Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggel 6.-ra kérném az ébresztőt.
Jobb lenne pénteken beszélni, hívj fel délután.
Esetleg kikérem Tby véleményét, valószínűleg találkozott pár teleszkóppal a 600.000 km alatt
Hát "csak úgy" nem szoktam arrafelé járni
Akkor szombat délelőtt ott vagyok!
Hányra menjek hogy ebédre végezzünk?
Hát nem. ...,de ha erre jársz megnézem.
Minden van itthon.....
Amikor tavaly a láncot cserélted, és mentél egy kört a motorral, gondolom, nem azt figyelted, hogy milyen a teló, ugye?
Nekem nincs viszonyítási alapom, sajnos.
Mi a pontos mérete a GS teleszkóp szimeringnek?
Szombat délelőtt?
Akkor viszont szimeringet meg olajat is be kell szereznem. Ezeket pénteken lezavarom, ha minden megvan, péntek este hívlak vagy írok.
Igazából 2-4 évenként ellenőrzést ír elő a legtöbb típusnál, ha gond van vele, túl puha a teló akkor csere...
Ha már a téma fölmerült, és nincs kéznél a manual, akkor megkérdem, milyen sűrűn "illik" a telóolajat (szimeringet, porvédőt) cserélni? Perik úr mintha írt volna egy 50.000 km-es számot az imént, és mivel a zenyimbe' óra szerént is van vagy 57 ezer (föltételezem, ezt sem cserélték még le benne, mint ahogy a többi cuccot se), nem lenne ideje nekem is benevezni egy ilyenre? Miről lehet észrevenni, hogy csereérett?
Ja, és milyet javasoltok bele?
Meg...hétvége?
Erre nem is gondoltam.
Sanyi, te meg tudnád csinálni valamikor?
...nem is rád gondoltam most elsősorban
Miért nem viszed tsanyi-hoz?
Nekem a szélesebb gumma...a rugó támasz toldása és a 15w olaj nagy különbséget mutatott pozitív irányban..
A reális ár? Az sok mindentől függ, de a szervizben biza van rezsi óradíj (teljesen jogosan) különben miből maradnának fent? amúgy 20 körül mindenestől....
Eszemben sincs.Jóez úgy ahogy van.
Olyan combos alacsony fordulaton..........szinte él,élvezi az életet meg a többi blabla.
Akkor nyugodtan válasszam a 15-öst?
Nem vettem hozzá semmit. Majd begurulok tatán a Yamahába, aztán rákérdezek hogy ugyan mennyiért cserélnék le a telóolajamat szimeringestöl. Porvédő marad. Az anyagot rájuk bízom. Korrekteknek tűnnek.

Mennyi a reális ár szerintetek?
Ne 10-est tegyél bele, nagy a különbség, de főleg azért mert hiába írnak rá egy számot attól m ég az gyártónként másképp viselkedik, volt akinek a 20-as is csak egy évig volt jó, milyen kerül bele?
Legalább behozzák az árukat a tenyésztéssel...
Az ilyen játszópajtásokkal vigyázz... egy szép napon arra ébredsz, hogy tele van a garázsod pocketbike-okkal.
De, szokták keverni akik értenek hozzá, nekem is volt kevert.
Pont fordítva....a sűrűséggel lehet variálni a mennyiséggel nem...gondolj bele mi lesz ha túltöltöd?