Huhh remélem nem nálam fogja növelni a tömegnyomort.
Amennyi létminimumon élő család viszi kocsival a gyerkőcöt én 100 forintot kapnék a bérleti díjra nem lenne gondom.
üdv Fez !
nem Gsöccá TULAJDOSoknak szól a kiírás
barátság , ismerkedés, lazulás... a gurulásokon csak a rohanás
( nem a reklám helye,de ez a fórum volt a bölcsője egy fantasztikus, társaságnak ami, már sokkal többről szól mint csak a motorozás. én is ezen az oldalon "találtam" rájuk
9 év alatt ha maradt rendesen fizetve és nem elúszva máshogy az ember összekapar 100-200eret ami a maradványértéke 120 haviban.
Ha nem tartozik fűnek-fának.
De akkorra már felhalmozódik pár banki tartozás is.
Derült égből nem szokik csak úgy még munkavesztéskor sem.
Egyik pillanatban még minden csekket fizetek időre másikban meg viszik a motort.
Nem életszerű.Ilyen nincs.A procedúra 6-8 hónap és egy csomó egérutat adnak.
Hidd el.
És nem akarok vitát belőle.
De, van olyan....a melóhelyet az ember nem hosszú idő alatt veszíti el hanem hirtelen és akkor még talán pár hónapot befizet, de oszt utána már azt sem...
Ez lehet a válasz....mert amúgy nem látszik rajta semmi ami indokolná az árat ha csak nem, hogy pont ennyi hitel van még rajta és vinné a bank mert abból már nem lehet jól kiszállni és jobb ha ugyanannyiért megszabadul tőle az ember mert különben még egy csomó költséget rávernek és marad még ugyanennyi adósság vagy több...
Amennyi létminimumon élő család viszi kocsival a gyerkőcöt én 100 forintot kapnék a bérleti díjra nem lenne gondom.
nem Gsöccá TULAJDOSoknak szól a kiírás
barátság , ismerkedés, lazulás... a gurulásokon csak a rohanás
( nem a reklám helye,de ez a fórum volt a bölcsője egy fantasztikus, társaságnak ami, már sokkal többről szól mint csak a motorozás. én is ezen az oldalon "találtam" rájuk
Nem tud vezetni csak dodzsemet?
Ha nem tartozik fűnek-fának.
De akkorra már felhalmozódik pár banki tartozás is.
Derült égből nem szokik csak úgy még munkavesztéskor sem.
Egyik pillanatban még minden csekket fizetek időre másikban meg viszik a motort.
Nem életszerű.Ilyen nincs.A procedúra 6-8 hónap és egy csomó egérutat adnak.
Hidd el.
És nem akarok vitát belőle.
Egy két be nem fizetett csekk és viszik.
Márpedig olyan nincs hogy rendben fizetek oszt puff a végén nem.
GYanítom megvette annó használtan valakitől hitelre (mármint Ő indította a hitelt) és van még rajta részlet...
Vagy ha mégis rendben van és nincs hitel, akkor tényleg nagyon kellhet a $...
Miért költene rá - ha el akarja adni?
Irány haza. De már Tatát is súrolja egy rettenet vihar. Még a radaron is ronda.