Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a típust tudom ajánlani, vagy a nagyobb testvéreit
egész rázós utakon is jól teljesít
A hivatalos a szűkítő+eredetigazoló TÜV bizó+e jel a dobon.
Blue pont a hétvégén mondta, hogy attól, hogy szűkítőt lehet belerakni, még nem legális. Vagy de?
Ránézel a végére.
A nem legálisok ki vannak marva hogy ne lehessen szűkítőt belerakni.
Néztem én is az arrow, meg a Laser K1-et is
Legutóbb a Yoshi Usa carbon-ra gerjedtem, de nem tudom hol lehet lecheck-olni, hogy büntetős vagy sem...
Hmmmmm.

Ja.Az valahogy úgy van hogy kéne rá.Viszont az itthoni noname dupla picik is minimum 60-80e.

És én szaladgálok amint tehetem nyugatra.Ők meg nem nézik jó szemmel ezért elvetve az itthoni home-made.

Márkás dupla carbon az arrow vagy ez az sc ami bejön szűkítővel e legal.

Nya ez 4-600 euro még használt ebay-es konstrukcióban tipusspec kiitelben.

Nos mivel európa nagy részét még nem láttam ha lesz egyben 4-600 euróm mérget vehetsz rá hogy eltúrázom.

Úgyhogy a kívánságlista alljára soroltam.
Most egy méregdrága sw-motech üléstáskát újítottam olcsóbb használt verzióban.

Tervben van egy vízbiztos gps,Fék/kuplungkar új,deklivédő carbon elemek,egy motech bukógomba,kéne egy új kesztyú/csizma/esőruha és még sorolhatnám.
Persze..., a festés után nagyon lemondó volt a hozzáállás (lásd SC árak), gondoltam hátha beleástad jobban a témába magad és esetleg kompromisszumot kötöttél valami olcsóbb változattal...
Ennnnnnn?
Kipuff ügyben jutottál már előrébb?
Érdekes mert elég sok diszkontkúton 1,3 ausztriában a benya.Most nemrégi élmény.
Amúgy meg kivétel a ruszkik mindenhol ugynannyi tehát tökmindegy merre megyek.
Nem jó!
Most: üa ár térkép
Érdekesség:ü.a. térkép
melóba vagyok, majd olvasok...
de látatlanban is mondhatom: élveztem volna
Kíváncsi lennék így utólag a véleményedre. Élvezted volna?
Hát Izmailig eléggé, de utána már érdekes mert látszódnak a dobrudzsai hegyek meg néha a Duna is.

Mondjuk én szerintem legközelebb ha arrafelé visz az utam se hagyom ki azt a kies részt, mert valami mérhetetlen nyugalmat áraszt a minden mindegy érzéssel vegyítve. Meg Dnyeszterfehérvár várát is megnézem majd akkor
Köszi! Majd egyszer útba ejtem.

Mivel nincs sok erdő Moldovában és a képen van, szerintem konkréten itt készülhetett az ominózus képetek.
Golndoltam Reni felé is úttalan az út, azért jöttünk emerre. De nem bántuk meg, szép volt a déli szőlővidék.
A hullám ,amit a Fazer fórumon kérdeztél ezen a szakaszon volt, kb. középtájban ha jól emléxem:
Hullámok
Tervszerűen, vagy csak untátok már besszarábia elhagyatott vidékeit?
Jól gondolod.
Mondtam már tavaly is hogy Odesszától délre nagyjából semmi sincs (kátyún kívül). PMR-ben nem voltam, de a többi kényelmetlenséget én nem tapasztaltam. A boltok meg nagyon olcsók voltak végig ukrajnában, igaz mi mindig lakótelepek diszkontjaiban vásároltunk és nem a frekventált helyeken.

Visszafelé ha jól gondolom Bolhradnál hagytátok el Ukrajnát Moldova felé.
Akit érdekel, rövid beszámoló itt olvasható.
Ok!