Ha vasárnap óta van fent az azt jelenti hogy volt már Csömörön..feltételezhetően onnan indult el reggel.. csak vissza lehet akkor találni. Volt valami ilyen mese is, ott se a memóriájáról volt híres a főhős, de megoldotta
Ááá, engem tiltottak onnan nagykorúságomig nehogy elszédüljek a a víz fölött....utána megcsináltam a vízijártasságit és úgy már mehettem, de első évben még csak a tabánig jutottam.
Tudod te, milyen nehéz megtalálni azokat a hidakat Zuglóból? Onnan nem is látszik a Duna... a budai hegyek még csak-csak... és egy ilyen nagyobb folyó meg ugye, kell a hídhoz, anélkül nincs semmi értelme Vagy elég lenne irányzéknak az a pár hegy, aztán amikor belebotlik az ember a folyóba, onnan már adja magát a hídkeresés is? Sose értettem ezeket a dolgokat
Hát öreg még nem vagyok , de nem itt nőttem fel , még csak vasárnap óta vagyok itt. De már megnéztem googletérképen h hogy jutok haza. Remélem észben tudom tartani azt a 3 irányváltoztatást :D
Ahogy elindulok akkor felhajtok az Árpádhídra onnan az M3 bevezetőre egészen az M0 ig és onnan lejönni csömör fele és majdnem ott is vagyok :)
Ezt mondjuk nem értem, Bp.-ről akarsz hazatalálni a messzi óperencián túli Csömörre? Vagy nagyon fiatal vagy vagy nem tudom.... ....amikor gyerek voltam a szomszéd kerületbe átkelés már nagy kirándulás volt (zuglói vok), de később kitárult a világ!.....eljutottam budára is...
kicsit áthúzta a terveimet ez a sok felhő mert így nem fogja a mobil a GPS jelet és így nem igazán tudok hazatalálni csömörre. De majd csak lesz valahogy
A netto minimálbér 2010 óta 1 darab ezrest emelkedett, a bruttó pont annyival mint amennyi adót vetettek ki az addig adómentes minimálbérre. A melós fizu nem több, igen sok ismerős van minimálra bejelentve és annyit is kap vagy alig többet, mondjam, hogy nálunk a lányok/asszony mennyit keresnek? És az az átlag, a kollégáik közül szinte egy sem netezik mert a férjük is ennyit keres, a szegény ember nem jelenik meg sehol ezért a társadalom fizetőképes része igazából nem is találkozik velük. A cégek ahová járok (nem kevés) ott a fizikaiak Bp. körül 110-120 magasságában vidéken pedig 100 körül keresnek, ja ezek a férfiak, a nők 75-85 között..... .....ezzel persze most semmire nem megyünk tényleg kár a vitáért.....reméljük változni fog
Ahogy elindulok akkor felhajtok az Árpádhídra onnan az M3 bevezetőre egészen az M0 ig és onnan lejönni csömör fele és majdnem ott is vagyok :)
kicsit áthúzta a terveimet ez a sok felhő mert így nem fogja a mobil a GPS jelet és így nem igazán tudok hazatalálni csömörre. De majd csak lesz valahogy
http://www.origo.hu/utazas/eur...
Még hogy tájfutás meg kerékpározás... "van is nekem erre energijám meg időm, meg péézem, mikó' a kertet meg fő'veri a gaz..."
http://kreszvaltozas.hu/page/1...
A neten ezt írták, a hatályosságát a jogtárban néztem, szerintem használható.