Jó neked.
SV-vel mentem télen is mert kinyírtam rendszeresen a kocsit.
De mikor lelépett elém a néni oszt kacsáztam felé azóta nem nyerő.
Ez van.
nem leszek hóbagoly.
Mivel papírkutya vagyok télen nem megyek sehova.
Nyár/ősz amig jó addig jó a HH aláöltöző-bőr-esőruha combó.
Ha rákészülök pont rámegy a bőrre egy cordura kabát protik nélkül.
Az maxicomfort.
Nem viccből mondom. Kevesebből kijön mint egy motorosnak mondott aláöltöző, és elvileg akkor se tudok benne megfázni ha amúgy teljesen szétázok. Van neoprén louisos vesemelegítőm is, az is nagyon jól működik, úgyhogy télen nem lenne ez rossz, pláne hogy akkor nem kéne kordurában lenni, mert a bőrruha se lenne hideg
Szerdai deal-kedés függvénye, ill. most csajozós hétvégém lesz, ha lesz kedve főzőcskézni csajomnak, akkor tovább benzintyúkosíthatom a kislányát. Jövő héten viszont végig szabin leszek...
Hétvégén egy Ózd túra? Nem voltam még arrafelé, itt az ideje.
Lesz benne Mátra, Galyatető, Cered, Ózdtól le a 25-ös úton, Eger. Ha jó tempót megyünk még Lillafüredig is elszaladhatunk.
Egyébként én ezzel a kesztyűvel próbálom kiküszöbölni az eső okozta kellemetlenségeket, bár elsősorban a téli hideg ellen szánom. Erre húzom rá a bőrkesztyűm. Melegen tart, de nem meleg..eddig a szobában jól működik
Ha csúszik akkor majd erősebben szorítom a kormányt. Ha meg vicces az nem baj, mert esőben mindig szar kedvem van.
Egyébként meg nem, én szeretek esőben motorozni, ha van rajtam esőcucc. Persze nem akkorában mint amekkora a Tátrában volt.
SV-vel mentem télen is mert kinyírtam rendszeresen a kocsit.
De mikor lelépett elém a néni oszt kacsáztam felé azóta nem nyerő.
Ez van.
nem leszek hóbagoly.