Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha vasárnap óta van fent az azt jelenti hogy volt már Csömörön..feltételezhetően onnan indult el reggel.. csak vissza lehet akkor találni. Volt valami ilyen mese is, ott se a memóriájáról volt híres a főhős, de megoldotta
Vagy ez a vízijártassági, amit végeztél, olyan vallásos izé, Jézus-stílusú dolog?
Eeeeeeeeeeegy....?
Ha az ember ezekről az úgynevezett hidakról a vízbe esik, kell még utána neki bármiféle vízijártassági?
Ááá, engem tiltottak onnan nagykorúságomig nehogy elszédüljek a a víz fölött....utána megcsináltam a vízijártasságit és úgy már mehettem, de első évben még csak a tabánig jutottam.
Mintha már hallottam volna ilyen hidakról. Ha jól tudom van az alföldön is egy , valami 9 lyukú vagy micsoda
Az ötlet kitűnő, de az a 3 fordulásos nekem jobban tetszik. Valahogy jobban illik egy motoroshoz
Ja?....így érthető...én se találnék haza nyíregyen egyik városrészből a másikba ha hirtelen ledobnának ott
Tudod te, milyen nehéz megtalálni azokat a hidakat Zuglóból? Onnan nem is látszik a Duna... a budai hegyek még csak-csak... és egy ilyen nagyobb folyó meg ugye, kell a hídhoz, anélkül nincs semmi értelme Vagy elég lenne irányzéknak az a pár hegy, aztán amikor belebotlik az ember a folyóba, onnan már adja magát a hídkeresés is? Sose értettem ezeket a dolgokat
Hívok 1 taxit és megmondom , hogy mennyen előttem én meg követem
Hát öreg még nem vagyok , de nem itt nőttem fel , még csak vasárnap óta vagyok itt. De már megnéztem googletérképen h hogy jutok haza. Remélem észben tudom tartani azt a 3 irányváltoztatást :D
Ahogy elindulok akkor felhajtok az Árpádhídra onnan az M3 bevezetőre egészen az M0 ig és onnan lejönni csömör fele és majdnem ott is vagyok :)
Pedig az nem egyszerű, mert például csak néhány helyen lehet átmenni a Dunán, az úgynevezett hidakon
Kérdezgesd a járókelőket, vagy hívj egy taxit!
Ezt mondjuk nem értem, Bp.-ről akarsz hazatalálni a messzi óperencián túli Csömörre? Vagy nagyon fiatal vagy vagy nem tudom.... ....amikor gyerek voltam a szomszéd kerületbe átkelés már nagy kirándulás volt (zuglói vok), de később kitárult a világ!.....eljutottam budára is...
Ha megmondod, hol jársz, írhatunk neked útvonaltervet GPS nélkül is

kicsit áthúzta a terveimet ez a sok felhő mert így nem fogja a mobil a GPS jelet és így nem igazán tudok hazatalálni csömörre. De majd csak lesz valahogy
A nullásig ingyenes minden pálya...
A netto minimálbér 2010 óta 1 darab ezrest emelkedett, a bruttó pont annyival mint amennyi adót vetettek ki az addig adómentes minimálbérre. A melós fizu nem több, igen sok ismerős van minimálra bejelentve és annyit is kap vagy alig többet, mondjam, hogy nálunk a lányok/asszony mennyit keresnek? És az az átlag, a kollégáik közül szinte egy sem netezik mert a férjük is ennyit keres, a szegény ember nem jelenik meg sehol ezért a társadalom fizetőképes része igazából nem is találkozik velük. A cégek ahová járok (nem kevés) ott a fizikaiak Bp. körül 110-120 magasságában vidéken pedig 100 körül keresnek, ja ezek a férfiak, a nők 75-85 között..... .....ezzel persze most semmire nem megyünk tényleg kár a vitáért.....reméljük változni fog
Az M3 bevezetőn az M0-s felé kell matrica motorra? Csak az M0 ig megyek.
alig megyek....de nem "kockul":)
Sarkítasz mert a minimálbér lesz lassan 90e.A melós fizu több kell legyen vagy csak haggya magát.
Köszi szépen. Akkor mostmár haladni is fogok :)
No, aki mégis Norvégiába akar menni, ne motorral menjen, akkor nem is drága

http://www.origo.hu/utazas/eur...

Még hogy tájfutás meg kerékpározás... "van is nekem erre energijám meg időm, meg péézem, mikó' a kertet meg fő'veri a gaz..."
Tessék:

http://kreszvaltozas.hu/page/1...

A neten ezt írták, a hatályosságát a jogtárban néztem, szerintem használható.