Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem, 41-es. Nehogy már ne legyen egy számmal nagyobb...
Még szerencse hogy hátul nyitott így nem fog szorítani ha kisebb lesz.
Perik, arra is jól emlékszem, hogy M-es méretű volt a Lidl-s, és nem rendes számozású? Vagy az vmelyik másik volt. A franc tudja már.
Okés, azt mondtad 40-es a csizmád, ha jól emlékszem abban maradtunk az a méret neked is jó ami nekem.
Legfeljebb beugrok a szajréért odafelé.
Úgyis vissza kell vinnem a gumit is, amit pénteken hoztam, mert egy szög volt benne. A gumisnál vettem észre. Szerencse a szerencsétlenségbe hogy a gumisnak pont volt egy eladó PR2-ese.
Hát amit rá lehet húzni a motoroskesztyűre.
Nincs nagy kezem, szerintem az XL már jó lehet.
Megnézhetem, de mit takar nálad az extra méret
Gyerekeim lesznek ez a hétvége most biztos nem jó nekem.
Móni, ha látsz extra méretű háztartási gumikesztyűt, szerintem az is jó lehet esőben a kesztyűre húzni.
Az áruk is nevetséges, és ha elég nagy akkor megfelelő lehet...
Szia!

Igen, vegyél egyet nekem is abból a 3200-asból. Hétvégén nincs kedvetek egy Mátrázáshoz?
Minek?

Bár megmondom őszintén nekem teccik a sajátom.

Neked nem a gixefé?
Simán bekarbonoztatni a gyárit nem lehet valahogy?

Gondolom itt a "kavicsvédő" 3M matricák nem nagyon segítenek...
Minek?
Hangos,yard harap rá,drága.

Vót egy yoshi RS-2-m.
Kurvajó a hang.De felment a fogyasztásom majd 8 literre ahogy húztam.Me szerettem húzni.
Hogy számoltad a forintot?
Azért próbáld meg, hátha.
Ennyi kedvezményt adhatnak. (146.300)
http://fullgas.hu/front/yoshim...
Érvek, ellenérvek?
ataaa!
Ha minden jól megy holnap haza felé beugrom megnézni az esőcsizmát.
Kell akkor neked is?
Hagyd meg rajta a gyárit.
Ha veszek, tuti karbonosat, a lényeg az ágyúcső design elhanyagolása lenne ...

Az a gyanúm a hazai árak mellett nem igen tudom majd belealkudni az árba, de a későbbiekre is gondolni kell...
Időm van nem sietek.
nokiás garmin egy rakat fos, én kb 2 hónapig bírtam aztán leszedtem
ez már tud olyant is hogy bökdösöd a kütyüt aztán tervez oda, és utána is tudsz helyeket betenni az útvonalba stb stb
nekem bejött a zümo, használtam nem is olyan gáz az áruk
Van amcsi yoshi és japo yoshi. Amit amcsiban csinálnak az egyik sem e-legal és valszeg nem is lesz az, mert szarnak európára és nem csináltatják meg a tanúsítványt.
Az egyébként még kevés, h van benne e szám, köll mellé még a tanúsítvány is, amit elvileg magadnál kell hordani.
Törpöltem vízálló android mobilt keresni de vagy 4,3-asok de nuku gps vagy van de 70-80e.Ha olcsó és gps-es akkor 3,5 inch-es.

Garmint használtam nokián de az igo jobban bejön tervezés ügyileg.

Még kiderül.
Egyenlőre nuku pénz.Karácsonyra meg csak alászálnak a szárnyas árak.

Amúgymeg catman.
60ért vettem 2 tartóval + touratech tartóval(amit már elakartak kunyizni 15ért) a plusz tartó is megér egy tízest
a garmin azért is jó mert tudsz a pc-n tervezi útvonalat és feltolod a gps-re, akár több útvonalat is
térkép ügyileg is nagyon jól ellátott, (okosba is lehet, ha kell bővebben mail)
Ára?

Jelenleg ezt fixírozom.

Tudom gáz mert nem erőgép de annyit tud mint a wayteq 770-es csak ez vízálló meg talán jobban látom mint a mostanit a karcos tokban.
Jó tudni...