljük meg, hogy a következő Zakopane-s kanyarnál Te állod a kaját!
Na örülök hogy sikerült megjavítani. Majd ha arra gurulunk, kapsz 2 sört.
A fejfájásoddal nem tudok, meg nem is akarok mit kezdeni.
Nem is értem, mi bajod volt vele
Ha csúszik akkor majd erősebben szorítom a kormányt. Ha meg vicces az nem baj, mert esőben mindig szar kedvem van.
Egyébként meg nem, én szeretek esőben motorozni, ha van rajtam esőcucc. Persze nem akkorában mint amekkora a Tátrában volt.
ataaa, akkor ezt olcsón megúsztad
Na akkor egyforma méret kell
Csúszni fog, meg elég viccesen is néz ki.

Amíg nem tesztelem élesben nem akarok nagyon nyilatkozni róla, de szerintem tegnap megtaláltam a tuti megoldást...
Csak hogy megnyugtassalak, 2l Zámolyi barna árában kimerült a sátorjavítás, szóval nem fogsz elszegényedni...

A hétvégi fejfájás miatt viszont lehet, hogy kajáltatás lesz belőle, szóval tegyél félre egy kis aprót...