Gondolj bele milyen lehetet élőben:-)))
ekkorát már Én is rég toltam:-)
És azon lepődtem meg, hogy leghátul mentem és mégse maradtam le sehol - csak mikor félreálltam a vízesésnél.......pedig ugye alaptörvény hogy a hátsónak gyorsabban kell mennie mint az elsőnek ugy 20-30km/ó-val........
Hi!
A 400-as lehet, hogy annyit tud... az 500-asok sem sokkal többet. 160-185 körül tud mutatni az óra, függően a teljesítménytől. No, de ott már tép a szél!
Hápinak BI-je van.......épp ezért adta el nekem az előzőt........
A mágnes pedig valami lapkát mozgat a cuccba igy ugye a fény máshol verődik vissza......
Az tény hogy nekem a refim egy halovány SÁRGA kis szar fényt ad.....a Xenon meg maga az ORGAZMUS.......
Bocs Okezsoke, a szervizzel még lógok: eddig szerencsére nem volt rá szükségem, bár egy korábbi gyanús leállás miatt jártam már a Budaörsi úton a FullGasnál, de ott a szerelő srác azt mondta, szerinte semmi baja, szóval olcsón megúsztam. :) Itt, Keresztúron a Home Centernél van a King Road, de ott még nem jártam, nem ismerem, viszont az közel van, akár még gyalog is.
Na jó éjt, most megyek vissza szundikálni. :)
Hali gs-esek Ma mentem pár kört egy gs400al,egész jo kis gép,én 150nél többet nem tudtam belöle kicsikrani,az összesnek ennyi a vége ja amugy papirok nélküli szoval ha esetleg kéne valakinek valami alkatrész utánna kérezhetek
Valami bútorbolt van ott,szerintem a du-tán 4 az jó,de azért csörgess meg és elmentem a számod,és akkor tudunk holnap normálisan kommunikálni,ha vmelyikünknek közbejön vmi!
Nem tudom, hogy görög-e, de talán inkább japán .
Amúgy nagyon kényelmes, könnyen kezelhető (Megszokás is kell hozzá:)
Nekem kicsit nagy és nehéz, a lábam hegye leér róla, így nem is szeretek megállni Vele.
Csak ugy tudom elmagyarázni,hogy beéerek Battára elmegyek a kémények mellett,utánna elmegyek egy kesze-kusza csövezeték alatt,és még a körforgalom elött bekanyarodok balra,egy ipari telep féleségre!Esetleg így tudod merre van?
Ja és a bixenon (reflektor is xenon) nem jó a Gs-be mert 1 szetthez két izzót adnak és a bixenonnál 1 elektronikára van kötve a két izzó,mert az ugy vált refire,hogy az izzószálat 1 elektromágnes mozgatja,de a gs-be ugye 1 izzó van,így csak a sima xenon jó bele,mert ott izzónként van egy trafó!
Mert mint emlitettem nekem a Klagenfurti környék nagyon bejött....szóval a táv se nagy......
450 le......450 vissza.....2 nap...
1 nap: hágózás kb 300
1 nap: a környék kb 300
Szóval 1500km.....ami ugye olyan
benzin 22500
pálya 1500
kemping 3 éj (12eu) = 10000
Szóval egy nagyon laza 40 ropiba belefér.......
Tehát egy laza 4 napos túra lenne.......
A nő olyan , mint egy medence:-) Ha összeszámolod mennyibe van rájösz hogy annyit nem is tartozkodsz benne, hogy megérje a kivitelezés:-)
Gondolj bele milyen lehetet élőben:-)))
ekkorát már Én is rég toltam:-)
És azon lepődtem meg, hogy leghátul mentem és mégse maradtam le sehol - csak mikor félreálltam a vízesésnél.......pedig ugye alaptörvény hogy a hátsónak gyorsabban kell mennie mint az elsőnek ugy 20-30km/ó-val........
Az tutkó hogy ide vissza kell menni:-)
Miért válsz meg tőle?
Nagyobb lesz, vagy "építkezel"?
Nagyon baba állapotban van megőrizve a bringa. Szeretek ilyeneket látni!
A 400-as lehet, hogy annyit tud... az 500-asok sem sokkal többet. 160-185 körül tud mutatni az óra, függően a teljesítménytől. No, de ott már tép a szél!
Jó reggelt!
Főni, végeztem a 3. videoval is! Naaaagggyon komoly... én is húztam a gázt! Az az út, meg a hegyek... HÁGORGAZMUS!
Hápinak BI-je van.......épp ezért adta el nekem az előzőt........
A mágnes pedig valami lapkát mozgat a cuccba igy ugye a fény máshol verődik vissza......
Az tény hogy nekem a refim egy halovány SÁRGA kis szar fényt ad.....a Xenon meg maga az ORGAZMUS.......
Na jó éjt, most megyek vissza szundikálni. :)
Amúgy nagyon kényelmes, könnyen kezelhető (Megszokás is kell hozzá:)
Nekem kicsit nagy és nehéz, a lábam hegye leér róla, így nem is szeretek megállni Vele.
du 4-re ki tudok menni oda motorral.
érdekelne a gép?
És te a nagyfalu melyik részén?
Csütörtökön tudok felmenni pestre.