Amikor tavaly a láncot cserélted, és mentél egy kört a motorral, gondolom, nem azt figyelted, hogy milyen a teló, ugye?
Nekem nincs viszonyítási alapom, sajnos.
Szombat délelőtt?
Akkor viszont szimeringet meg olajat is be kell szereznem. Ezeket pénteken lezavarom, ha minden megvan, péntek este hívlak vagy írok.
Ha már a téma fölmerült, és nincs kéznél a manual, akkor megkérdem, milyen sűrűn "illik" a telóolajat (szimeringet, porvédőt) cserélni? Perik úr mintha írt volna egy 50.000 km-es számot az imént, és mivel a zenyimbe' óra szerént is van vagy 57 ezer (föltételezem, ezt sem cserélték még le benne, mint ahogy a többi cuccot se), nem lenne ideje nekem is benevezni egy ilyenre? Miről lehet észrevenni, hogy csereérett?
Ja, és milyet javasoltok bele?
A reális ár? Az sok mindentől függ, de a szervizben biza van rezsi óradíj (teljesen jogosan) különben miből maradnának fent? amúgy 20 körül mindenestől....
Akkor nyugodtan válasszam a 15-öst?
Nem vettem hozzá semmit. Majd begurulok tatán a Yamahába, aztán rákérdezek hogy ugyan mennyiért cserélnék le a telóolajamat szimeringestöl. Porvédő marad. Az anyagot rájuk bízom. Korrekteknek tűnnek.
Ne 10-est tegyél bele, nagy a különbség, de főleg azért mert hiába írnak rá egy számot attól m ég az gyártónként másképp viselkedik, volt akinek a 20-as is csak egy évig volt jó, milyen kerül bele?
Hányra menjek hogy ebédre végezzünk?
Nekem nincs viszonyítási alapom, sajnos.
Akkor viszont szimeringet meg olajat is be kell szereznem. Ezeket pénteken lezavarom, ha minden megvan, péntek este hívlak vagy írok.
Ja, és milyet javasoltok bele?
Sanyi, te meg tudnád csinálni valamikor?
Olyan combos alacsony fordulaton..........szinte él,élvezi az életet meg a többi blabla.
Nem vettem hozzá semmit. Majd begurulok tatán a Yamahába, aztán rákérdezek hogy ugyan mennyiért cserélnék le a telóolajamat szimeringestöl. Porvédő marad. Az anyagot rájuk bízom. Korrekteknek tűnnek.
Mennyi a reális ár szerintetek?