aggódásról szó sincs !
csak vendéglátóként és (vendéglátósként) szeretek mindent patent módon intézni. a jó hangulathoz . ( kevés kaja, meleg sör nem jó ómen ! )
Sörből soha nem elég, az meg bulikiller, ha elfogy és nézzük egymást józanul, ráadásul lassan romlik meg.
Bár mostanában italfogyasztás ügyben visszafogom magam. Persze azért 1-2 le fog csúszni, esetleg 3, 4-5-6-nál több semmi képen, max. ha attól spicces leszek és már nem érdekel mennyit iszok.
Azt viszont tudom, h Lovi és Ataa is nagykeres fogyasztók.
Tegnap eltanyáztam a kis robogóval....és nem kicsit.
A trehány sóderszállítós jó k. anyukáját.
Még jó ,hogy bukócső van a robin...csak egy idom repedt el..
Csuklóim..nyakam..jobb bokám..bal térdem..megkapta a magáét...
..természetesen balfasz módjára csak motoros nadrág nem volt rajtam.
Még jó ,hogy a régi bukó volt rajtam..mert a járda szélét is lefejeltem....a felnyílós biztosan megnyekkent volna..
Pénteken veszem át az új kocsit...szombaton szerelik be a riadót és a zenét...ergo a tali kilőve.
pillanatnyilag nagyon rokkant a mozgásom...de ha jó idő lesz....Vasárnap..esetleg valami nyugger progi?
homoktenger ? murva? fődút? 200m-en ? ja-ja !
de nem pánikoltatunk, mert így lassan mindenki osztálytalálkozóra megy
úgy látom a végső létszám szo. reggel biztos, így csak korai vacsora lesz.
egy karton sört azért rendezek, az nem romlik.
OK
figyelem mit tervez a "különítmény" és ha elcsábulok max. 20- 30km-re
megyek eléjük. ami 1óra kiesés
Te még idetalálsz emlékezetből ?
(üdv Tanárúrnak !)
Isti! Te a támaszponton vafy mindenképp? Ezt azért kérdem mert mint mondtam van még dolgom Fatynál,a háznál...szóval idöpontot nem tudok mondani az érkezésemre. Ha elmennél te is egy körre akkor annyit had kérjek hogy csorogj ram ha mar hazaindultok. Nekem ugy is vagy egy konnyed 30-60 perc mire odaérek.
vazze az még a múlt évezredben volt . a munkásosztály főtt kolbit evett a hentesnél, tejet reggelizett a tejbárban, önkibe járt enni
vagy csumira volt befizetve étterembe, és egy talponállóban a bádogpultnál váltotta meg a világot, és csődület volt ha egy japáni motort láttunk.
csak vendéglátóként és (vendéglátósként) szeretek mindent patent módon intézni. a jó hangulathoz . ( kevés kaja, meleg sör nem jó ómen ! )
Bár mostanában italfogyasztás ügyben visszafogom magam. Persze azért 1-2 le fog csúszni, esetleg 3, 4-5-6-nál több semmi képen, max. ha attól spicces leszek és már nem érdekel mennyit iszok.
Azt viszont tudom, h Lovi és Ataa is nagykeres fogyasztók.
Móni nálad mi a helyzet?
gyógyuljál !
A trehány sóderszállítós jó k. anyukáját.
Még jó ,hogy bukócső van a robin...csak egy idom repedt el..
Csuklóim..nyakam..jobb bokám..bal térdem..megkapta a magáét...
..természetesen balfasz módjára csak motoros nadrág nem volt rajtam.
Még jó ,hogy a régi bukó volt rajtam..mert a járda szélét is lefejeltem....a felnyílós biztosan megnyekkent volna..
Pénteken veszem át az új kocsit...szombaton szerelik be a riadót és a zenét...ergo a tali kilőve.
pillanatnyilag nagyon rokkant a mozgásom...de ha jó idő lesz....Vasárnap..esetleg valami nyugger progi?
de nem pánikoltatunk, mert így lassan mindenki osztálytalálkozóra megy
úgy látom a végső létszám szo. reggel biztos, így csak korai vacsora lesz.
egy karton sört azért rendezek, az nem romlik.
Sorry, nekem tuti stornó a program, nem leszek.
figyelem mit tervez a "különítmény" és ha elcsábulok max. 20- 30km-re
megyek eléjük. ami 1óra kiesés
Te még idetalálsz emlékezetből ?
(üdv Tanárúrnak !)
vagy csumira volt befizetve étterembe, és egy talponállóban a bádogpultnál váltotta meg a világot, és csődület volt ha egy japáni motort láttunk.